Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Nem tudom hányszor fog még előjönni ez a kérdés, de leírtam többször részletesebben, hogy igen, lehet egy wireguard interfacen több peer is, csak arra kell figyelni, hogy a peereknél az allowed address precízen meg legyen adva. Pl ha 10.11.11.2/32 az IP, amit adni akarsz a mobilnak, akkor ezt ne csak a kliens konfig fájlba írd be, hanen a wg peer allowed-addresses mezőjébe is: 10.11.11.2/32. De ahogy látom, ezt már kitöltötted, szóval ha figyelsz arra, hogy minden peernél szerepeljen, akkor menni fog.
A pihole kérdésre meg... Nekem az volt a tapasztalat, hogy wg fronton még masquerade se kell, elérik egymást szépen a különböző hálózatok. Próbáld meg csak úgy elérni, esélyes, hogy menni fog. Ha nem, akkor meg a piholeos masinára lenne érdemes ránézni, hogy mire van bindolva a pihole, illetve hogy fogja-e tűzfal a forgalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 Fly More Combo RC-N2 21 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest