Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pinball FX3 PH! verseny
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék új telefont venni a régi megadta magát.
Nem volt még Sony telefonom, gondoltam most kipróbálnék 1et.Tetszik a Z sorozat, de amit nem értek, hogy külföldi oldalakon a Z1, 70-80k körül mozog.(factory unlocked stb...) addig idehaza még mindig 100körül.
Létezik, hogy ekkora a különbség? Bocsánat a buta kérdésért, sosem vettem kinntről telefont.
Illetve a Z1 jó választás v nem ajánlott?
Netezésre, filmnézésre, és játékra lenne leginkább használva.
Előre is köszönöm!
-
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Huawei p8 lite vásárláson gondolkozom, most 73.000.- Ft a Media Markt-ba. Az lenne a kérdésem, hogy ezen az áron(vagy olcsóbban ) van-e ajánlottabb készülék hasonló paraméterekkel? (Hivatalos forrásából, gyártói garanciával)
-
snecizero
senior tag
Holnap Pécsen az Árkád MediaMarktben minden független mobiltelefonra 10% kedvezmény van ! 1 napig ! (Kupont az információnál lehet kérni)Tegnap vettem 70000 ft egy Samsung galaxy J5 mobilt. Nálam az amoled kijelző kötelező egy mobilnál. Az aksi iszonyat jó. 10% esik óránként ha kijelző folyamat be van kapcsolva. Ajánlom a telót.
[ Szerkesztve ]
Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Pítőr
aktív tag
Egyet kell értsek veled, most váltottam 640DS-re és semmi különbség nincs a felhasználói élményben az androidhoz képest. Az más kérdés, hogy nekem nincsenek nagy igényeim, nem játszom, és max 20 alkalmazást telepítek fel!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
Devas
őstag
Nekem edesmindegy hogy Lumiat vesztek-e vagy sem. En nem ajanlom. Mondom ezt ugy hogy evekig hasznaltam Lumiat es androidost is. 735-tol meg is valtam, visszaterve belepo szintu droidra, azota nyugtom van. Felolem aztan ugy terelhetitek az embereket a Lumiak fele, ahogy akarjatok, de akkor ne lepodjetek meg ha a csalodott vasarloktol kaptok 1-2 honap mulva nehany duhos uzenetet.
Ajve: nekem furgebbnek tunt az L65 mint a Moto E 1st gen, es most nem jatekokrol, meg filmekrol beszelek. De Leon ala en sem adnek. Mondjuk Leon fole sem.
Xy07: LG Leon (Lte)
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Shinnokina
tag
Ez szerintem tényleg parttalan vita. Nincs olyan, hogy tökéletes rendszer, az Android meg pláne nem az. Nekem Note 3 van, és szívok most a Lollipoppal, mint a huzat. A toll akadozik, az akku nem bír ki egy fél napot, lefagynak az alkalmazások. Amikor random kockák jelennek meg a záróképenyőn a számok helyett, má meg se lepődök. És azért a Note3 nem egy gyenge hardver.... Épp most nézek egy Lumiát backup telefonnak, mert ahogy nézem, nem fogja sokáig húzni a lollival, vagy az én idegeim fognak bele tönkremenni, ki tudja, melyik lesz előbb?
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
-
Nyx89
aktív tag
válasz MeGabee #84179 üzenetére
Sajnos nem jar a 15% visszaterites az Auchanos P8 Lite-hoz, mivel az mar alapbol "akcios".(Ismeros akart venni onnan, felhivta oket)
Mellesleg ez szerintem furcsa hozzaallas hiszen az ujsagban az van irva h minden Huawei keszulek, nincs semmifele kikotes(Pld tobb akcio nem vonhato ossze, akcios termekekre nem el az ajanlat stb) Nekem ez picit atveresnek erzodik...de minimum h nem szimpatikus! -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
ezek közül kellene választani:
Microsoft Lumia 640
Huawei Ascend Y625
Huawei Ascend G630
Samsung I9060I Galaxy Grand Neo PlusAmi szempont:
szép kijelző
viszonylag tűrhető fénykép -
bigdaddylaza
tag
üdv én is vártam a honor 7et de meg mondom öszintén hogy én sajnálnék annyit ki adni rá,jó lenne 100 alatt találni valamit itt a srác is elöttem vette a nexus 6ot 90ért huawei p8at is lehet találni 100körül...
-
Devas
őstag
Kicsi (és 1GB RAM-os androidos) telefonok listája:
115 mm APPLE iPhone 4
118 mm Microsoft Lumia 435
119 mm Microsoft Lumia 532
121 mm Allview P4 Life
121 mm SAMSUNG S7275 Galaxy Ace 3
122 mm SAMSUNG GT-I8200 Galaxy S3 Mini
124 mm APPLE iPhone 5, Krüger&Matz Mist
125 mm SAMSUNG I9195 GALAXY S4 MINI, Jiayu G2F, Moto E 1st gen,
GIGABYTE Roma (R2) Plus, ZTE Blade Q Mini
126 mm LG Optimus F6
127 mm Sony Z3 compact, Sony Z1 compact, LG L70, LG L65, LG F70
128 mm LG Fino, LG F60
129 mm SAMSUNG SM-G357 Galaxy Ace 4, Philips Xenium W6500
130 mm SAMSUNG Galaxy Core 2 Duo, LG Leon, Nokia Lumia 635,
SAMSUNG Galaxy A3 SM-A300, LG G2 Mini, Moto E 2nd gen,
ALCATEL onetouch Idol 2 Mini S, Moto G 4GÉn a helyedben nem bonyolítanám és vinném az LG Leon (LTE)-t.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Devas
őstag
válasz #01160704 #84175 üzenetére
A 735-nek a kijelző az erőssége, fényképekben is talán picit szebbek a színek, a RAM miatt meg nem töltenek újra a weblapok, youtube stb.
Amúgy a Lumia készülékeket jelenlegi állapotában nem ajánlom, a 735 topicban is rengeteg problémáról olvasni: GPS nem talál jelet, nem ébreszt, nem csörög. Amíg a Microsoft nem foltozgatja már meg végre a rendszerét addig részemről nem ajánlott kategória.
-
MeGabee
senior tag
válasz madrac #84176 üzenetére
Értékes hozzászólás volt,javaslom hogy fordulj valakihez,aki legalább a szövegértésre megtanít,ez a write only teljesen felesleges a részedről.
Gondolom az auchan nem az edigital árából ad 15% kedvezményt...!
Nem,a sajátjából,ami pont annyi,mint az E-ben.Érdekes....de ha tudsz jobbat 2 év gyári garival,akkor bátran oszd meg mindenkivel,ne tartsd magadban.Biztos sokkal, de sokkal prémiumabb a p8 lite...!
Gondolom mindkettőd van,és érzed a különbséget,vagy annak hiányát.Még olyan elvetemültek is vannak akik értékelik a nagyobb kijelzőt és nem azt tartják értékesebbnek ha kisebb!
Ha neked a 5,5 jobban bejön,akkor hajrá,vedd azt,ki a f@szt érdekel,nekem 5 col felett már tepsi minden.És ha valaki 5"-ost akar,akkor minek ajánljak neki 5,5-est?Mert te szerinted az jobb???? Verd nyugodtan az e-péniszed,csak ne itt.Ha ennyire egyszerű a hozzáállásod, hogy minden telefon túl van árazva, akkor inkább vegyél/ajánlgass 200K-s telefonokat mondjuk, mert úgyis mindegy! Akkor meg minek ez a fillérb*szás ezzel a gagyi osanos levásárlós kedvezménnyel?
Nagyon nem erről szól ez a topik,ezt is felesleges volt ideböfögnöd.Köszönjük Emese!
[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Fő kritériumok:
olcsó legyen max 35, de inkább alatta
gördülékeny, jól használható legyen
minnél kisebb max 4,5"
min 1 gb ram
min 1 napos aksiidőnem ártana:
android
2 sim
autofokusPróbáltam navon mizu m450-et, kijelző érzékelője nem jött be, aksi kijelzés se működött és kritikán aluli képeket csinált
Open3dot-ot boltabn néztem, nem tűnt rossznak, de egy "nevesebb" jobb lenne.
LG finot ajánlották, de a lenovo a328 sem tűnik rossznak. -
madrac
senior tag
válasz MeGabee #84174 üzenetére
Gondolom az auchan nem az edigital árából ad 15% kedvezményt...!
Biztos sokkal, de sokkal prémiumabb a p8 lite...!
Meg ugye az 5"-es kijelző az egyáltalán nem palacsintasütő, de az 5.5" az már durván!
Sőt! Még olyan elvetemültek is vannak akik értékelik a nagyobb kijelzőt és nem azt tartják értékesebbnek ha kisebb! Remélem a lányokat nem ezzel kábítod legalább, mert nagyon rossz reklám...
Ha ennyire egyszerű a hozzáállásod, hogy minden telefon túl van árazva, akkor inkább vegyél/ajánlgass 200K-s telefonokat mondjuk, mert úgyis mindegy! Akkor meg minek ez a fillérb*szás ezzel a gagyi osanos levásárlós kedvezménnyel?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
A nokia lumia 735 mennyivel jobb, mint egy 512MB-os 635?Megérné a különbözet szerintetek, ha a 735-öt 15.000-rel drágábban tudom beszerezni?
Köszi a segítséget
-
MeGabee
senior tag
válasz madrac #84173 üzenetére
Jelenleg hazai forgalmazásban 2 év garival 75K az ára.
