Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
FEDman
üzenetére
Röviden és tömören DSLR-es korszakomban minden cucc amit a fórumokon agyba főbe dicsértek, hogy na ez AF szempontból atombiztos azzal nekem szinte mind problémám volt. Miközben volt több olyan obim is amit mindenki a földbe döngölt a pontatlansága miatt, de nálam meg pont ezek voltak pontosak.
Mi következik ebből? A fórumon megforduló pár 10 ember tapasztalatából kár messze menő következtetéseket levonni, ehhez ez szerintem egész egyszerűen nem elég nagy merítés. És pont ezért én se fogok itt típusokat felsorolni, mert nem akarok senkit ezzel befolyásolni. Főleg úgy hogy tapasztalataim alapján teljesen mindegy ki mit mond, szinte mindenre van jó és rossz példa is.
Amit én megtanultam, hogy a DSLR világban olyan nincs hogy valami tuti jó, minden egyes váz és obi kombinációt alaposan le kell tesztelni, hogy ha biztosra akarsz menni.Ennyi..
Én amúgy nem voltam túl szerencsés ilyen téren és nagyjából akkor döntöttem el, hogy végleg elhajítom a tükröt, mikor azon kaptam magam, hogy többet tesztelgetem az AF-et, mint hogy fotóznék a gépemmel.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA VI
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs