- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
markussandor
senior tag
válasz
Throme
üzenetére
"Várj, akkor jól értem, hogy van egy régi tükrös, van egy Z50 és ezek mellé jönne az MFT?"
igen, bár az asszony tiltakozik ellene, mármint a pénzköltés ellen, nem akarom elkapkodni
"A Z50 APS-C szintén, mint a tükrösöd. Egy FF D750 mellett is jobb eredményt adott?"
fura módon igen, pedig nekem csak kit obim van a Z50-hez, ennyit számít, hogy a két képérzékelő között eltelt 5-6 év fejlesztés
"Nem lehet, hogy nálad valami zajszűrő hevesen dolgozott, míg a másik tolta a RAW-ot?nem, mindketten RAW-ban toltuk, én pedig a vázon nem használok semmi zajszűrőt
"Egy FF nem szokott rosszabb lenni egy APS-C-nél, mégha az tükrös, nem pedig milc.
Ha a dslr-ed is nikon, akkor adapterrel tudod használni az obikat a Z50-en"A dlsr-em is Nikon, de arra nincs komoly obim, így semmi értelme FTZ adaptert vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest