Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• madgie

titán

válasz Freddy76 #22447 üzenetére

Nekem van egy játékom, odaadom, tudod :)

Más: Samsungoktól egy ideje ráz a hideg. Telefonban, fényképezőben is, talán tévében is (LG-vel együtt). Kiváló alkatrészgyártók, de ha valami a saját nevük alatt kerül forgalomba, az bizony nem százas (szigorúan szerintem).

Parci: olyan, mint a Canon az err99-cel. Hülye, érthetetlen bugok tömege, három Samsungom volt ,mindnél megfogadtam ,hogy soha többé, de valahogy csak becsúszott. annyira nagyok, hogy nehéz megkerülni őket. Volt valami gyári programuk régebben, na az olyan fincsi, hogy totálisan hazavágta a komplett oprendszerem (és nem csak nekem). A kolléganőm ma vett egy galaxy s3-at, hát a lelkem sehogy nem akart egy embert megtalálni a viberen, miközben minden más telefon látta, ott volt az illető, stb. Én írtam rá, hogy koma, írj már a lyánynak, mert ő nem tud téged elérni. Hülye, idegesítő bugok. Vagy az Omnia 7-em olyna rapszodikusan kezelte az akkuját, hogy sose tudtam, mikor fog lemerülni. Néha kikapcsolt, mintha lemerült volna, majd az akkut ki-be téve alig 5%-ról felkúszott (!) egy óra alatt 20%-ra. Konnektor nélkül persze.

Új hozzászólás Aktív témák