Új hozzászólás Aktív témák

• Throme

veterán

válasz jaanoo89 #100826 üzenetére

Most vagy Te vagy ultra peches, vagy durván ráállt erre a témára a szemed, vagy én vagyok vak az ilyesmire :DDD

A leírtakból én is arra gyanakodnék, hogy nem az első vásárlója vagy az obinak...
    (sajnos ehhez még az a bolt is hozzá jön, szóval én alapból egy szavukat se hiszem)
    Egyébként engem k..ra zavar, hogy nincs leragasztva le perforálva, lezárva az obik, vázak doboza. Nem kelt bizalmat, hogy akárki kinyithatja észrevétlenül.... de hát ez van....

Az érem másik oldala, hogy ha nem akarsz többet adni ezért az obiért és máshol nem elérhető, akkor el kell gondolkodni, hogy megtartod-e, vagy az a pici hiba annyira zavarni fog, hogy nem tudod elengedni.

Másik megoldás - szvsz - hogy #100822Oly-Service válasz alapján egy megbízható boltból megrendeled, max többet kell rá várnod, de nagyob eséllyel jó minőséget kapsz és első tulaj lehetsz.
    (én most már ezt választanám a helyedben). Most gonosz leszek, de ha most megrendeled, az -2 hét, mert addig is van ilyen obid,csak visszaviszed 14-dik napon ;]

#100825lugosi
    Nagyon hasonló okok miatt döntöttem az EM5-re uograde mellett (leszámítva a videózást )
    A felsorolt dolgokat tudja a mobilod?
    Mondjuk a pana G9 árdiagramja alapján látható, hogy a megjelenés után szépen csökkent az ára. Az oly EM5 sokkal kisebb változásokon ment keresztül az árát tekintve.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés