- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Throme
üzenetére
Nézz meg egy Fuji X-E4-et a 27mm-es pancake objektívvel, méretre és súlyra szerintem nagyon szimpatikus. Én azt nézegetem mostanában. Egyetlen (számomra nagy) hátránya annak a gépnek hogy nincs ibis. És ez utóbbi hiánya m43-on belül alig fordul elő.
Apsc fronton már nem akkora (de azért meglévő) a különbség az m43-hoz képest, főleg obiban. FF-nél még jobban, de ott is inkább obiban.Nézegettem példaként egy Sony A7C-t egy 35mm-es obival, az egy alapvetően kompakt felállás lett volna abban a rendszerben de méretben (nekem) már az is sok. Sajnos a GX80+20/1.7-em megfelelőjét keresem más rendszerben és az igazából nincs meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- T-REX!!! NE MENJETEK A MAGAS FŰBE! Amazfit T-REX 3 PRO
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs