Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Egy nyugdíjas kerékpár szerelőnek némi messenger, viber használatra (külföldön lévő gyerekeivel kapcsolattartásra, némi fotózásra) mit javasolnátok androidos okos telefonból 20k alatt?
Néztem most egy ilyet: Homtom HT50
Ne legyen gond a memória mennyiségével, a gyorsaság nem is annyira lényeges. Odaadta most neki a Honor 8-am de arra meg már van vevő.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert barátom szeretne venni ütésálló telefon amivel jól lehet wifizni, mobilinternetezni.
- Árkategória: kb. max 50.000,-
- Használt vagy új? -- csak új készülék
- Hol vennéd meg? függetlenül szeretné
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? -- ami kb. még 3-4 évig is el fog futni
- Mire használnád? por csep ütésálló telefonra lenne szüksége, ami bírja az időjárás viszontagságait
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? -- androidos jobb lenne
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? -- max 5"Köszönöm!
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Árkategória. 10-20k között max.
- Használt vagy új -- csak új
- csak független és hivatalos magyar garival
- flottás használatra lenne csak telefonálásra és hivatali e-mailezésre
- normális nyomógombos újonnan nem nagyon van így szerintem android vagy más esetleg?
- Milyen kialakítású telefont keresel? bar bár nem tudom mi az...Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Tudtok valami strapább okostelefont ajánlani bagóért akár külföldről is?
max. 30k
csak telefonálásra, fényképezésre lesz használva
az akkuja jó lenne ha bírná 2-3 napig
csak új telefon jöhet szóba[ Szerkesztve ]
-
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Olyan dual simes telót keresek, amiben van NFC.
- Árkategória. max. 70k
- csak újat és Mo-n venném meg
- Függetlenül újonnan gyártói garanciával,
- Igazából szerintem max 1 év múlva csere lenne
- csak böngészés elég sok, navigációra, telefonálásra és fizetésre
- nem igazán fogom buherálni a rendszert
Esetleg fém borítás jó lenne.Mi az ajánlott kategória?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Olyan dual simes telót keresek, amiben van NFC.
- Árkategória. max. 70k
- csak újat és Mo-n venném meg
- Függetlenül újonnan gyártói garanciával,
- Igazából szerintem max 1 év múlva csere lenne
- csak böngészés elég sok, navigációra, telefonálásra és fizetésre
- nem igazán fogom buherálni a rendszert
Esetleg fém borítás jó lenne.Van már kinézve P8 Lite DS csak az akkumulátora lehetne erősebb is. A fényképezője ha jó képeket lő csak előny.
Mit tudnátok ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ha van raktáron Samsung S4 vagy Samsung Alpha akkor melyiket vennétek meg?
Itt most nem külső a fontos hanem a megbízhatóság érdekel csak.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz MeGabee #85192 üzenetére
Köszönöm a választ!
Lg leon van munkatársnak de nem valami szép a kijelzője. E4g meg egyik ismerősömnek van csak szoftveres gondra panaszkodott nagy ritkán lehet akkor ez lesz belőle.
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #85153 üzenetére
Tudnátok segíteni mit érdemes venni ennyi pénzért?
Erős akkuval van esetleg valami alternatíva?[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
45k-ért keresek magyarországi garanciával, strapabíró független telefont.
Egy csajosnak lenne csak fb-re meg internetre használná a telefonálás mellett.
Sajnos több nem megengedett csak a fix 45k, van ennyiért ilyen telefon?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Max. 45k-bol szeretnek egy csajnak telot venni egesz napi fa**bookra meg netezesre. windows phonet nem szeretnek es jo lenne 5"-es kijelzo. Az elozo beex telot szo szerint kifektette ugy hogy nem kapott fizikai serulest.
Ja es csak ujat vennek.
Tehat van-e olyan telefon aminek az akkuja es a hardwares resze is birja a gyurodest?Elore is koszonom!
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Melyik az a legolcsóbb új telefon ami itthon kapható és 1gb rammal rendelkezik?
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Köszönöm szépen az ajánlatot meg is rendeltem, pénteken kihozták. Nagyon baba kis telefon öröm használni nem bántam meg. Számomra tele van felesleges alkalmazásokkal így legalább 20-at le is szedtem egyből. A böngészés villámgyors, wifi vevő legalább olyan jó mint az SGS 3-ban, gps kiváló hamar talál jelet.
Ennyi pénzért ajándék, semmi baja nem volt a készüléknek kivéve azt a tényt, hogy az ügyintéző fordítva rakta bele az új sim kártyát és tényleg azt hittem azért kerül ennyibe mert állította valaki elrontotta a sim olvasót.
Aztán nem tudták kivenni így otthon egy csipesszel kivettem majd megfordítottam és már fel is lépett a hálózatra.Köszönöm még1x!
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #80744 üzenetére
A honlapon ezt egészen pontosan melyik menüpont alatt lehet megtalálni?- a chat-en kisegítettekOrganikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Ismerősnek kellene néznem egy legalább 4"-os okostelefont. Én úgy gondoltam 1gb ram-nál nem adnám már lejjebb és min. 2 magos legyen. Az összeg az elég karcsú 20k körül így gondolom az új telefonok kilőve.
Tudnátok használtan ajánlani mit érdemes venni?
ezekre gondoltam: S2, S3 mini, Lg F6
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz voyager4.4 #77030 üzenetére
Köszi, még várok meglátjuk mi lesz a vége bár ez nem tudom milyen gari mert olasz felirat szerepel a dobozon.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Melyik érné meg jobban egy S4 mini v. S3 neo (I9301 L)?
25k-ért talán meg lehetne venni az S4 mini-t papír is van róla, hogy kártyásan vették +fél év garancia a másik független és 1 év samsung garis.
A telekomnál nem 2 évet adnak rá amúgy?[ Szerkesztve ]
-
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm telenoros céges telót vesz és az árlistában 15k-ig 3 mobil szerepe: Sony Xperia E4, Huawei Ascend Y550 és Lg Leon 4G LTE.
Ezek közül melyiket ajánlanátok megvételre?Nagyjából már átnéztem a telókat A Sony-ban a Mediatek Chipset, a Huawei-ben az összeszerelés minősége az LG-ben a kamera gyengeségére hívják fel a figyelmet a tesztekben.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Az Alcatel Pop S3-ról mit lehet tudni, csak szolgáltató forgalmazza?
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz voyager4.4 #75732 üzenetére
Rendben, köszönöm!
-
anonymus89
addikt
válasz voyager4.4 #75728 üzenetére
Bakker még dobnak 2MPx-es mobilt a piacra...
Köszi, amúgy androidból van valami max. 25k-ig?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
20k-ért létezik 1Gb-os rammal rendelkező mobil?
Mi az ajánlott ennyiért újak közül vagy használtból?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz monti0222w #74823 üzenetére
Az már elég nagy lesz, esetleg gyengébb hardware de jó kamera?
-
anonymus89
addikt
válasz monti0222w #74821 üzenetére
persze, max kiindulasi pontnak jo lesz..
-
anonymus89
addikt
válasz monti0222w #74819 üzenetére
Meglestem elég jó kis szerkentyű továbbítom.
Más esetleg van még valami?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani androidos telót 1gb rammal 35k-ért? (egy hd kijelző is jó lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest