Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Nem a mennyiség számít, hanem a minőség.
Fart Droidból milliót fog találni.
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
Hát ha kijön egy P790 akkor nem felejtem el, és elég lesz nekem a 30 is (nem sokkal többért fogom most venni) hozzádobva a Defy árát, amit az SP vétele után máris eladok (vagyis szeretném ha elmenne hamar), ki is jön egy évvégi új típus ára nekem ez a forgatókönyv meg is felelne ha valóban valami nagy jót hoz esetleg ki a Lenovo addig. Mondjuk egy olyat mint Sony-ban most az SP
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
Ó jajj, én meg most készülök Sony-t venni pont jókor.
Miközben a favorizált márkám meg feljön 4.-reNa ki jelentkezik egy SP-ért karácsonyra 30e körül, hogy meg tudjam venni az akkori Lenovot? (addig meg megnézem mit tud ez az SP
gyerek, izé, telefon )[ Szerkesztve ]
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Jelenleg egy Galaxy Note-ot nyúzok, szeretném a gyári JB-vel használni, de sajnos közepes kihasználtság mellett is több másodperces laggok fordulnak elő. Végigjártam a kötelező kanosszát (factory reset miegymás), de a szubjektív igényeimet már nem elégíti a ki a holmi, meg aztán már vágynék némi újdonságra Ezért keresek egy olyan készüléket amely:
- Androidos
- 4.5 - 5.5" között van és HD kijelzős
- minimum 2 maggal és
- 1Gb RAM-mal bír
- Jelly Bean elérhető rá
- gyári ROM kellően erőforrás-optimalizált, "smooth" működésű legyen
- 2.5-3.5 óra kijelzőt bírjon az akksi, a napi töltögetéssel megbékéltem rég
- másodlagos igény ugyan, de jó lenne, ha max. 1 fóliát kéne rátenni és nem hímestojás-üzemmódban kellene használniFőként használtban gondolkodom, a Note-ért 60k körül remélek. Max. 20k-t tennék rá, de nem mindenáron, csak akkor, ha szükséges lenne az igények teljesüléséhez. Álmaim netovábbját a Nexus 4 és az S3 LTE jelenti perpill. Van esetleg más, kb. Note árkategóriás teló, ami megfelelhetne nekem?
Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
Neck
veterán
válasz pit stop #28089 üzenetére
Pláne mivel Symbianról jön, így is hirtelen annyi appal fogja magát szembe találni, ami még sok is , még WP 8 alatt is
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
pit stop
addikt
válasz Declare #28086 üzenetére
2 dolgot hoztál fel ami i5 mellett szól, és 12-t ami ellene. Szerintem egyértelmű
Komolyra fordítva a szó, a példaként felhozott nfc ugye pont nincs i5-ben, és semmi garancia arra, hogy lesz utódban még. E mellett még azért várni is kell rá egy darabig.
Új alkalmazások tekintetében nem hinném, hogy wp-nek akkora lemaradása lenne - azt a több évnyi előnyt nem tudja behozni ami másik platformnak van. Viszont ami ütősebb nagyobb név, az várhatóan elérhető lesz wp-re is.
Ha fotózás nagyon számít, akkor esetleg 1020-at kéne még meggondolnod - bár 925 se rossz.(#28087) AsusBoy : Topikjában biztosat tudnak mondani - akár tapasztalat miatt is.
[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Neck
veterán
válasz Declare #28086 üzenetére
Miért jeles az iPhone, ha pl te is leírtad, mi nem működik rajta?
Üzenetek, FB, Whatsapp ez mind működik WP8-on, Androidon is...
Szerintem vegyél Nokiát, nem fogod megbánni. Annyira azért nem sivár a WP8 szoftverkínálata sem...
Meg legalább működik a BT[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Telefon váltáson gondolkozom és ezért kérdeznék pár dolgot tőletek!
Jelenleg nokia n8 asom van, amit nagyon szeretek, mert masszív (utálom a tokokat, fóliákat, nem volt soha, nem is akarok), nagyon jó kis fényképezője van, sokat használom a nokia navigációt. A szoftvere viszont elavult, sok mindent nem tudok kipróbálni vele, amit szeretnék.
Olvasgattam, nézelődtem sokat és igazából azt hiszem 2 készülék jöhet szóba nálam. Nokia lumai 925 vagy iphone 5s esetleg 5.
Az iphone design nagyon tetszik és még egy nagy érv, hogy nagyon sok alkalmazás van hozzá (olyan telót szeretnék, amivel ki tudom próbálni/használni az újdonságokat is, mint mobil nfc s fizetés stb, meg ami még várhatóan jön majd ezen a téren). Az i5 el a nagy baj, hogy nagyon sérülékeny és nagyon rossz a wifi és akku se túl jó, nincs rádió, a navigáció rossz, bluetooth fájlátvitel nem működik és a kamera sem túl acélos....egyszóval 2 dolog szól mellette a design és hogy gyakorlatilag minden szoftveres újdonság elérhető rá és hogy kommunikációból jeles (üzenetek, whatsapp, fb...)
Az 5s szerintem nagyon drága lesz 180-200 ezerért nem akarok telefont venni, bár a pletykák szerint a fenti problémák mind orvosolva lesznek és akkor nagyon bejönne.
A kérdésem igazából itt a hosszú storyzás után, most már hogy látjátok mik a gyengéim kb, hogy ha kijön egy iphone 5s az i5 hibáinak javításaival, mennyivel tudnám jobban használni/újdonságokat kipróbálni vele, mint mondjuk a lumia 925 el? Mondanám/sokszor mondanám, hogy uu basszus ez nincs winphonra, csak ios re?
Az árkülönbség kb egy 70-80 ezer biztos lesz, ami azért tetemes...Ha van véleményetek akkor köszi!
-
AsusBoy
senior tag
100-120 ezres kategóriában mit ajánlatátok ?
-
-
PietPunto
tag
Beugrottam ma egy kecskeméti T-Mobile üzletbe hátha élőben kitudom próbálni a HTC One X-et és a Huawei Ascend P6-ot, de szomorúan konstatáltam hogy egyik készülék sem volt a demo darabok között.
-
AsusBoy
senior tag
Miért nem adnál érte ennyit?
Azért mert nem elterjedt márka?Most kezd feltörni szerintem .
Tökre felesleges 100ezer Ft felett okostelefon készüléket vásárolni 2-3 év és úgyis "kuka".
egyrészt azért kuka mert elavultá válik és lassú lesz vagy mert tényleg meghibásodik vagy megunja az ember és felcsillan a szeme egy újabb készülékre . (saját vélemény )
Összes telómra ezt mondta, hogy ez húú de klafa megtartom életem végéig még a gyerekeimnek is oda adhatom majd ha megunom mert annyira jó.
2011 decemberben vásároltam az Iphone 3gs -em azóta mit ér ? semmitse főleg hogy lassú is , wifi chip se olyan jó már benne (nagyon gyenge lett )
[ Szerkesztve ]
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek egy független Xperia S megér 50-et?
Tutituba: Nekem is 4x-em van, de semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
hablatyka
csendes tag
Hello!
60-70 ezerért szeretnék egy jó androidos telót.Szempontok:
-ne legyen túl nagy (kb 4 inch), de ebből engedek a legkönnyeben
-jó kamera, full hd videó felvétel
-micro sd bővíthetőség
-lehetőleg jelly beanLG 4X HD-t néztem, szimpatikus is lenne, de ami itt van mintavideó a tesztben az elég kiábrándító (laggol a kép és a hang is elég rossz)
Samsung galaxy s2-m volt már, csak ellopták, azzal elégedett voltam, de van esetleg jobb választási lehetőség?
Köszi
-
Dhampir
félisten
válasz mikersz1 #28053 üzenetére
Én meg hogy jártam, ilyen drága a világ!
2.000 Forintért vettem egy mobiltelefont, amelyet legutóbb 8 napig nem kellett feltöltenem, a 9. napon még nem merült le, de azért a biztonság kedvvéért rátöltöttem.
Igaz, hogy nem okostelefon, de FM-rádió és 5MP autófókuszos kamera (exponálógombbal) és rendes hardveres billentyűzet is van benne.
Kicsi, nem féltégla vagy pingpongütő méretű, alig van súlya, olyan könnyű és még elegáns kinézetű is.
Stabilan tartja a térerőt, szép a hangja kihangosítva is. Ez igazi telefon.
-
AsusBoy
senior tag
Köszi skacok
-
w333
félisten
válasz #13110016 #28038 üzenetére
Ár / Érték arányban ennyi pénzért a legnagyobb "BestBuy"
Nem értem miért ítéled el az LG -t ? nagyon jó anyaghasználat + összeszerelés, IPS kijelző és igazából senki sem panaszkodik az LG "android" -os telefonjaira
Ráadásul világ szinten top 3 legnagyobb gyártóvá nőtte ki magátiPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
törölt tag
Esetleg más? LG-t nem szívesen vennék.
-
törölt tag
Üdv. Max 60k-ig milyen telefont ajanlotok? Min 4.3incses, androidos legyen. Átlagos használatra.
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok !
Egy új készülék vásárlása előtt állok épp és a segítségeteket kérném mivel nem nagyon értek a telefonokhoz és nem sok információm van az új készülékekkel kapcsolatban.
Jelenleg egy Iphone 3GS készülékem van de elavulttá vált számomra és lassúnak is találom a folyamatos IOS frissítések is biztos befolyásolták a telóm gördülékenységét ,gyorsaságát.
Gondolkodtam én már Iphone 5-ben , Asus PadFone 2-ben is de drágának vélem, azért hogy 2-3 év múlva újat vegyek bőven elég egy 100 ezres teló kb így-is úgyis részletre fogom venni szóval az ár nem annyira lényeges de 180-200 ezer Ft-ot már sokallok értük.
Lényeges szempont ,elvárás a jövendőbeli készülékemmel szemben ,hogy a mostani körülményekhez képest fejlett legyen , nagy akkumlátorral (mAh) rendelkezzen ne legyen túl nagy tehát a
Samsung Galaxy S4is elhasalt nálam .Nincs szükségem egy féltéglára ,még a zsebembe se tudnám beletenni . Főleg ha valaki telefonál vele az még viccesebb .Nézegettem a HUAWEI Ascend P6 -os készüléket , néztem róla videókat ,teszteket , nekem bejövősnek tűnik.Megtetszett nekem ,hogy 2000mAh -s akksija van és még hozzá eddig a világ legvékonyabb telója is.
(Iphone 5-ben van 1,440 mAh-s akksi).Jó tudom az androidot és az IOS-t nem lehet összehasonlítani de akkor is egy 200ezres készülékben kétmagos proci van a huawei 100ezres készülékében pedig 4 magos.Ti mennyire ajánlanátok a megvételét vagy egy másik okos telefont ajánlanátok nekem ?
Köszi válaszaitokat !
Üdv: AsusBoy
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz tvamos #28029 üzenetére
Ha HTC akkor max a One X, de az 1800-as akksijával tuti nem lesz a telefonok thinkpadje
A K széria Lenovoban inkább amolyan csúcskészülék, villognivaló, nem pedig a hasznos funkciókat jó összeszereléssel hosszas akkuidővel tudó darabok. Ez inkább a P, de még van szerintem más ami ettől is thinkpadosabb lehet telefonban, legalábbis míg a P széria fel nem nő oda, mert oda tart, de még kell egy két típus hozzá.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
tvamos
nagyúr
Ez igaz... A HTC-k vannak alamoniumbol. En a Sony-ra nem nagyon...
De ha mar Thinkpad, akkor Lenovo K900 szerintem."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
-
chab7
addikt
válasz tvamos #28026 üzenetére
A Note 2 kétlem hogy a telefonok thinkpadje lenne, mert ahogy elnézem ugyanaz mint S3 csak nagyobb kivitelben. Márpedig az S3 az szintén nem az, ellenében is mindenki (azaz sokan) inkább az SP-t ajánlották.
Eleve a samu anyagában nem jobb, ezt is sok helyen olvastam. Márpedig a thinkpadok egyik ismérve a jó anyaghasználat.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
tvamos
nagyúr
válasz Speeedfire #27931 üzenetére
Motorola... mittudomen Atrix... 2...3... azokon van HDMI. (Az enyemen is.)
(#27953) mikersz1 válasza bigpeace (#27951) üzenetére
En rauntam...(#27964) w333 válasza Ricsko (#27963) üzenetére
Tok jo lehet az a furdoszaba. Jelez, ha uzeneted erkezett? Franyesz!(#27955) Cha-b válasza w333 (#27940) üzenetére
nem cserélhető akku: Szerelgetni kell, hogy kivedd, vagy csavarozni. A csavaros jobb, mert azt a csavar osszetartja, miutan szetszedted. Ezek a bepattanos fulek meg konnyen letornek.(#27968) Cha-b válasza Ricsko (#27963) üzenetére
Amugy en is a Lumia 620-ra "szavaztam", es nem nagyon banom, hogy valtottam a Droidrol.(#27989) chab7
Note II(#27999) Dzsuditt válasza Ricsko (#27998) üzenetére
Szerintem a 800 mar nem annyira jo, de a Lumia 620 kis aranyos... inkabb kicsi..."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
-
chab7
addikt
Azért ahhoz képest már van is rá 4.3-as droid (CM10.2)
De amúgy tényleg pont ezért nehéz a váltás mert nem hogy mindenben több lesz az új készülék, de valamiről le is kell mondani, és egyik legnehezebb az ip67 de én már abba is beletörődtem csak legalább a wifije ne legyen majd gyengébb... meg az akkuideje... meg a melegedése.. (ja, ez legyen gyengébb )
Szóval akkor senkinek semmi "telefonok thinkpadje" tippje? Akkor bizony egy celeb nevű telefonra kell váltsak (legalábbis míg a lenovo ki nem ad egy thinkphone-t)
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz Speeedfire #27903 üzenetére
most jut eszembe , hogy az Arc S-emen van hdmi kimenet.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
dokee78
félisten
Melyik volt a legerősebb 1 magos ARM S.O.C. droidban?
-
w333
félisten
Ismerős a helyzet ... aztán jöttek a "Wajkiui" Romok
reménykedtem hogy az sw frissítve lesz, de a moto fél évvel később már le se
Nem tudta egységesen frissíteni mert Defy -ből van vagy 3 fajta "zöld" - "piros" kamera, és más alaplapos is, így inkább kiadott egy újabb telefont a "Defy+"
Én is most váltanám a döfimet, fogalmam sincs mi lenne a jó váltásnak
Ha fontosak a frissítések akkor Nexus 4
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Zolás
addikt
Én is most váltanám a döfimet, fogalmam sincs mi lenne a jó váltásnak. Mikor megvettem, reménykedtem hogy az sw frissítve lesz, de a moto fél évvel később már le se ...
Most meg túl nagy a választék, túl sok a variáció.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
chab7
addikt
Hát mint ahogy a thinkpad egy elismert kategória a laptopban, csak van ilyen junik kategóriás telefon márka/széria is. Vagy nincs? Mind egyforma? Olyan telóra lennék kíváncsi ami illik a thinkpad T szériás gépekhez - anyaghasználatban, tartósságban, felszereltségben stb.
Mint ahogy egy thinkpadtól is lehet éppen nagyobb hardverrel szerelt ámde nem olyan tartós gép, így telefonban sem a legtöbb cuccot belepakolt, viszont nem is gyenge és azért viszonlag felszereltet keresem, term. jó akkuidővel. Egy olyat ami méltó párja egy thinkpad laptopnak.
Erre lennék kíváncsi telefonban melyik az a cucc ami laptopban egy thinkpad.(#27992) w333: még ugyanaz főleg ha megfelel a fentebbi kritériumnak és nem akad vmi ami közelebb lenne eme utolsó kívánalmamhoz.
Nem mellesleg a Döfi az illett nagyon is a T-s thinkpadhoz, mert bírta a kiképzést és mindent tudott, de hát a telók most nagyon fejlődnek és már kezd lemaradni. (Egy mostani Moto-t meg sem beszerezni sem megfizetni nem tudok, ha esetleg az lenne a telefonok thinkpadja )
És tudom, hogy továbbra is egy Lenovo P770 lenne az ideális mellé (vagy épp P780) csak hát a felszereltségben nincsenek nagyon eleresztve - bár lehet majd idővel mégis ez lesz, ha a mostani választással melléfogok.
-
Ricsko :D
aktív tag
Valaki vásárolt már a Telenortól Sony Xperia SP-t ? Mert azt szeretném kérdezni hogy magyar menü van rajta
LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
Dzsuditt
tag
válasz mikersz1 #28005 üzenetére
Nekem Xperia P-m van
És a Lumia 520? Ezekhez képest még gyerekcipőben jár?
iPhone 4 meg már egy kicsit elavult, igaz? Még ennyiért sem éri meg?(#28006) Polllen: Kijelzőnél kb. a 4 col az ideális (így egy kicsit pici az iPhone), a lag mentesség is jó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
-
Tyer
őstag
válasz Ricsko :D #28003 üzenetére
Nekem van hölgy ismerösöm, neki jol állt, pedig nem pasis egyáltalán. Sőt, láttam én már nönél HOX-ot, S3-mat, és jo volt. Egy jo kis csajos tokkal meg simán nöiesithetö
[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest