Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
válasz
fi:zi'k
üzenetére
"Én már azt mondom, egyszerűbb, ha felhívod őket (vagy inkább egy boltot) vagy kimész érte Helsinkibe."
Tényleg lehet, a legolcsóbb / legegyszerűbb az, ha kijöttök Helsinkibe (vagy Svédbe) a leárazásokkor. Jóelőre szólok majd, ha lesz, azaz olcsón (jó esetben 30-40 eur retúr) tudtok repjegyet foglalni. Nagyon drukkolok, hogy tavasszal (márc. környékén; előreláthatólag akkor lesz a köv. nagy leárazás) legyen pl. G85 body ócsóért. A Rajala valamiért nagyon olcsón szokta adni ilyenkor a Pana cuccait – soxor még a kurrenseket is. (Pont egy évvel ezelőtt pl. a GH4 bodyt adták 700eur környékén.)
-
Tikakukac
titán
válasz
üzenetére
2 naponta 1 mail, nem nagy valami
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként tényleg azt akartam megoldani, hogy lehessen ide is hozni, egyszerűen, szerintem rámenne a nép. Nyilván betörné az árakat is az is fix.
Szembe szomszéd ott valahol javít most kamionokat megkérdezem tőle mit mer vállalni 1 üveg jó pálinkáért
Nem rendeltem végül, lett projekt amibe elment 400 ropi, majd most jön vissza, aztán karácsonyra már tényleg ebbe döntöm a pénzt. Úgyis ráér, videókat január végétől tudok megint csinálni, egyetemes véghajrá van, van baj elég így is

-
Tikakukac
titán
válasz
üzenetére
De tényleg, fogom, cím bead, paypal fizetek és csőváz. Szerintem egy délután alatt összedobjuk itt laktárssal az egészet

Na mindegy. GX8+12-35 kombót néztem még angolhonban, 370 ropi elég olcsóság kitben. De addig nem akarok beparkoltatni ennyi pénzt, amíg nem indul a február.
-
Tikakukac
titán
válasz
üzenetére
Akár.
De kipróbáltuk, hogy okés, legyen, csak oda kérem ahova tényleg szállítanak, számlát is, amit ki lehet választani. Erre a ZIP code mező nem bírt csak számot fogadni, karaktert nem
Okés, akkor beírtam megjegyzésbe. Ezután a fizus részleg omladozott.Itt hagytam abba és köszöntem meg a dolgot. 400 ropit akartam ott hagyni, de ha nem, akkor nem

-
Studi
veterán
válasz
üzenetére
szerintem a délutánt tuti ott töltöm, hogy délelőtt érkezek-e, vagy csak dél körül, az még kérdéses.
Srácok, emlékszetek még az indexes Cicerokámra?
Találtam az Oly standon egy rútul eltekert dioptriakorrekciójú vázat, mondtam is a csajnak, hogy itt járhatott egy ismerősöm. Most dobott fel a Mintabolt pár képet, hát nem ott lebzselt az öreg az Oly asztalnál? 
-
Tikakukac
titán
-
jeni
félisten
-
madgie
titán
válasz
üzenetére
Nicsák, hogy mácskászemel a 42.5

Az érzékenységgel azért csínján kell bánni.
Amúgy meg a nevéről ez jut eszembe

-
-
ooooobi
senior tag
válasz
üzenetére
Németbe se futár hozza, de van tracking legalább. http://www.posti.fi/business/
-
silmatauki
őstag
válasz
üzenetére
1. Nem hiszem, hogy 20 eur-ba beleférne a futár. Bár az amazon.de UPS Save-vel dolgozik, ami 22-23 óra alatt (eddig mindig így volt) odaér a rendelés után Helsinkibe a kezembe – és nem több 20 eurónál. Bár valszeg az amazonnak van mennyiségi kedvezménye az UPS-nél.
2. nincs kuponom sajna
-
silmatauki
őstag
válasz
üzenetére
"Ezek bruttó árak, de annyiban lehet jogos a felvetésed, hogy elvileg alkalmazniuk kell ÁFA korrekciót, ami azt jelentené, hogy a célországban érvényes ÁFA-val terhelik meg a helyivel szemben. Az már más kérdés, hogy ezt alkalmazza-e a bolt."
Ha szerencsétek van nem (24 vs. 27).
De ha felugrotok mondjuk a Norwegian-ra, akkor 24 lesz. A Norwegian sok esetben 20-30 eurós jegyeket kínál. Akkor még 6 euró a reptéri busz a központba, és kapásból itt is van az áruház. (Persze előtte telefonon meg kell tőlük kérdezni, van-e cuccuk. Pl. amikor a Samyang 7.5-öt vettem tőlük, a neten azt írták, van az üzletben, oszt nem volt.)
-
80hun
addikt
válasz
üzenetére
Én mindkettőt megvettem az asszonynak.
A bélés a másikból vehető ki
-
|AP|
veterán
válasz
üzenetére
azért ha valaminek nincs gazdája, az villámgyorsan tönkre tud menni... főleg egy ilyen vizes-párás üzemnél, tele érzékeny gépészettel. Az is durva, hogy a medencék nem ám ilyen terrakotta színűek "gyárilag", azért lettek ilyenek, mert évekig bennük hagyták a gyógyvizet. Eredetileg ilyen és ilyen volt a két medence...
Egy építész és egy épületfotós közösen intézte a bejutást, a városházán kell engedélyt kérni, de gondolom nem árt hozzá protekció sem...
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ja, majd meglátjuk mi lesz vele. Tudom a számod

pollai: Az van már, eddig azt használtam szélesebb látószögnek, de azért az már jóval sötétebb. Mondjuk tényleg kicsi cserébe.
ati3x: Igen, ez igaz, de mondjuk az EM10-en nem teljes az időjárásállóság amúgy sem. Ez tud makrót? Azt hittem, hogy az csak a 12-50 (meg a kimondott makró obik).
-
jjeahh
nagyúr
-
hito
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem a videós képességek különítik inkább el a G és GH szériát egymástól? Szerintem az kardinálisabb különbség, mint az anyaghasználat. GH3 pl. szerintem kifejezetten bazári érzésre. Amikor megfogtam nem hittem el, mondom ebből hol az anyag, ezért adtam ennyi pénzt?
Egyszerűen túl könnyű, már-már zavarba hozott. Ettől persze lehet, hogy prémium anyagokat használtak, csak éppen ez nem érződik a gépen. G7 sokkal masszívabbnak, igényesebbnek tűnt nekem. -
gabesz839
senior tag
válasz
üzenetére
Köszönöm. Ilyen világot élünk ahol a drága dolgokat műanyagból készítik. Gondolom az összeszerelési minőségben azért jó? Zuhogó esőben meg amúgysem szoktam órákat kattingatni. Egyébként a külföldi tesztekben nem igazán említettek olyan hiányosságokat ami engem nagyon érintene.
PNP: Ez az eltolódás csak ennél az értéknél észlelhető? Még jó hogy nem 50 ről 2000 - re változik ☺
-
jjeahh
nagyúr
válasz
üzenetére
& PNP: Érdekes, hogy ugyanezek a gondok már a g6-nál is megvoltak, persze ettől még jó váz, csak fura, mert a g3 még jó anyagminőségű masszív kis gép volt, jól érezhető vakon is kitapogatható gombokkal és a tárcsák is rendben vannak szerintem, azon sosem állítottam véletlenül el a záridőt vagy rekeszt mint g6-on. No de legalább a g7-en az expó gombot már kiemelték, g6-on az is a vázba simul

-
jjeahh
nagyúr
válasz
üzenetére
Kösz, tényleg hasonlít

Nem egészen, ott vettünk fel egy teljes albumot, majd megosztok valami videókat is róla, csak azok még nincsenek megvágva. Az album már kész van, most hoztuk el a borítókat a nyomdából
-
.mf
veterán
válasz
üzenetére
Ne is törődj vele. A frissen megcsípett "rezidens 4k-
bufanatikus" cím mellé a "rezidens vaku-bufanatikus" címre is hajt, ezért irkál olyanokat, mint "Beltéri képekhez amúgy kell a vaku és kész, hacsak nem egy félmilliós A7s-ben gondolkozol." vagy "Szemész mit mondott? Az E-PL5-ömben állítólag csúcs m43 szenzor van, mégis iso3200-on (lopós, oly ISO, ami valójában 1600...) olyan képet ad, aminél az impresszonista festők jobbakat alkottak."![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ű. Tegnap gyorsan átfutottam, hogy mik voltak itt összehordva, és egyből FEDman múltkori képe ugrott be:
- én pedig gyorsan ugrottam más topikra. Mindenhol bolondgomba volt a menü? Kérem mondjátok, hogy a tanfolyamos-sokojjektumos csak valaki poénkodós másodregje... -
jjeahh
nagyúr
válasz
üzenetére
Nekem 8 darab ilyen noname van g6-hoz meg gh2-höz is, semmi gondom nincs velük

-
brumi1024
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és tuti, hogy durva jó Pana leárazások lesznek, akárcsak tavaly ilyenkor (meg idén tavasszal)
Megpróbálom, hátha.
Találtam az Oly standon egy rútul eltekert dioptriakorrekciójú vázat, mondtam is a csajnak, hogy itt járhatott egy ismerősöm. Most dobott fel a Mintabolt pár képet, hát nem ott lebzselt az öreg az Oly asztalnál?
Úgy szoktam. Persze annyira nem jó manapság, de mindig reménykedek, hátha...