Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
Szia Fr@nkieWilde
bocsanat, hogy velemenytnyilvanitok, termeszetesen ez az en szubjektiv velemenyem, de ha jol latom ez a pakk, amit megvettel 61k-ert, vaz,obi, Oly villanto. Abszolute nem vagyok kepben hasznaltarakkal, de az utobbi 2 legyen 20k, szoval 41k-ert kaptal egy vazat, ami halistennek megjavult.
Tekintve hogy az EM5MK1 2012-es bejelentesu en batran megtartanam a vazat. Anno Pana G3 utan ilyet vettem, szinten hasznaltan, sot egy ideig ugyanilyen pana kitobim is volt hozza (fotoriportertol lett veve, szoval valszeg kapott ott is eleget) de ezek iszonyatosan birjak a strapat, szoval ha most minden funkcioja muxik en nem aggodnek, hasznalnam egeszseggel, amig megy. Utana nekem egy szinten hasznalt EM1MK1 lett(van), ott a play gomb megy nehezen, a battery grip mar 2 eve nem jo, A modban a tarcsa tobb ugrasra valtoztatja csak a blendet, de egyebkent imadom es meg most is baro, massziv es jol kezelheto
SCP-t meg focus peakinget nezd meg, sztem szeretni fogod manual uvegekkel is.
udv
B
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni időjárás-állomás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Medence topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Xbox Series X|S
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest