- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Big
csendes tag
Üdv!
Teljes sötétben vagyok. Ipsec site to site, 4 telep között. Frissítettem 6.-ról 7.9.1-re. A 2012 szerver rdp csatlakozása szaggat. Időnként ledobja a felhasználót, aztán újracsatlakozik. Az egyik telepen az mtu-t lentebb vittem, megoldotta. (Firewall, mangle, change mss) A másikon már levittem 1000-re, és instabil a kapcsolat. A kettő között nincs gond. (Tehát a-b ok, b-c ok, a-c vacackol) Van egy másik terminál, egy win10 pro, azzal nem volt, és nincs is probléma. (Tehát még az mtu csökkentés előtt is jól ment) Van valakinek tippje, tapasztalata?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest