- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
markussandor
üzenetére
Vártam a nikon milceket (nem a nikon 1-et) nagyon.
Főleg a front/back fókusz miatt.
D7100 ellenére is a fókusz téma miatt nagyon körültekintően vettem obit (online rendelve , boltban még kipróbálva) .
Csak nem jött.
Aztán már volt MFT, mire jött a Z50. Megint eljátssza a nikon a régi f@szságát, hogy alap dolgokat kihagy a kvázi belépőnek szánt, de egyetlen (akkor még) APS-C milc vázból (lásd d3xxx, d5xxx). Van nekem egy EM10 mk2 is. Fém váz, 2 tárcsa, programozható gombok, kalibrálható fókuszpontOK!!, mikor erre szinte nem is lesz szükség...
Nikon DX milc rendszerre alig van valami (oké használj adaptert 100k huf és mégnagyobb lesz vele az obi... ). A tükrösre a 18-140 még black friday-en kaptam 90k huf , most látom van már Z DX 18-140 olyan 270k huf... kösz.... Kihoztak egy retro DX Z vázat, meg most a belépő alá egy nagyon belépőt.... wtf??? Kéne oda egy D7xxx szintű Z milc belépőnek (vázba épített VR-ral) és sok obi.... na ilyen nem lesz... tolják az FF-et... hajrá Ezen is elgondolkodtam Z5 szinten aztán néztem az obi árakat... kösz....
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Alkoholista nevelde
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zalman N7 Plus V2 prémium számítógépház
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 14T Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest