- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
madgie
üzenetére
talán fuss neki mégegyszer, mert nagyon nem ezt írtam (ezt a nem elég jó az Oly stabija dolgot főleg nem értem, honnan veszed)."Ennél tágabbra csak akkor megyek, ha már elfogyott a fény de isot még nem szeretnék emelni"
1/30, 1/25 a leghosszabb, amit 45-össel még többször tud élesre, mint nem. Ha f4-en és ISO200-on ennél hosszabb lenne a záridő, akkor következő lépcsőben f2.8-f2.5; ha meg ez is kevés, akkor vagy addig próbálkozok, amíg összejön egy éles kép, vagy előszedem az állványt. ISOt akkor emelek, ha állványra nincs lehetőség vagy idő, vagy a téma mozog és ezt a képen el akarom kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autószerelők, autószerelés
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- Bundle topik
- Androidos fejegységek
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Alienware 17r4 olvass
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
talán fuss neki mégegyszer, mert nagyon nem ezt írtam (ezt a nem elég jó az Oly stabija dolgot főleg nem értem, honnan veszed).