Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephisoft
csendes tag
Ma igazából is kipróbáltam az új szerzeményt, az Oly60-as makrót. Nagyon jó játék. Nekem hatalmas különbség a közgyűrű/Raynox felálláshoz képest, hogy kis virágot, nagy virágot, virágok egy csoportját próbálkozásos szerelés nélkül tudom lefényképezni. Használtam AF-szal is, párszor nagyon jól jött, egész jól működött, ellentétben a közgyűrű/Raynox összeállításokkal, amikor az a kivétel, ha működik az AF. Az öreg CanonFD makrók alapból csak 1:2-őt tudtak, illetve azokkal a focus stacking volt macerás, ezzel ugyebár 1:1, és a focus stackingban is segít. Nyilván nem dobom el sem a közgyűrűket, sem a Raynox 250-et, és a konyhaasztalon nyilván kipróbáltam már, hogy milyen a "mindent bele", sőt magammal is vittem mind, de egyelőre nem kívánkoztak elő a hátizsákból, eddig mindenre elég volt a pucér 60-as. Az pedig, hogy nehéz lenne használni? Ötletem sincs, hogy mi lehetne benne a nehéz.
Napellenzőt pedig nyilván kell venni. Nekem jó lenne egy olyan is, amit le kell venni, föl kell tenni, nem vágyom föltétlenül a hiper-szuper csúsztatható Oly-másolatra, főleg, hogy azt olvasom, nagyon nehezen jár. Viszont nem találtam ilyet. Valaki tud valamit javasolni? (Ideiglenesen a kis Pana 35-100 ellenzőjét fogom használni, kicsit lötyüg, és 90 fokkal elfordítva van rajta, de arra jó, hogy ne toljam bele valamibe frontlencsét.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest