Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- 
			  LOGOUT Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

hoffman_ nagyúr válasz  hoffman_

üzenetére hoffman_

üzenetéresziasztok, sikerrel bejött az ONT, 5670 lett végül. szép varázslat volt. a Telekom kolléga normális volt nagyon, meg akarta oldani. belement volna, úgy tűnt, az ONT közös téren történő elhelyezésbe is PoE-val, de a fogyasztás miatt elengedtük. a kiállásig nem tudtunk bejönni, de a lakás közepén az álmennyezetig jutott fiber, oda ment az ONT, ott meg megvágtuk a kihúzott UTP-t. még 230V-ot kell majd valahonnan odavinnem, hogy szép legyen a hétvégém... egyelőre átraktam Bridge/PPPoE PT-be az ONT-t és a meglévő Archer C7 WAN-ra dynamicIP-vel rádobtam. így az otthoni háló sem áll földbe, amíg játszom a hAPax2-vel. nem rég kezdtem ismerkedni a hálózatokkal, Cisco dolgokat konfigurálgatok bébilépésekben, egy CLI DHCP-t kiadni nem esik nehezemre, de attól még messze vagyok, hogy tudjam mit csinálok. 
 --> Skory 2018-as bejegyzését találtam ma, hogyan is érdemes nekiállni, meg a MikrotikOnline alap dolgait is nézegetem. a kérdésem az, hogy tudnátok még ajánlani "best practice" oldalt, cikkeket SOHO témára? a LAN, wlan beállítás egy dolog, de jól feltűzfalazni már nem. plusz van egy fix IP-s NAS itthon, amihez van pár nyitva kb. fél tucat port (a docker meg Syno kimehet a netre). ezt szerintem sokkal jobban lehet / kellene implementálni, mint ahogy most van... ezt a portnyitogatást el kéne felejteni gondolom teljesen és vpnvpnvpn? erre van esetleg valami specifikusabb oldal, iromány?köszönöm előre is  ui.: tudtam, hogy pöpec lesz a tik és bár egyelőre csak GUI-n próbálkozom, ez tényleg a lehetőségek tárháza otthonra is, ami a beállításokat illeti, nagyon tetszik. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Energiaital topic
- Gyúrósok ide!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold
 ekkold