- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucsy89
tag
válasz
blt.62 #85189 üzenetére
Az alapvetésem az, hogy G3-ad van, és szereted, megszoktad. A G4 egy tökéletesített G3, ha azt szeretted, akkor még jobban szeretni fogod. Előnyei hozzá képest: szebb (bár szubjektív), jobb hardver, sokkal jobb kamera, szebb felhasználói felület stb.
Az S6-hoz sok közöm nem volt, de elvileg borzasztó a memóriakezelése. Van akinél ez fontos tényező. Továbbá kisebb a kijelzője. A G3 után, múltkor kezembe vettem egy S6 edge-t, de már nem kéne, mert szinte hunyorogtam
Továbbá, ha G3-at használtál, akkor csomó kényelmi funkció hiányozni fog (legalábbis nekem hiányozna, múltkor kaptam egy céges telót egy S5 minit, 2 napig bírtam használni, mert állandóan dupla koppal akartam felébreszteni, kerestem az alsó sávban a "függöny lehúzó gombot", meg a menüben is többször megakadtam, volt pár funkció ami nagyon hiányzott belőle). Nincs továbbá cserélhető hátlap az S6-ban, és bővíthető tárhely, ez is személyfüggő, hogy kinek milyen fontos. A Samsung a desing oltárán feláldozta ezeket, más kérdés, hogy nekem az üveg hátlap ugyan bejön, de állandóan félteném, nem merném lerakni az asztalra mert karcolódik, stb. Ezért is választottam a G3-at anno a Sony Z2-vel szemben többek között, pedig kinézetre az is nagyon bejött. Negatívum még a kiálló kamera számomra.
Az S6 talán videózás terén veri a G4et, kamerában egy szint, és ami még az oldalára billentheti a mérleget az az ujjlenyomat olvasó (nekem nem kéne, a knock code-al gyorsabban feloldom és az átlag napi használat során ugyanolyan biztosnágos). Az akkumáltor üzemidőről nem tudok nyilatkozni, nagyjából úgy tudom hogy egy szinten vannak ebben is. Árban szintén a G4 a nyerő.
Ha a leírt komprumisszumok téged nem érintenek vagy túl tudod tenni magad az S6 kapcsán és nagyon bejön a külseje azt vedd, minden egyéb esetben a G4-et ajánlom.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
BlackTiger #85198 üzenetére
BB-t BIS mellé érdemes venni, akkor tudod teljesen kihasználni.
Egyébként nincs baj a Z10-el ha nem probléma, hogy kicsi.
Androidos appokat lehet Side Load-olni.
Viszont nem mindegyik verzió LTE képes.A Honor 4C ár érték bajnok. Bivaly HW, jó szoftver. Viszont nincs LTE és NFC.
A Lumia 735 HW-ban nem az igazi de a WP amúgy se használja ki.Én a 4C-t választanám.
-
BlackTiger
tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék vásárolni 50 körül, remélem tudtok valamit segíteni. Aránylag kisebbet szeretnék, ez azt jelenti, hogy a kijelző maximum 5" legyen. Az hogy bőségében legyenek applikációk az nem fontos, szinte alig használnék valamit, max a népszerűbbeket. (Ha olyanról tudtok viszont, hogy melyik mobilos oprendszeren lehet a leginkább rendszer közeli szinten programozni, az érdekel, de ez sem követelmény.) Amire használnám a telefonáláson kívül az a zenehallgatás, netezés, videó nézés, esetenként pdf/e-book olvasás, illetve ritkábban irodai alkalmazásokban tevékenykedés. Ezért ami fontos az a kijelző, hogy szép, éles legyen, az AMOLED bejön, az külön az energiaellátása miatt, a hosszú használati idő, nagy aksi szintén fontos és még a tűrhető fényképező is.
Amire eddig ránéztem az a Nokia Lumia 735, Motorola G, Honor 4C. Egyikbe se szerettem még bele teljesen, mi más van még? Ti mit ajánlotok? Androidom még nem volt, így kicsit irtózom is tőle. Illetve tetszik nekem a BlackBerry Z10, van benne egy csomó olyan plusz, aminek nagyon tudnék örülni, pl. mini-hdmi, kivehető aksi, indicator led, alapból 2GB ram, meg a hub is. Arról a telefonról mi a véleményetek?Félre ne értsetek, nem csúcsot akarok mindezen szempontok alapján, csak a kategóriájában az elérhető legjobbat.
Előre is köszi a válaszokat. -
törölt tag
válasz
anonymus89 #85193 üzenetére
55-ért Honor 4C. Ez alatt szerintem nem érdemes telefont venni.
-
DS39
nagyúr
válasz
anonymus89 #85193 üzenetére
45k-ért Lumia 640-et lehet kapni, üzemideje eléggé rendben van. (MM-ben még ennyiből meg lehet venni)
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #85153 üzenetére
Tudnátok segíteni mit érdemes venni ennyi pénzért?
Erős akkuval van esetleg valami alternatíva? -
Janaboy
veterán
Hali!
Bocsi, tudom, hogy nem ide tartozik teljesen, de mivel sokan rendelnek Kínából telefont, ezért megtudnátok nekem mondani, hogy a pandawillen kívül melyik oldalakon van még vámbiztosítás?
Köszi!
üdv -
wjbhbdux
veterán
sponsored by bilgéc
-
BTom1970
aktív tag
Samsung A5-öt vennék.
Vélemények róla?76k T-Mobil előfizetéssel
Köszi!
-
MeGabee
senior tag
válasz
#46372352 #85180 üzenetére
G4c-ben csak 1GB RAM van,ami az amúgy is memóriazabáló Lollinak kevés szokott lenni.Ellenben a Honorban 2GB van.Ezen felül a Honor előnye a dual sim kezelés,a lényegesen erősebb SoC (a Kirin 620 rommá veri a Snapi 410-et),na meg az,hogy nincs korlátozva az SD kártyára telepítés.Az LTE szól az LG mellett,meg kamera szinten is jók szoktak lenni.
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Melyiket javasoltok?
[LG G4c]
[Huawei Honor 4c] -
hitchins
őstag
válasz
Zoleee89 #85154 üzenetére
Annyira en sem vagyok tajekozott de ha s3 bevalt akkor sztem s4 is jo lesz.
S5 nem tudom mennyivel dragabb sztem nem olyan nagy elorelepes az s4 lte verziohoz kepest.
Note 3 egy jo kis telefon szinten de azert az egy masik meretkategoria mar...
kinaiakrol nem nyilatkoznek nem ismerem es nem is vennek kinai markat ettol persze lehet jo... -
snecizero
senior tag
Honor 4c szerintetek ?
Honor 4x mennyire jó ? Érdemes lecserélni a samsung galaxy J5 erre ? -
Ájvé
veterán
Tényleg nem rossz leírás alapján, csak Beex az az "olcsó húsnak híg a leve kategória", biztos nem ajánlanám.
Lenovo A2010 33k-t jelenleg az egyik legjobb választás, ha játszani akarsz nem is szabadna lejjebb adni. Egyébként sokat ne várj játék téren, még 8GB ROM esetén is gyorsan hely korlátba ütközhetsz.Roli015:
Nem nagyon, én biztos nem ajánlanám. -
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Keresztfiam (ált isk alsó tagozat) születésnapja közeleg és a lassúcska Samu Galaxy Young telefonját kellene leváltani. Kinéztek egy BEEX OCTAGON Dual-SIM telefont, ami specek alapján egész tűrhető választásnak látszik.
30k környékén esetleg lenne értelmesebb választás vagy simán bevállalható ez a készülék?
ui: felhasználás: játék, játék és játék
-
blt.62
őstag
Leszeretném cserélni a G3-am. Mit javasoltok helyette? G4 vagy Galaxy s6? Ezek a legjobbak kijelzőben médiában? A G3 nagyon jó semmi bajom vele csak nem akarok sokat bukni rajta.
-
Csabi0415
csendes tag
Sziasztok, lenne egy olyan kédésem, hogy van-e olyan alkalmazás ami úgymond helyettesiti az ertesitesi ledet? (Nemfogadott hívásnál, sms-nél) koszi
-
MeGabee
senior tag
És el is olvastad a linkelt cikket,vagy csak a címe tetszett meg???
"You can expect a lot more Motorola models in the future. Lenovo has decided that in the smartphone market the brand recognition of Motorola is much stronger than that of its own brand and will integrate Lenovo Mobile into Motorola."
Nos ez alapján mégsem lenyelésről beszélünk,pláne hogy még mindig a Lenovo a Motorola tulajdonosa.
A mások minősítését pedig igazán befejezhetnéd,nagyon unalmas,és zavaró.Ajánlom figyelmedbe a fórumszabályzatot.
-
viano
aktív tag
válasz
A texasi #85134 üzenetére
Ha idézel valamit, akkor ne ragadj ki részleteket az összefüggésekből!
Ez alapszabály, mert így lenne korrekt.Én a véleményemet írtam le és még meg is indokoltam:
"Lenovo-t én már nem vennék, mert megszűnő telefon-márka és nem lehet tudni, hogy hogy alakulnak a dolgok."Az, hogy ez hullámokat kavart - mint utóbb egyértelműen kiderült - elsősorban a "szakértők" tájékozatlanságának volt köszönhető.
Innentől kezdve pedig már csak a szokásos "magyarázom a bizonyítványomat" sztori következik.Hátttérinformációk:
Beolvasztják a Lenovo Mobile-t a Motorolába
[lmotorola_will_absorb_lenovo_mobileL]
(absorb = felszívja
itt leginkább "lenyeli" -ként fordítható, különösen, ha figyelembe vesszük a mai címadási gyakorlatot)"Szakmai kompetencia és precizitás tekintetében
inkább magadra fordíthatnád . . ."
Először a saját ajtód elött . .. . tudod!
Linkeljél már valamit légy szíves, mert ezen a mantrázáson kívül mást én még nem láttam tőled!
Érdemben ehhez a vitához sem sikerült semmit hozzátenned, pedig ott volt a lehetőség előtted is.
Ne utólag ássál elő dolgokat! -
Szörnyű gondolataim támadtak, és telefoncserén gondolkodom. Jelenleg egy újonnan vásárolt Jiayu G3T telefont tartok birtokomban, teljesen elégedett vagyok vele, viszont családban ajándékként továbbadnám, és keresem az utódját.
- Árkategória - Maximum 70-80-90k.
- Használt vagy új - Mindegy, használt garanciális is szóba jöhet.
- Hol vennéd meg? - Aprón, vagy külföldről.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Minimum 3 évre.
- Mire használnád? Telefonálásra, netezésre, Skype és heti 1-2 óra film/zene.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android vagy IOS.Fontos hogy 4,7"-tól ne legyen nagyobb kijelzője, hosszú üzemidővel bírjon, dual sim sem hátrány, lehetőleg fém házas, masszívabb, "férfias" készülék jöhet szóba (ne legyen vékonyka). HD IPS (lehetőleg 326 ppi körüli) kijelzőnek, illetve előlapi kamerának örülnék.
-
Zoleee89
aktív tag
válasz
hitchins #85146 üzenetére
Akkor inkább S5 használtan? Vagy nem annyira beváltak?
Nézegettem telefonokat én is, de nem nagyon értek hozzájuk.
Amiket néztem :
- Samsung S5
- Samsung note3
- Xiaomi redmi 2 (2gb ram)
- Xiaomi Mi3
- Xiaomi Mi4
- Xiaomi Note 2 (Prime)
ezzel egy fórumtárs kereset meg, nem tudom mennyire lehet jó hardveresen az MTK processzor
- OnePlus one 64gbEzeken közül melyiket lenne érdemes választani vagy ezeken kívül valami más ami még jó lehet?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
45k-ért keresek magyarországi garanciával, strapabíró független telefont.
Egy csajosnak lenne csak fb-re meg internetre használná a telefonálás mellett.
Sajnos több nem megengedett csak a fix 45k, van ennyiért ilyen telefon? -
Erick68
csendes tag
Sziasztok!
Egy kiss segítséget kérnék!
Kinéztem 3 telefont:Huawei P8
Honor 7
Xiaomi Mi4
Nem tudom eldönteni melyik telefont vegyem meg. A páromnak lenne ajándék.
Mindenféle mokólás, rom csere nélkül melyik telefon a leg megbízhatóbb?Fontos lenne az akku idő, minél hosszabb,
Ne akadjon, ne faggyon le.
Ne keljen újra indítgatni.
Ne dobálja el a térerőt. wifit!!J
Jó legyen a hangja.
Az ébresztője megbízhatóan működjön
Nagyon számít neki, hogy jó képeket csináljon
Lehessen használni a 3g-t és a 4g-t szinte mindenhol.
Mindíg elérhető legyen. (A munkája végett fontos)
Játék nem igazán számít, csak a megbízhatóság, és a garancia isHa ajánlotok valamit, akkor melyik verziót, mert látom van több is.
Ha van másik telefon amit ajánlotok akkor azt is irjátok meg.Köszi a segítséget!
Még annyit, hogy telenoros a kártya.Érdemes onnan venni( ha egyáltalán ott kapható,vagy függetlent keressek. Esetleg, hol érdemes meg venni?)
Köszi!!!
-
Cry0
őstag
Sziasztok tudom nem ide tartoik de a Mate 7 csoport fullra kivan halva timeg hátha tudnátok segíteni.
Tehát van egy Huawei Mate 7 telefonomés olyan gondom van hogy alul a navigációs sáv nekem brutálisan nagy és ronda ezt hogy tudnám lekicsinyíteni ? tudom Xposed csak a telefonra elvileg nincs twrp vagyis én nem találtam (root van) -
Gombinyó
őstag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék, hogy melyik telefont válasszam.
Saját részre lenne. Kijelző méret: 4,7 - 5,5 col között.
Forintban ~50e ft körül keresek, külföldről ~$150 körül.
Sokáig volt androidos telefonom, most egy éve a WP-t nyúzom, de visszamennék androidra.
Jó lenne ha nem akadna rajta az oprendszer és ne recsegjen-ropogjon a kezemben.
Alkalmazások terén nincs semmi extra elvárás.Amiket eddig néztem:
Xiaomi Redmi 2 Pro, Honor 4C, LG G2 Mini, illetve a nem rég linkelt Doogee F5 4G is elég szimpatikus lett a leírás alapján.Mi lenne a jobb választás?
-
törölt tag
válasz
joekajoeka #85147 üzenetére
LG-t nem vennék, G4 alatt az összes 0 hardveresen.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
joekajoeka #85147 üzenetére
Egyiket se.
Mind a kettő elég mellé lövés volt. Szerintem egy 32es G2-t nézz.
Esetleg Nexus 5 ha LG vonalon akarsz maradni. -
joekajoeka
tag
Sziasztok,
Telefon vasarlas elott allok, jelen pillantaban egy LG Optimus HUB-om van
LG-t szeretnek venni melyiket valasztanatok ti ha mindketto ugyan abba az arban lenne:
LG G3 16GB\2GB Ram
LG G Flex 2 16GB\2GB Ram
Mindeketto uzletbol es 2 eves garanciaval. -
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, mert egy ideje nem követem a mobil piacot.
Kb 2 éve van egy SG S3 LTE készülékem. Ez a készülék még most is kiszolgál, de az akkumulátora számomra nem mindig bírja ki reggeltől estig (új gyári aksival se), ezért új készülék vásárlásán gondolkodom.
(téma összegfoglalóban található értékekre válaszolva)
- Árban 70eFt körül tudnék rászánni.
- új, használt vagy külföldről is
- független vagy Telekom/t-mobile
- kb 2-3 évig szokott megmaradni nálam egy telefon
- böngészés, zene hallgatás, e-mail, fényképezés
- eddig csak androidos okos telefonom volt, nem zárkózók el a többi rendszertől sem, ha jóKijelző és készülék mérete lehet akár nagyobb is.
Ha lehetséges egy napot húzzon ki az akkumulátora vagy akár kettőt is.
Jó lenne, ha olyan képet csinálna mint a mostani a telefonom és legyen rajta előlepi LED vissza jelzés is.Azt hiszem minden számomra fontosat összefoglaltam.
Milyen telefont tudnátok ajánlani ilyen árkategóriában? -
BenHans
addikt
válasz
Speeedfire #85136 üzenetére
Szia!
Első helyen a HTC M8-at ajánlom, ki lehet fogni garis példányt.
Másodsorban esetleg Sony Z2. -
dannyl
addikt
EZ a teló ha ingyen hozzák, attól még az ÁFA rámegy, ugye? De ha az USA-ban vagyok, és ide rendelem, akkor haza tudom vinni sajátként. Így nem kéne kifizetni az ÁFÁ-t. 40k alatt eléggé jó vétel lehet, nem?
-
cidalain
veterán
Uj megkozelites reszemrol:
40-ig mi a legjobb droidos valasztas, ha a beszerzes kulfold? 150 dollarba mindennek bele kellene fernie: Vagy kinabol afaval, de inkabb valami eu raktarbol vennek.
Eddig a Redmi 2 Pro a kinezett, de hatha van masik kinai csoda ami jobb lenne ebbol a keretbol. 2 gb ram elvaras lenne. 8 higa hatter eleg, ha van microsd slot. Jo lenne snap 410, mert kicsit fazok az MTK-tol, de nem feltetel. A GPS fontos kerdes, annak gyorsan es precizen kell jelet talalnia. 4G nem lenyeg de elony lehet. A nagyobb tamogatottsag is elony. Fenykepezo a kozepes szintet erje el: korrekt face pozitiv kepet csinaljon. Szelfikamera minosege nem lenyeg.
Szoval: elephone, lenovo, akarmi? -
Luftos
csendes tag
Sziasztok telefon vásárlás előtt állok. Honor 4c-t néztem ki eddig de érdeklődnék milyen más alternatíva van ebben az ár szegmensben de max 65.000 Ft, mértben pedig a zsebrevágható kategória...
Netezésre, (4g nem lényeges...) zene hallgatásra, alkalmanként fényképezésre, telefonálásra kellene leginkább a teló, játékra nem telefont használok... Fontosabb a hosszútávú minőség és 2-3 év múlva is képes legyen a fent említettekre... -
madrac
senior tag
válasz
MeGabee #84960 üzenetére
Nem hinném, hogy a gpu miatt akadt volna, ugyanis az az antutu szerint is jóval gyorsabb a kirin 620-as huawei 4x-ben.
Én is írtam, hogy alap dolgokra, böngészésre kiváló. Az ingress pedig grafikailag egyáltalán nem mondható egy komoly játéknak..(#84961) Ájvé:
akkor nem tudom miért vitatkozol még mindig a gyakorlati tapasztalataimmal... nem attól lesz jól használható egy telefon mindenre, hogy korszerű alkatrészek vannak benne, ha annak teljesítménye a béka segge alatt van. -
Speeedfire
félisten
Sziasztok!
Telefon vásárlásán gondolkozok, egy htc one s telefont szeretnék leváltani egy kicsit nagyobb kijelzősre és erősebb hadverrel szereltre (ha már van olyan gyors, mint a nexus 7 2013 akkor annak örülök). Játszik új és használt telefon is.
Amik fontosak lennének a telefonnal kapcsolatban:
- 5" körüli
- 4 mag
- 2 gb ram
- 16gb belső tárhely (sd kártya nem szükséges)
- fém ház (sűrűn leejtem a telefont) ebben nálam a one s 5*-ra vizsgázott
- jó füles kimenet (egyik legfontosabb)
- elég a HD ready is, nem kell full hádé, főleg nem annál nagyobb
- lte
- ne legyen nehezebb, mint 150g
- le legyen vastagabb, mint 9mm
- ha szögletes, akkor még jobbFőként zenét hallgatok, fb, messenger, gmail, souncloud, gps. Nem használok sok app-ot. Android(5.1+) és wp is játszik.
Üzem időben ha 1 napi nyüstölést kibír, akkor oké.
Árban meg szereték állni 60k körül, indokolt esetben max 100k, de ez már csak új.
Független érdekelne inkább, gyártói garival. -
blt.62
őstag
LG G3-am van. Szerintetek érdemes váltani G4-re vagy Samu S6-ra? Ezek most a legjobbak?
-
A texasi
aktív tag
" Egyébként még mindig vannak itt ettől sokkal komolyabb hiányosságok, szakmai problémák, inkább arra fordíthatnád az energiádat, ha már ennyire precíz akarsz lenni.
Talán mindenki számára hasznosabb lenne. "Tévedés!
Hasznos az lenne, ha nem irkálnál félrevezető és valótlan információkat,
ahogy pl. [itt] is tetted; miszerint a
" Lenovo-t én már nem vennék, mert megszűnő telefon-márka " !Szakmai kompetencia és precizitás tekintetében
inkább magadra fordíthatnád a
s3nsitivity-nek tanácsolt energiát! -
gti3
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Megbízható, lagg és fagyásmentes droidos telefont keresek használtan, max 30000-ig, ha létezik ilyen.
Mivel használtat vennék, így akár 2-3 éves típusok is szóba jöhetnek. A lényeg, hogy napi szinten stabil legyen, ne térdeljen le, ha épp mobilnetre vagy wifire csatlakozok, ne legyen egy használhatatlan, idegesítő lagg és bughalmaz. Berhelés nélkül jól és stabilan futó, eltalált gyári oprendszer, ami a legfontosabb.
Ami még lényeges lenne:
-Legalább Android 4.0 gyárilag.
-Használható kamera (Led, autófókusz, legalább 720p felvétel)
-Gorilla Glass kijelző üveg.
-Cserélhető akku
-Micro sd bővíthetőség. -
s3nsitivity
addikt
Kínai csak vodás hálón feltűnő a többin ugyan az mintha global lenne így nem érdekelt.
Vannak már akik megvették a 2-t. Még mindig a legolcsóbb a kategóriájában 120e -ért.
Szóval elég helytelen a jövőbe mutatni ugyanis már van.Tudod van aki dolgozik és nem ér rá mindig itt lenni. Az utóbbi időben elég inaktív voltam tudom de mivel elkezdődött az egyetem is így nem sok időm van főleg nem vissza olvasni itt a sok hszt így csak az utolsó párat szoktam.
-
viano
aktív tag
válasz
s3nsitivity #85129 üzenetére
. . . és nem adtad vissza?!
használható lesz ha megfizethető lesz, ha valaki megveszi . . .
Tehát valamilyen előzmény után, azaz késöbbi időben (jövő idő) lesz használható.
Nem arra vonatkozott, ill. nem csak azt fejezi ki (l. fent), hogy még nem kapható.
Egyébként még mindig vannak itt ettől sokkal komolyabb hiányosságok, szakmai problémák, inkább arra fordíthatnád az energiádat, ha már ennyire precíz akarsz lenni.
Talán mindenki számára hasznosabb lenne. -
viano
aktív tag
E-digi
LG Leon (csak szemléltetésként)Működési frekvencia
1800 MHz, 1900 MHz, 2100 MHz, 800 MHz, 900 MHz
Adatátvitel
3G, Bluetooth, DLNA, EDGE, GPRS, HSDPA, HSUPA, LTE, USB, WiFi. . . csak így lazán ömlesztve, végül is egy helyre megy!
-
viano
aktív tag
"1+1-et néztem még, de az is túllóg a lélektani határon, meg állítólag az edigis verzió az kínai, nem EU piacos."
Szerintem inkább Global verzió (valószínűleg Wayteq-től) ez pedig nem támogatja a B20 LTE sávot, innen jöhet a félreértés.
Tudtommal Eu.modell (így + B20) külön nincs.(A One+2 már használható lesz B20-on is. Tudom más ár . . . )
-
szilva01
őstag
Sziasztok!
Megint énvagyok az...
Egy ismerősömnek kéne telefon, 40 és 60 ezer forint között, inkánbb a 40-hez közel. Lány, úgyhogy inkább csak kapcsolattartásra használná (fénykép, facebook stb.) meg egyetemista, úgyhogy a neptunt is nézegetné róla. Kb ennyi lenne. Eddig androidot használt, de szerintem nem elég hülye ahhoz hogy pl. az almát megtanulja, vagy a windóz mobilt.
köszönöm: szilva -
xewyor
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudok dönteni.
Samsung Galaxy A5 76400Ft vagy Huawei P8 Lite 83800 Ft.
Mindkettő t-mobile, részletre venném.
Írjátok meg légyszíves ki melyiket, miért!
Köszönöm! -
Kbali
nagyúr
Ne legyen szolgáltató függő (nem, nincs olyan papír, amit érdemben használhatsz, amikor letiltják a készüléket a hálózatról), kapj meg hozzá minden számlát, garjegyet, lehetőség szerint tartozékot.
Vigyél belevaló SIM-et, hogy ki tudd próbálni, előre lehetőleg ne utalj, próbálj meg személyes átvétellel vásárolni. Kb. ennyi - gyanúsan olcsó készülék gyanús is. -
moma
őstag
válasz
Alister71 #85105 üzenetére
Ha az ember ilyen jófogás szerű helyről vesz használtan telót, mik azok a kulcs dolgok, amire nagyon figyelni kell? Összetudnátok szedni. Köszi
közben találtam egy ilyet kiindulásnak, hátha másnak is érdekes.
Kbali: azt ugye jól értem, hogy az hogy független e azt a számlából tudom? és köszi
-
TeebyKay
őstag
Lg Leon-t honnan éri meg rendelni? Legtöbb helyen csak 1 év garit adnak rá.
-
MeGabee
senior tag
Na ne idegesíts,kintről hivatalosan is megáll 91K-ból a 64Gb-os Oneplus One
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged