Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Nemtom, en ma este meglepoen siman hazajutottam (ertsd: oldalt bementem es felszalltam a vonatomra). Reggel az utolso vonatok egyiken voltam, ami bejott a palyaudvar lezarasa elott, no akkor azert teljesen mas volt a szitu, gyakorlatilag a karam (aka: peronkapu) kinti resze meg volt szallva, tomve volt menekultekkel. De aztan lezartak a palyaudvart, kitereltek mindenkit, ujra megnyitottak es azota csak rendorokon keresztul lehet bejutni, tehat a palyaudvar teruleten elvileg nincsenek menekultek, igy a vonatok akadalytalanul jarnak. Kis kesesek abbol lehetnek, hogy nem tudjak rutinbol porgetni a vonatokat, mert railjeteket kipakolak a 12. 13. vaganyra igy egy rakas vonat mashonnan indul. Hacsak erovel nem tornek be kintrol a palyaudvarra (kiindulva abbol, hogy hetfon este olyan fegyelmezett kb. 50+ meteres sorban alltak kettesevel a railjetre feljutni kivanva, hogy par ovodas csoport megirigyelhetne), szerintem ettol egyelore nem kell felni (fenntartva persze, hogy ekkora tomegben barkinel elszakadhat a cerna es lehet hulye -barmelyik oldalon-, es tobb ezer menekult vs. 100+ rendor komboban azert masodpercek alatt spiralba lehet vinni a dolgot).
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- VANGUARD Quovio 44 Hátizsák
- Eladó Nikon D500, 17-55 mm 2.8, 18-140 mm 3.5-5.6, markolat, tartozékok egyben vagy külön
- Újszerű Fujifilm XT-5 + XF 16-80mm f/4 R OIS WR garanciális
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Canon Extender EF 1.4x III és Canon Extender 2x III telekonverter - Újszerű -
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest