Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarabaeus
őstag
Régóta kedvelem azt a programot. Amikor az archaikus gépemet nyugdíjba küldve, másfél éve összeraktam az új gépemet, hogy végre lehessen RAW-t feldolgozni és minden egyébből is mehessen a 64 bites végre, aztán összeeresztettem a PTGui és az Autopano Giga épp akkor aktuális változatát, ugyanazon forrásokra, még mindig az Autopano mellett döntöttem, mondjuk nem volt kevés érte, amit kértek, az LR és a Corel PSP licenszek után sem (utóbbi azért nem PS, mert ahhoz is még Jasc korában hozzászoktam). Eléggé automata, de hagy beleszólni, ha szükséges. Most már végre azt is megadhatom, hogy a nem a nodális pontban készült kép melyik, nem vonatkoztatja egyből az összesre az optimalizálás során, ezt a PTGuiban azóta így lehetett beállítani, amióta egyáltalán beletették a funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest