Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
markussandor
senior tag
válasz
Throme
üzenetére
"Várj, akkor jól értem, hogy van egy régi tükrös, van egy Z50 és ezek mellé jönne az MFT?"
igen, bár az asszony tiltakozik ellene, mármint a pénzköltés ellen, nem akarom elkapkodni
"A Z50 APS-C szintén, mint a tükrösöd. Egy FF D750 mellett is jobb eredményt adott?"
fura módon igen, pedig nekem csak kit obim van a Z50-hez, ennyit számít, hogy a két képérzékelő között eltelt 5-6 év fejlesztés
"Nem lehet, hogy nálad valami zajszűrő hevesen dolgozott, míg a másik tolta a RAW-ot?nem, mindketten RAW-ban toltuk, én pedig a vázon nem használok semmi zajszűrőt
"Egy FF nem szokott rosszabb lenni egy APS-C-nél, mégha az tükrös, nem pedig milc.
Ha a dslr-ed is nikon, akkor adapterrel tudod használni az obikat a Z50-en"A dlsr-em is Nikon, de arra nincs komoly obim, így semmi értelme FTZ adaptert vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Crimson Desert
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- Canon Extender EF 1.4x III és Canon Extender 2x III telekonverter - Újszerű -
- Új, magyar garanciás Panasonic S 20-60mm
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest