Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gondoni
csendes tag
Kedves m4/3 közösség, hirtelen témát váltok, járt-e már valaki hasonló cipőben mint én:
Lelkes amatőr PL5 duplakit júzer vagyok, szépen gyűlnek az élmények, tapasztalatok, valamint a visszanézhető emlékek az utókornak. :-)
Aztán nemrég feltűnt kettő porszem árnyéka a fotókon, hamar meg is találtam őket a szenzoron.
Itt-ott utánajártam, hogyan álljak neki, mi fér bele, mondjuk a szájjal nyálas fújás-köpést eleve meg sem próbáltam.Mivel nincs itthon hatalmas szerviz apparátusom, egy cérnaszál és egy gyufaszál kombinációjából készítettem igen pici, "cérnavékony" kefét, de a szenzorhoz érintve meglepődtem: úgy tűnik, hogy a porszem valahol a szenzor és egy nagyon átlátszó réteg között van (elsőre úgy tűnt, mintha valami varázslatos erő nem engedné a porszemig érni a "kefét").
A nap kérdése a minden hájjal megkent, tapasztalt közösséghez: van-e valami ügyes-titkos praktika, hogy onnan kikerüljön a 2 db porszem, ha már egyszer be is jutott, vagy mindenképpen garanciális ügyintézés - szakszerviz lesz a jelenség vége?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest