Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
beírom ide is, hátha jön segítség

eddig az alábbiak jönnének számításba. azért írom be, mert mindegyik kit, és az objektívekhez már végképp nem értek. ha esetleg valamelyikhez nem túl jó a hozzáadott objektív, akkor légyszi jelezze aki ért hozzá. köszi

az ár mediamarkt-ból, vagy digitcam.hu ról van, de ha sikerül választanom, nyilván körülnézek, hogy hol mennyibe kerül
.
PANASONIC Lumix DMC-GF7K fekete + 12-32 mm ASPH. MEGA O.I.S. Kit 135K
+NIKON 1 J5 + 10-30 PD Zoom KIT 145K
PANASONIC Lumix DMC-GF6W fekete + 14-42 mm ASPH. II MEGA O.I.S + 45-150 mm ASPH. MEGA O.I.S. Kit 130K
+Panasonic DMC-GM1KEG-D(5ÉV)+12-32 narancs+bőrtok 140K
A +al megjelöltek tetszenek nagyon, masszív felépítésnek tűnik mindkettő.A Nikont csak most láttam valahol, annak semennyire sem néztem még utána, de mivel tetszett, beleratkam a listába azt is.
A GF6 meg valószínű gyengébb mint a többi, de az is lehet, hogy megérné a duplakit, mert jó lenne messzebbre is tudni fényképezni. Persze ha a másik 2-3 annyival jobb nála, akkor hajlandó vagyok várni a plusz objektívvel egy kicsit, úgy is meg kell tanulni fényképezni.
simán előfordulhat, hogy hülyeségeket kérdezek/mondok, mert nem értek a témához, ezért is jöttem ide

családi, amatőr felhasználásra kellene, 15% videó 85% fényképezés, de jó lenne, ha jó videókat csinálna, ezért inkább Panasonicokat gyűjtöttem össze. Gyors AF is kellene, mert van kisgyerek, kutya a családban.
Valószínű először auto módban lesz használva, de tervezem manuálban is majd, ha beletanulok a későbbiekben.
Azért kisméretű kompaktokat nézek, mert így is sok cuccunk van, amit mindenhova kéne vinni. Egyúttal az összeszerelési/anyagminőség is fontos, nem szeretnék műanyagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest