Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
válasz
lionhearted #25271 üzenetére
Jol mondod, a NAT-ot sikerult kihagynom a megoldas leirasbol.
Szoval igen, wifit lecsaptam, atirtam a IP-t, beallitottam a NAT-ot, es eztan lett jo minden.
Bocsanat ma mar parszor kizartam magam, reset-eltem, konfigoltam, ismerkedek a mikrotik erzessel
Legutobb egy cat5e-nek cimkezett kabel szivatott meg, amit 100mbps-re kategorizalt a router, annal tobbet nem engedett at a rendszer a netbol.HGW -> L009 -> hAP ax2 -> wifi a setup, capsman-nel.
Ez most igy mukodik is szepen, lassan fordulok ra a VLAN-okra.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest