Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrChris
üzenetére
Szerintem meg ez az em5 féle csíkozás teljesen "hétköznapi". Több tucatszor belefutottam már. Nem csak a 20-assal hanem bármely obival csinálja, és jellemzően nagyon kevés fénynél jelentkezik. Nem is 1/60 vagy többszöröse záridőhöz kötődik, mert nekem mindig a kézből kitarthatóság határánál (adja magát, hisz nagyon kevés a fény) 1/8 éa hasonló záridőknél jelentkezik.
Nem merném biztosra állítani, de érzésem szerint a raw tömörítés köp a levesbe. Az em5 szimplán annyira kicsi raw fájlokat gyárt, hogy gyanú, hogy nincs-e benne valami vesztességes tömörítés.Még valami: a két dolog nem ellentétes, nem mondom, hogy műfénynél ne zavarna be az elektromos zár. Simán csíkoz miatta, persze. Csak ezen túl az em5 alapból csíkoz... (nem beszélve hogy nincs benne e-shutter, azaz fotónál sosem jelentkezhetne ha csak az interferencia lenne ludas).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest