Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
theporcupine
tag
Csak az összes Pana obi (nekem csak az van) focus by wire megoldású, vagyis nincs fix pont és érzékeny a tekerés sebességére. Ezt amúgy furcsálom a Pana részéről, ha már a GH sorozatot kifejezetten videós gépnek szánta (és a többi G sem rossz videóban), hogy más gyártó objektívjét kell megvenni, ha komolyabban akar valaki filmezni. Ez kicsit olyan öntökönszúrás szerű. És akkor még ott van az, hogy azokban meg nem nagyon lesz stabi. Néztem, hogy két-három pro oly obiban van kapcsolható direkt manuál fókusz, de azt olvastam, az sem teljesen az igazi. És csak ezért venni egy drága pro obit, amiben nincs stabi sem. Vagy átalakító és valami nem MFT olcsón. Szóval ezért tetszene egy ilyen funkció a GH4-ben. Ingyen megoldaná bármelyik saját obira ezt a funkciót külső eszközök nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest