- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Schanyee
üzenetére
"Egy kis off, elvégeztem az egyetemet a mai nappal, úgyhogy végre remélem lesz időm fotózni
"Grat, mileszelhanagyleszel?
Én most éppen 1,5 melót csinálok (főállás + még egy félállás), úgyhogy nemhogy fényképezni, de mióta hazajöttem, még hozzá sem tudtam nyúlni a képekhez, amiket északon csináltam; akkor a nappal munka, éjszaka fotózás miatt aludtam keveset, most a nappal egyik, éjszaka másik munka miatt
De mindennek megvan a maga böjtje, akarom mondani, célja, a tavasz végi úticélomhoz már le is foglaltam a jegyem 
(Idei újévi fogadalmam az volt, hogy több út, több kaland, több élmény - amíg még fiatal és szabad vagyok, és lehetőségem van rá)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Fujifilm Fujinon XF 27mm f/2.8 R WR objektív
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akkumulátor
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"
De mindennek megvan a maga böjtje, akarom mondani, célja, a tavasz végi úticélomhoz már le is foglaltam a jegyem