Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hdanesz
üzenetére
Miért nem csencselsz Te is ?
A csencselő az idejét, energiáját, félretett pénzét, akármijét tolja bele a termékbe, mikor megveszi. Ennek az ára az a nepper árrés, amit az az apuka fizet meg, aki otthon a két ordító gyerek mellett nem nyomkodja 5-percenként a shop.olympus.hu-n az F5-öt, hogy amint jön akció, azonnal rendelhesse az álomkütyüt bankkártyával. 
A termék viszont ígyis-úgyis célba ér - a bolt szemszögéből nézve. Akcióznak, a nepperek kipucolják a polcokat pikkpakk, kifele az anyavállalat fele lehet mutatni a gyönyörű eladási számokat, hogy óriási siker az akció, jöhet a következő 1-2 hónap múlva. És tudod mit ? Még csak nem is hazudnak. Nem marad a bolt nyakán sem, és a nepper nyakán sem a cucc. A nepper továbbadja, rátesz valamennyit és kész, ennyi. A vevő még így is piaci ár alatt veszi bőven, ergo aki végül Oly-t akar venni, hozzájut úgy piaci ár alatt, hogy közben a bolt is villámgyorsan eladja őket az akciós áron (neki mindegy, hogy a végfelhasználó, vagy a nepper viszi).
A nepper a "cache" úgymond, egy köztes ülepítő, raktár, nem tudom.

160 volt a kitem, MM-es, papír, gar, számla, minden, egy tizest fogott rajtam az illető, én pedig megspóroltam durván egy 45 1.8 árát ezzel az aznapi árgépes árhoz képest (250) úgy, hogy halvány lila gőzöm sem volt semmilyen Oly akcióról, mert nem követem, nem tudom, hülyevagyokhozzá, akármi n+1 indok még. Szóval nem irigyeltem tőle a plusszt, egészségére, a papír rendben volt, a dobozon az MM-es piros ragadós szalag, hát na, a fekete péntek ilyen.

Az etikai szenzora lehet 1-2 embernek befeszül a "nepper sztori"-ra, de azért szerintem nem kell őket akasztani. Ha nem lennének, lehet nem lenne Olympus mintabolt sem idehaza, sikeres akciók nélkül nincsenek újabb akciók, úgy általában pedig akciók nélkül nincs is nagy eladási volumen, eladás nélkül nincsenek hozva a számok, számok nélkül pedig nincs értékesítés, becsuk, ennyi, Mo-ot leírta. Így legalább pörög a bolt szemszögéből a bolt - és a mi szemszögünkből is, hiszen csak elkelk minden kütyü még a neppertől is, na.
Aztán lehet, nagyon rosszul látok valamit..

Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A csencselő az idejét, energiáját, félretett pénzét, akármijét tolja bele a termékbe, mikor megveszi. Ennek az ára az a nepper árrés, amit az az apuka fizet meg, aki otthon a két ordító gyerek mellett nem nyomkodja 5-percenként a shop.olympus.hu-n az F5-öt, hogy amint jön akció, azonnal rendelhesse az álomkütyüt bankkártyával.