Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Nippon
üzenetére
Budakeszi Angyal patikában ~2008-ban
vettem 96%-os alkoholt 100gr-ot. Recept nélkül. Azzal takarítottam a GH2 szenzorát, vagyis azt az üveglapot, mert állítólag az van előtte. Ami fő szmötyi volt rajta olyan volt mint ha lakkpermet lenne végül már kapartam, vakartam amennyire a fülpálcával lehetett és lejött. Nem lett semmi baja, viszont a szenzorstabis már talán más eset, de ott se hiszem hogy nagyon számítana hogy 96 vagy 70%-os mert desztillált vízzel lehet higítva. Fertőtlenítésre meg a 70%-os jobb, majd ha lesz babátok nem vész kárba
a nagyobb vagy kisebb kevésbé fertőtlenít.
Hívogasd fel sorba a gyógyszertárakat. De ha 1L kell van ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Megkímélt -
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vettem 96%-os alkoholt 100gr-ot. Recept nélkül. Azzal takarítottam a GH2 szenzorát, vagyis azt az üveglapot, mert állítólag az van előtte. Ami fő szmötyi volt rajta olyan volt mint ha lakkpermet lenne végül már kapartam, vakartam amennyire a fülpálcával lehetett és lejött. Nem lett semmi baja, viszont a szenzorstabis már talán más eset, de ott se hiszem hogy nagyon számítana hogy 96 vagy 70%-os mert desztillált vízzel lehet higítva. Fertőtlenítésre meg a 70%-os jobb, majd ha lesz babátok nem vész kárba