- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
ironikus akartam lenni. nem ment át. viszont külön jólesik, hogy teljesen hülyének nézel
sajnos ritkán jutok el koncertre és ha el is jutok, eszembe nem jut fotózni. kétszer (háromszor) fotóztam koncerten életemben. inkább rendezvény volt...tehát pont nem érdekel a koncertfotó. ellenben szeretem az éjszakai városokat. szeretek éjszaka a városban csatangolni és mióta megvan a pl25 még gépet is viszek magammal....
gondolom nem kell részletezni, hogy mekkora királyság lenne itt egy 45 1,8. de nem használom, mertszarmég nem nőttem fel a feladathoz.(#65194) FEDman: ezzel az a gond, hogy ISO 1600-on (ahol még monitor méretben jó a G5-öm) éjszaka nem elég az 1,8 sem igazán. Azt meg nem kell részleteznem, hogy egy félméteres vascsőnek látszó tárggyal a kezemben/hátamon nem érdemes sehol éjszaka császkálni meg nem is fogok állvánnyal kínlódni. Elsősorban sétálok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- ASUS notebook topic
- Hobby elektronika
- Politika
- Call of Duty: Black Ops 6 - Ma indul a Season 2 Reloaded
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Panasonis DMC-FZ150 bridge fényképezőgép
- GoPro Hero 12 + 2 db aksi + töltő + ND/PL szűrőkészlet
- Sandisk Extrem Pro Cfexpress 128Gb Type B kártya Cf express Újszerű Dobozos
- Panasonic DMC-LX15 Digitális fényképezőgép F1,4 2,8 LEICA DC 4K videó 20,1 MP LX15
- Smallrig Forewala W60 wireless vezeték nélküli mikrofon eladó