- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
stereotype #86599 üzenetére
Én használok mindkettőt (droidit tabon), de valószínűleg a következő telefonom (tabletem biztosan) windowsos lesz. Ezen kívül csak "csupasz" droidot tudnék elképzelni, mondjuk azok elég drágák, ha nem nézem a kínai készűlékeket. De ízlések és pofonok, a helyedben megnyomkodnám mondjuk a "nem vagyok hülye" boltban
-
mike1334
veterán
válasz
stereotype #86595 üzenetére
Lumia 930? Stabil, megbízható, amiket írtál arra tökéletes és elég jó a kamerája is (z3c-nél jobb, tele a net összehasonlító tesztekkel különféle fényviszonyok között. Plusz évekig megkapja a frissítést, 3 évvel ezelőtt kiadott telóm kapja a win10et...még arra is gondoltak, hogy a gyengébb készülékekre "lebutítják", hogy azokon is normálisan fusson pár megkötéssel, bár ez a 930at nem érinti
Arról nem is beszélve, hogy gyönyörű az a teló -
monti0222w
addikt
válasz
stereotype #86593 üzenetére
P8, a miért itt jön, 64 bites új processzor, igaz a grafikus csip nem a legfrissebb, de a játékok így is futnak rajta, szép külső, jó fényképező része, jól bánik az aksi energia ellátásával a szoft, EMUI felület ami véleményem szerint ott van a jobbak között. Nagyjából ennyi, esetleg a Honor 7 mint házon belüli vetélytárs.
Hocsika. Amit a kolléga ajánlott Redmi Note 2 simán jobb nála ár-értékben.
ates85. Neked is a Redmi Note 2, amit ajánlottak Honor 7, Huawei P8, Xiaomi Mi 4, Meizu Mx 5.
-
tresh
veterán
válasz
stereotype #86593 üzenetére
Ha fényképezés minősége fontos abba annyira nem remekel a z3c
-
stereotype
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy új telefont vásárolni a magenta színű szolgáltatótól (előfizetéssel).
A választással kapcsolatban vagyok kíváncsi a véleményetekre.Két típust néztem ki:
- Huawei P8
(fél évvel később kiadott cucc, lényegesen nagyobb felbontású képernyő, fémből van)
- Sony Z3 Compact
(sokkal kényelmesebben elfér a kezemben, lényegesen jobb akkuidő, vízállóság)A telefonok ára azonos (~100k).
Hosszabb távra tervezem venni - min 2 év.Főként a cucc megbízhatósága a fontos: pl ne járjak úgy mint a régi Xperia SP-mmel, hogy 1 év után gyakorlatilag használhatatlanul lassú és elhanyagolt cucc lett (frissítések, stb.).
Emellett a buszon (és hasonló helyeken) web és könyvek (pdf-ek) olvasgatására használnám, néha fénykép, navigáció, menetrend, stb.
Elég fontos szempont hogy napi 3-4 óra olvasgatással (LTE-n web) is megbízhatóan kibírja a nap végéig. Játékszani egyáltalán nem szoktam, nem is tervezem.Köszi,
B. -
home98
csendes tag
Sziasztok.Van egy Lg g4em.Ehhez szeretnék selfi botot vásárolni.Motorozáshoz kellene, nem tudom melyik bírná.Nem szeretném az első úthiba miatt a földön darabokban látni a telót.Köszönöm az ötleteket.
-
Humbucker
senior tag
Ez jó telefon?Nekem nagyon tetszik.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Tudtok még olyan gsm üzletekről,amelyek hasonló kiterjesztett garanciát adnak, mint a turbado vagy a mobilkereskedes.hu?
-
Hocsika
tag
Sziasztok!
Ez mennyire lehet jó telefon?
Elephone P8000
Illetve ilyen árkategóriába (50-60e ft) mik lennének a lehetőségek?
Telefonálás, közösségi oldalak, videólejátszás, illetve futáshoz szoktam használni főképp a telefont. -
törölt tag
válasz
ates85 #86583 üzenetére
Ha nem fontos a kamera szerintem a ZenFone 2 a legjobb ezek közül.
Ha fontos, akkor egy Lenovo Vibe Shot-ra nézz rá szerintem, bár hardveresen gyengébb valamivel, kamerában sokkal-sokkal jobb.
(#86584) milanfan: Tegnap volt valami AllView telefon teszt Mobilarénán, egy felhasználó aki ilyen márkát használ óva intett mindenkit tőle. A terméktámogatás 0, semmi bugfix vagy frissítés.
-
milanfan
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok.2 fő szempont szerint keresgélek már vagy másfél éve:erős akksi és lehetőleg kis méretű(4",4,5") készülék.
Amire használnám:
- normál felhasználás, fényképezgetés,
- néha multimédia (fotózás, videózás, zenehallgatás)
- esetleg néha facebook és egyéb böngészés (minimális)
- illetve futáshoz
Árkategória max. 50-60 ezer amiben gondolkodom
Most egyik barátom mutatott egy olcsó,de állítólag elég jó kis készüléket,ami a héten jelenik meg és nagyon megtetszett!
Allview P5 energy
http://allview.ro/p5-energy.html
Érdekelnének vélemények a márkáról,hogy akinek van vagy használt már hasonlót,megbízható készülék e?Érdemes megvenni vagy felejtsem el? -
ates85
tag
Sziasztok!
Androidos telefont tervezek venni hamarosan max. 130.000 Ft-ig. Új kell, nem használt.
Elvárásaim: legalább 4.8" kijelző, min. 2 Gb ram.
Dual Sim kártyás nem szükséges, de előnyt jelenthet.Eddig ezeket néztem ki:
Asus ZenFone 2 (ZE551ML)
Lenovo P70
LG G3Samsung nem kell, mert most is az van, előtte is az volt, és már szeretnék más márkát is kipróbálni.
Várom a véleményeket, javaslatokat.
Köszönöm!
-
adam0913
tag
válasz
sharkypeti #86576 üzenetére
Köszönöm, rendelés leadva
-
Ájvé
veterán
válasz
killergyuszi #86579 üzenetére
P8 Lite, M4 aqua csak akkor jó, ha 16GB ROM-os.
-
killergyuszi
tag
Sziasztok!
Lejárt a hűségidőm a vodafone-nál így alkalmam van új készüléket vásárolni.
Mit tudnátok ajánlani?
Maximum 50e Ft a keret. Általában böngészésen, messengeren és telefonáláson kívül másra nem használom.
Van pár készülék amit néztem ezek közül melyik volna megfelelő?
P8 lite (45e), G4c (42e), Idol 3 (35e) esetleg az M4 Aqua (56e) ?
Illetve ha tudtok jobbat mondani független, boltban megvásárolható készüléket azt is szívesen veszem.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Helmoras
őstag
Sziasztok!
Melyik most az ajanlhato keszulek a telekom keszuleklistajarol a belepo szinten max 4 coll korul?
Koszi a valaszt elore is.
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Megèri egy Honor 6ot lecserèlni egy sg.s5re?
Erősebb a samu? -
adam0913
tag
Sziasztok!
Megéri innen megrendelni a Xiaomi Redmi Note 2 telefont?
http://eustock.hu/shop/okostelefon/xiaomi-redmi-note-2-fekete-reszletek -
Ájvé
veterán
válasz
Humbucker #86562 üzenetére
Zenét, fotót, videót és képeket mind teheted SD kártyára, át kell állítani, hogy alapba azt használja tárhelynek, így nem a belső memóriára fogja pakolni és nem fogja kiírni, hogy megtelt a tárhely.
Szóval csak ezek miatt nem kell 16GB ROM.jenei1994:
Lenovo A2010, esetleg Doogee X5 Pro, de ez utóbbival szemben vannak kisebb fenntartásaim személy szerint. -
igmond
tag
Sziasztok!
Tapasztalataitokra lenne szükségem, minél többre!!! Telót szeretnék venni, voda kártyám van és két készülék között gondolkodok. Az egyik a Sony Z3 másik a Honor 7. Több mint 10 éve használok egy se k750i-t, sose gondoltam volna hogy ennyit ki fog bírni. Ha ezt nézem, a Sony nálam nagyon bevállt, Bravia tv is van, ezért gondolkodtam hogy esetleg az új is az lenne. A következőt is több évre tervezném, számomra a játék kevésbé fontos de azért nem baj ha megbirkózik vele, ami lényeg, hogy megbízható legyen, szép kijelző, hosszú akkuidő. Honor 130e kb, a Z3 170 de joy napok lesz és 15% lejönne az árából így kb 145e-ért el lehetne hozni. Melyik érné meg jobban? Pro- kontra szeretném összegyűjteni a dolgokat a két készülékről, melyik erősebb, melyik rendelkezik jobb kijelzővel, akkuidővel, melyik rendszere stabilabb és ez fontos, nem igazán szeretném rootolni, gyári rendszer legyen stabil, melyik mivel tud többet nyújtani. Akinek ami infója, tapasztalata, tanácsa van kérem legyen kedves megosztani akár itt, akár privát üzenetbe, nagyon sokat segítene a döntésben!!!Remélem tudtok segíteni, előre is köszönet érte!
-
törölt tag
Sziasztok!
30 ezerét most melyik a best buy telefon ?
Az egyik ismerősöm szeretne vásárolni androidos vagy wp telefont,
Ár max 30 ezer .
Telekomos vagy független.
4,5,5 colos kijelzö,zene hallgatás video nézés,és telefonálásra használná.
.
-
marci1250
tag
Szevasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Édesapámnak szeretnék egy okos telefont, ami netezésre és facbookra megy ilyesmi nem erős hardvert igénylő dolgokra használná, viszont, ha lehet akkor azért folyamatos legyen a futása és egy igazán s te apa mobil kéne
Köszönöm a segítséget -
Humbucker
senior tag
Aki nem játszani akar hanem csak netezni akar,annak a ram a fontosabb vagy a proci,vagy a működési frekvencia
-
Csaby25
őstag
válasz
Csaby25 #86566 üzenetére
En erre gondoltam: Allview P4 Life.
Pro-kontra, esetleg valami mas hasonlo arban? -
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Egy negymagos procival, 1GB rammal rendelkezo androidosra telot szeretnek.
Jatek nem lesz rajta, csak bongeszes, fenykepezes, videozas.....
Tudtok ajanlani valami olcso ugyanakkor jo uzemidovel rendelkezo keszuleket?
Koszi! -
Kbali
nagyúr
válasz
Miamiquake #86524 üzenetére
Mennyiért vennéd? 100-ért van újban, ami kb hasonló, 130-ért, ami jobb. Honor6-7
-
törölt tag
válasz
Humbucker #86562 üzenetére
Ha fényképezni is akarsz akkor a meizu m2 note igaz az már 54k
lte b20 800mhz frekvencia városokon kívül ezt a frekit használják a szolgáltatók a két T nél ahol nincs 3g ott leginkább ezzel fedik le a területet
-
törölt tag
válasz
Humbucker #86559 üzenetére
Kínai b brand
Szvsz én csak a brandet veszek, ha bármelyik kihozna egy ilyet 50-55 ezerért azonnal megvenném
Minden benne van ami kell, 50 környékén valami kompromisszumot kell kötni leginkább az lte b20 hiànyát. Hasonló tudásban (soc erősebb, fényképező jobb) 73 ért a huawei p8 lite vanDe 100x inkább ez mint 40 felett a honor holly vagy az a concorde
-
Ájvé
veterán
válasz
Humbucker #86557 üzenetére
Telepítés alatt még a top mobilok is képesek megakadni kicsit, akkor nem értem mit vársz el belépő szinten. Minden telefon meg fog akadni. Még egyszer kérdem, mire kevés a hely? Ha leírnád mi a felhasználás célja, könnyebben tudnánk megoldást találni rá. De mint előttem írta Cfc_Boy, Doogee X5 Pro simán benne van a vállalható kategóriába. Sokkal jobb, mint az általad írt, Holly és Concorde telefonok (amikről a ROM-on kívül nem sok pozitívat lehet elmondani).
-
Ájvé
veterán
-
törölt tag
-
Humbucker
senior tag
Erről a Honor-ról mi a véleményetek?Ezt néztem ki.
: [link]
-
Ájvé
veterán
válasz
#70516736 #86548 üzenetére
Vannak időnként hibák a frissítésekben, ez tény. Ezért fejlesztői verzió és nem stabil (ami szintén van). Ezért kell mindig várni 1-2 napot a visszajelzésekre és csak utána feltenni, ha pozitívak.
Nálam mindig jó volt az értesítés, igaz Mi3-am van, nem Note 4G-m.(#86546) Dinter:
Mármint, van rajta vaku, gondolom arra gondolt(-ál). Legtöbb mai telefonon van vaku már, belépő szinten mondjuk hajlamosak kihagyni. Lenovo A2010-en van vaku és 30-ért megkapod. Vagy Doogee X5 Pro-n szintén. -
mike1334
veterán
válasz
Dinter #86546 üzenetére
A wp nem fagyogat (legalábbis nekem nem szokott, max bezárja néha a böngészőt, de az általában optimalizálatlab oldalaknál fordul elő, illetve a kijelző néha nem reagál - 1-2 hetente 1x, ha az fagyásnak számít...akkor újraibdítom). Ha sose volt még okos telefonja, akkor nem lehet gond a menü logikája, a droidosat se szokta meg. Nekem is panaszkodott isnerős droid után erre, de nem értettem mi a baja, nekem rz az alap
amúgy használok droidot is, a tabletem olyan, de ha újra vennék, már abból is wibeset vennék, igaz ott más megfontoásból, de telóból is wp-s lesz az új kiszemelt valószínűleg. Zseblámpa alkalmazás is van wpre, ha a telón van vaku, akkor rendben lesz.
-
Dinter
addikt
Üdv.
Ismerősnek kellene telefon, eddig nem okostelefonja volt, viszont neki mindenképp zseblámpás kéne. Az fontos, hogy stabil legyen és strapabíró (nyilván kap még tokot és fóliát). Ennél a belépőszintnél nem tudom mi lenne a jobb. Android laggos, WP meg azért lefagyogat (meg a menüje logikája is más). Ti mit ajánlotok?
-
törölt tag
Itt van a telefon amit kerestem és mégsem akarom megvenni
( 5" hd, 2/16gb, 4g b20, 50k)
Mondjuk ha a concord vagy a dooge a választás akkor nincs kérdés
Szerintem a meizu m2 note lesz a befutó már készitem fel az asszonyt a méretéreNekem meg a xiaomival szembe úgy hogy volt egy fél évig
Hardver szinten rendben de a szoftver frissítése nem az igazi -
Ájvé
veterán
válasz
Humbucker #86539 üzenetére
SoC, leginkább a processzor és grafikus vezérlőre gondolunk ilyenkor, de több mindent tartalmaz.
Ezt vedd inkább:
Redmi 2 Pro
minden tekintetben sokkal jobb választás lenne.
Esetleg még:
Doogee x5 PRO
ha spórolni szeretnél. -
Humbucker
senior tag
Erről a ConCorde-ról vélemények?Szerintetek megéri ez a teló?
-
jUUh
addikt
Ez a Doogee 5X Pro nagyon tetszik, szerintetek"jó telefon", vagy dobjak rá egy tizest, és Redmi 2 Pro? Messenger, Facebook, böngészés, zenehallgatásra lenne használva.
-
Rohir
tag
Üdv szerintetek melyiket érné meg jobban?
Telefon: Doogee X5 Pro vs Elephone P6000 Pro 2GB
Ár: 20250 Ft vs 27000 Ft
Ár vámkezelve: 27750 Ft vs 36300 Ft
Antutu: kb. 20000-25000 vs 36350
(bővebben: [link])Árkategória: Igazából 30 ezer felé nem szívesen mennék, de ha hosszabb távon kifizetődőbb az utóbbi akkor hajlandó lennék kifizetni azt a +10 ezret.
Használat: Leginkább Wifi-zésre, néha pár gyors kép lövésére mielőtt elszállna a pillanat, chatelés, ha tudja valamelyik akkor augmented reality app-ok és új alkalmazások esetleges kipróbálása, röcögés mentes használat, személyre szabhatóság. -
Rhiko
újonc
Sziasztok!
Mobiltelefont szeretnék venni a telekomtól,és a következő három között vacillálok : Sony Xperia Z3 Compact v Huawei P8 v Samsung Galaxy A5. Ti melyiket választanátok? -
Miamiquake
aktív tag
Használt készülék vásárlása előtt állok, röviden 3 lehetséges alternatíva van előttem:
Samsung galaxy S5
Samsung galaxy Note 3
iPhone 5SMindegyik kb egy árban van (i5s talán drágább kicsivel), lényeg a MEGBÍZHATÓ GYORS működés lenne.
ki melyiket ajánlaná, illetve mit ne? (tipushiba is érdekel)
-
mike1334
veterán
válasz
Nogren #86522 üzenetére
Tessék flip teló androiddal
http://m.mobilarena.hu/hir/bemutatkozott_a_samsung_galaxy_folder.html
-
Nogren
csendes tag
Sziasztok,
Párom szeretne egy okos telefont és ebben kérném a segítségeteket, hogy javasoljatok párat, amiből választhatna.
- Árkategória. 30000 - 80000 HUF(rugalmas határ)
- Használt vagy új inkább új kellene
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek. Független kellene, mindegy honnan ha van rá garancia
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? hosszú távra szeretnénk
- Mire használnád? fényképek /videók készítése, netezés (játék nem)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android vagy iOS mivel nekem winphone (Lumia 735) van és nem ilyet szeretne
- Milyen kialakítású telefont keresel? flipes okosteló?igazából a kinézetet ő dönti el melyik tetszik neki, ezért kellene pár amiből választhat.
Fontos lenne, hogy ha lehet, akkor sokáig bírja az akku.Előre is köszi a segítséget.
-
Ájvé
veterán
válasz
takacsbotond #86519 üzenetére
Szerintem arra ne alapozz, kiállított készülékeken sokszor hibás rendszer van fent vagy eleve korlátozott szoftveresen. Nézz inkább be a fórumába és ott kérdezd meg, persze biztos elfogultak lehetnek, de csak nem hazudnak.
Sony telefonjai inkább csepp állok, számos beázásról hallani. Egy darabig biztos bírja a vizet, de nem alapoznék erre. Tekints inkább csepp állónak (esőben is használhatod). -
takacsbotond
őstag
Sziasztok!Szerintetek a G2-őt érdemes lecserélni egy G4-re?
Nagyon tetszik a kamerája, és a 3gb ram, de próbálgattam a Mediában és valami irtózatosan laggolt (míg pl a mellette lévő sokkal régebbi G2 nem).
Mennyire jellemző ez, hogy így belassul?Pörgősebb a rendszersebessége mint a G2-nek?Az akkuja bír annyit?
Első sorban a 2k kijelző miatt félek, hogy nagyon visszafogja a hw-t...
Illetve a másik kiszemeltem még az Xperia Z3, a vízállóság miatt.Arról mit érdemes tudni? -
Tomi0703
addikt
válasz
MeGabee #86509 üzenetére
Annyira nem akarok már vesződni vele. 11-est nem tudom árulnak-e ők. Igazából máshol szerintem nem lenne probléma, mert elvileg a Telenor 3G lefedettsége 1%-ában használja a 900 MHz-es frekit, csak én pont abba az 1%-ba esem bele.
(#86511) sati: Maximálisan megbízhatóak. Én is tőlük rendeltem. Ellenőrizheted a HA is őket.
-
pamko
újonc
sziasztok!
3 telo között vacillálok,pedig mostmár sürgössé vált,telo ellopás miatt.
1. samsung galaxy s5 :ismerősőknek akiknek van ugy hallom rendben van,csak nem tetszik a krómkeret,meg a pöttyös hátulja ,előnye a 3 közül a legolcsóbb.
2.samsung galaxy s6 :sok helyen olvasom hogy rendszeresen lefagy,e miatt félek tőle ,a paraméterei viszont tetszenek,(32GB/RAM 3GB/8mag/5,1"/16MPX)külső is rendben van
3. iphone 6: a gyárilag megadott adatai elég alacsonyak (1GB Ram/belső memória 16GB/8MPX) és a 3 közül a legdrágábbgalaxy s6 tényleg ilyen gáz?
-
Humbucker
senior tag
Xiaomi Redmi 2 Pro-n milyen op rendszer van ? MIU-i?
-
Tomi0703
addikt
válasz
MeGabee #86489 üzenetére
Tudtommal az összes 3G-s frekit támogatják a Xiaomik
Nem. Nemrég vettem egyet, a 13-mas végűt. Ez nem tudja a 900-as 3G-t. Ezzel pont be is szptam, mert úgy tűnik itt (bakonyi falvak) ezen szórják a 3G-t. Telenor topikba azt írja egy kolléga, hogy kb. 1%-ban használják ezt a frekit. Szóval, most kissé ideges vagyok. Viszont kisvárosokba (pl. Zirc) is már van 4G vele. Egyik szemem sír a másik nevet.
Szerk.: Természetesen a Redmi 2 Pro-ról beszélek.
-
Marvinyo
aktív tag
válasz
Viktor0610 #86453 üzenetére
-
Pardise
senior tag
Sziasztok
Ajánlanátok nekem egy nagyon alap telefont, ami azért jó minőségű is? Csak internetezésre, facebookozásra kellene, másodlagos telefon lenne!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával