Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
Na, néhány kép sorba. Turista fos lett volna, előtte kb. 20 méterrel Tigrincs, tesómnak el kell küldeni. Ahogy vettem elő a telefont, már integetett kb. velem szembe és elindult, mert lejárt a műszakja. Mellettem ment el, kb. ennyi volt a reakcióideje, mire bekapcsolt és megnyomtam a gombot. És ilyenkor mondom, hogy kellene egy rendes gép. Persze kép eszmei értéke minimális, majd küldök mást a családnak. Oszt ebből van a neten 1milliárd? Van. Nekem meg egy életben félszer adódik a pillanat, az is elúszik és akkor tesóm mondja, hogy küldj képet, Neki ennyit tudok prezentálni:
És akkor sztrít fotók. Nézzük meg milyen gyutáv, jó-e az sztrítre, vagy mi volt a terv:
Vagy ennél, mire előveszem a telefont, arra pont visszahúzzák a kezüket, csípőből még ki is néz valahogy:
Mivel nem csak összevissza kattintgatok, ezt próbálom most tökéletesíteni hosszú zárral:
Ezt meg konkrétan kivártam, míg jön valaki futó és bíztam benne, hogy nem megy odébb a nap. Azt nem sejtettem, hogy még integet is:
És egyéb életképek:
Vagy csak autóból meglátok valamit és visszamegyek, mert absztrakt, valami geometria és kiadja:
Vagy ismét csak várok arra, hogy valami átvonuló tömeg jól nézne ki, csak ne lógjon egymásba, ne takarják a gyalogok az autókat, estébé:

Esetleg adott időben előre kinézett terepen napi giccs:

Vagy amiért meg kell küzdeni, először betájolod a szögeket, ez a következő 5% kezdete, mikor 28mm-el nem adja ki jól. Utána csak a mellékes kell, telehold, hóesés, 4 méteres állvány:

Na, erre megy el sok expó, meg lehet fejteni melyik 95%ra jó a 14-140 és az utolsó képhez hasonlóból tudok pár érdekességet prezentálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videó stream letöltése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Okos Otthon / Smart Home
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest