Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno

veterán

Na, néhány kép sorba. Turista fos lett volna, előtte kb. 20 méterrel Tigrincs, tesómnak el kell küldeni. Ahogy vettem elő a telefont, már integetett kb. velem szembe és elindult, mert lejárt a műszakja. Mellettem ment el, kb. ennyi volt a reakcióideje, mire bekapcsolt és megnyomtam a gombot. És ilyenkor mondom, hogy kellene egy rendes gép. Persze kép eszmei értéke minimális, majd küldök mást a családnak. Oszt ebből van a neten 1milliárd? Van. Nekem meg egy életben félszer adódik a pillanat, az is elúszik és akkor tesóm mondja, hogy küldj képet, Neki ennyit tudok prezentálni:

És akkor sztrít fotók. Nézzük meg milyen gyutáv, jó-e az sztrítre, vagy mi volt a terv:

Vagy ennél, mire előveszem a telefont, arra pont visszahúzzák a kezüket, csípőből még ki is néz valahogy:

Mivel nem csak összevissza kattintgatok, ezt próbálom most tökéletesíteni hosszú zárral:

Ezt meg konkrétan kivártam, míg jön valaki futó és bíztam benne, hogy nem megy odébb a nap. Azt nem sejtettem, hogy még integet is:

És egyéb életképek:

Vagy csak autóból meglátok valamit és visszamegyek, mert absztrakt, valami geometria és kiadja:

Vagy ismét csak várok arra, hogy valami átvonuló tömeg jól nézne ki, csak ne lógjon egymásba, ne takarják a gyalogok az autókat, estébé:

Esetleg adott időben előre kinézett terepen napi giccs:

Vagy amiért meg kell küzdeni, először betájolod a szögeket, ez a következő 5% kezdete, mikor 28mm-el nem adja ki jól. Utána csak a mellékes kell, telehold, hóesés, 4 méteres állvány:

Na, erre megy el sok expó, meg lehet fejteni melyik 95%ra jó a 14-140 és az utolsó képhez hasonlóból tudok pár érdekességet prezentálni.

Új hozzászólás Aktív témák