Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
nem hoz optimalis donteseket (max a sajat szempontjabol), viszont osszevasarolgat es kiprobal mindent
azert az nagy elony, es szerintem mindenki mashogy latna a dolgokat, ha megtehetne. ez nem jelenti azt, hogy az o velemenye elobbrevalobb masokenal, de ketsegtelenul nagyobb a ralatasa, mert elsokezbol szerez tapasztalatot, es hasonlit. le kell vonni a konkluziot, ennyi - az, hogy egy teszt oldal letesztel xy keszuleket, az nem jelenti azt, hogy nekem olyan kene, vagy nekem is az lenne a jo. rabimiki meg lassan ilyen intezmenykent mukodik.(#21902) gorgo: van alatta es felette is elet... akinek tobb penze van vegyen nyugodtan dragabb rendszert, akinek kevesebb, olcsobbat. masban is megtalalhatod a szamitasod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azert az nagy elony, es szerintem mindenki mashogy latna a dolgokat, ha megtehetne. ez nem jelenti azt, hogy az o velemenye elobbrevalobb masokenal, de ketsegtelenul nagyobb a ralatasa, mert elsokezbol szerez tapasztalatot, es hasonlit. le kell vonni a konkluziot, ennyi - az, hogy egy teszt oldal letesztel xy keszuleket, az nem jelenti azt, hogy nekem olyan kene, vagy nekem is az lenne a jo. rabimiki meg lassan ilyen intezmenykent mukodik.