Ugyanez a Honor 4X-nek 66K.
Na és ha ehhez hozzáveszem,hogy mennyivel prémiumabb a P8 Lite,valamint hogy nem mindenki akar palacsintasütővel rohangálni,akkor ezt szerintem meg is beszéltük.
Mellékesen nem muszáj megvenni ennyiért ott,csak a lehetőséget vázoltam fel.Mindenesetre aki amúgy is jár az Ócsanba vásárolni,annak bőven megéri.Azt meg szerintem hagyjuk,hogy melyik telefon van túlárazva....MINDEGYIK
[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
madrac
senior tag
válasz MeGabee #84111 üzenetére
És honnan tudod hogy a rögtön mellé rakott 75 ezres huawei p8 lite ár még a teljes ára?
Hovatovább, még így is nagyon túl van árazva, ha azt nézzük, hogy a Honor 4x ugyanez a teló, azzal a különbséggel, hogy ráadásul abban 5.5" méretű kijelző figyel (és persze ehhez nagyobb akku is dukál), amit már fél éve is megkaptál 66 ropiért itthonról (edigital, speedshop pl.), és nem kell levásárolni hozzá semmilyen árkedvezményt se.
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
Tegnap délután láttam egy Auchanos plakátot, amin az Acer Z520 szerepelt 44ezres árért. Szerintetek megéri ennyit kiadni rá ? Köszi előre is
best regards, egy fórumozó blogger
-
joci86
senior tag
válasz csaba1203 #84164 üzenetére
Köszi! Akkor hiába keresem, ennyiért ennél nem találok jobbat hasonló paraméterekkel?
(#84165) csmat
Pl. Gigabyte Roma R2. 25 ezer forint, 2 év gyártói gari, 4 mag (MTK6582), 1GB RAM, ja, és 4" -
csmat
senior tag
4"körül milyen 1 gb ramos telefon van az alsó kategóriában?
-
joci86
senior tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy 40.000 Ft-ért mit ajánlanátok használt fronton.
Amit szeretnék:
- max 5"
- Droid
- LTE nem érdekes
- lehetőleg kompakt méret
- használható kamera
- régi MTK kizárva )pl. 6582)
- normális üzemidő
- értesítési LED /lehet, hogy vicces, de nagyon fontos /
- stabil, bugmentes rendszer (volt Redmi 1S készülékem, néha beakadt 1-1 process éjjel, és reggel kikapcsolva találtam a telefont)
- max 1 éves, és legyen rá még garancia
- nem lenne rossz, ha cserélhető lenne az akkuS3 Neo-t néztem ki, ennél tudtok jobbat?
Köszi!
-
silboy
aktív tag
válasz diegho #84084 üzenetére
Jól gondolok,hogy Z2-ről beszélünk?Mindenhol 100 fölött látom...Hol 81 garival,újjojan?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Meguntam a lumia 820-asom határtalan butaságát ezért nagyon elgondolkoztam egy samsung galaxy grand prime vásárlásán. Jó ez a telefon? Olvastam h van több tipusa is, melyiket vegyem? Akinek ilyen van irna pár szót róla? Szerintetek honnan vegyem? Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz s3nsitivity #84152 üzenetére
Jaa, akkor ezért tudtál ilyen könnyen Nexust venni.
drexler92: flottán belül is van vagy 5 féle csomag, mindenhol más az ár. Nekem pl. flotta go+ van.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
drexler92
tag
Sziasztok!
Lassan lecserélném a Sony Xperia SP-met, és ebben kérném segítségeteket:
- Árkategória: kb 150.000 HUF
- új, Vodafone flotta előfizetéssel
- legalább két évre tervezek
- Mire használnám: telefonálás, multimédia (zene,fényképezőgép), netezés, e-mail, alkalomadtán kevés játék
-
Alister71
nagyúr
-
Driim
csendes tag
- Árkategória: max 60.000 HUF
- új
- garanciával kártyafüggetlenül.
- Hosszú
- Mire használnád? alapfunkciók(telefon sms mms) gps kikapcsolódás
- Android vagy win
-Mire szeretnéd használni, mi a fontos? EU-ban (skandinávia és németország főleg) kapcsolattartás a családdal, közlekedés (internetes jegy vétel tájékozódás stb), egyszerűbb játékok.Előre is köszönöm.
-
w333
félisten
-
Just_Reboot
addikt
válasz s3nsitivity #84142 üzenetére
Nem bizony, főleg úgy hogy én pár hónapja 170-ért vettem. Ezzel jobban jártal mintha a Z3-at veszed.
-
MeGabee
senior tag
válasz s3nsitivity #84144 üzenetére
Hamar megadtad magad,nincs benned kitartás
De legalább sikerült azt megvenned,amit akartál.Használd egészséggel."Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
SybenX
őstag
válasz s3nsitivity #84142 üzenetére
Na ezt nevezem jó vételnek.
Grat hozzá! -
Alister71
nagyúr
-
s3nsitivity
addikt
Na bevásároltam.
90.000 ért szvsz nem volt rossz vétel." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Pitu
aktív tag
Huawei Ascend P6-ról szeretnék váltani újabb készülékre. Vodafone előfizetéssel 100-110K-t szánnák rá.
Böngészésre, navigálásra, kevés olvasásra szoktam használni telefonáláson kívül.
Milyen okostelefont tudnátok ajánlani? -
MeGabee
senior tag
Konkrétan amikor a hívás után szeretnéd letenni,vagy hívás közben valamit megnézni,akkor kurv@ jól jön.
A Core Prime most jó áron van emagéknál.
[ Szerkesztve ]
-
bads1
aktív tag
Miért hogy kéne feloldani? Hívásnál csak elhúzod jobbra a hívásfogadó gombot és kész nem? Milyen helyzetekben tud zavaró lenni hogy nincs benne ez a közelségérzékelő?
mod: értem, elég laza hogy ilyen funkciót kihagynak egy mobilból, még nézelődöm de valszeg akkor Prime lesz a befutó.
[ Szerkesztve ]
-
bads1
aktív tag
Üdv
Faternak keresek lehetőleg androidos telót max 50 ezerig függetlenül, de inkább alatta. Preferált márka a Samsung lenne (mert ezeken ált. mind van elöl fizikai menügomb) 4-4,5" képernyőméretig de bármit meghallgatok. Nem egy nagy telefonmágus, eddig buta gombos telója volt, de most szeretne feljebb lépni.
Köszi előre is -
smokiii1
aktív tag
válasz Gery1987 #84120 üzenetére
Szia! Sejtettem hogy inkább a lumia-t ajánlja majd mindenki, nekem is ahhoz húzott a szívem.
Gondolkodtam egyébként 735-ben is, majd rákérdezek t-mobile-nál mennyiért kaphatnám meg, mert Max 50-et szánnék rá, ha annyiért ideadják a 735-öt vagy max pár ezressel drágább akkor rászánom. Köszi a választ! -
Dhampir
félisten
válasz MeGabee #84123 üzenetére
Nem tudom,hogy valaha alkalmassá válik-e bármelyik mobil,hogy akár egy kompakt fényképezőt kiválthasson.Talán a f/2.0 vagy annál jobb blendések elmennek porcukorral.....
Igen, van még ilyen tudású mobiltelefon pár embernél, például a Nokia 808 PureView.
Felhasználói teszt a Logouton.
[ Szerkesztve ]
-
MeGabee
senior tag
válasz s3nsitivity #84125 üzenetére
Ennyiből nem érné meg jobban egy Alpha?
-
kurion
senior tag
válasz s3nsitivity #84125 üzenetére
Szerintem ezt csak viccnek szántad
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
Alister71
nagyúr
-
s3nsitivity
addikt
Srácok!
Galaxy S5 LTE-A 85ezerért megéri?
Jó az a Samu?
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Öcsémnek is szeretnék egy okostelefont beszerezni. 40.000 forint a felső határ.
Fényképezne, netezne, filmet nézne, zenét hallgatna vele. Android vagy WP játszik.Egy nokia 620-ast váltana, amivel alapvetően elégedett volt. Csak már picit lassú szegény.
Nézegettem nokia 735-ösöket használtan, de nem igazán ismerem a tényleges képességeit. Mit gondoltok?
-
MeGabee
senior tag
válasz Alister71 #84122 üzenetére
Jól beszélsz,nem dadogsz
De jelen esetben kizárólag a gyengébb SoC miatt nem javasoltam az S3 Neo-t a 3 közül.(#84118) Kickass: Nem tudom,hogy valaha alkalmassá válik-e bármelyik mobil,hogy akár egy kompakt fényképezőt kiválthasson.Talán a f/2.0 vagy annál jobb blendések elmennek porcukorral.....
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz BTom1970 #84098 üzenetére
Volt már a kezedben az S3 neo? Megfogdostad, nyomogattad?
Ha igen nézd meg a másik kettőt is és döntsd el.
Nálam a super amoled elég döntő érv volt az S4 mellett, mert azóta az ips is fakó, de sok embernek kimondottan nem tetszik az amoled szines világa, én, de csakis én az S3 neót venném. A snepi 400 nem túl friss, de a napi feladatok elvégzésére bőven elég.
Nekem volt P7, aminek kimagaslóan szép az 5-ös fhd ips-e, ráadásul egy kollégámnak adtam el, látom naponta, és jópárszor mellé tettem az S4-et, ugyan azt a videót nézve. Nekem jobban tetszik az amoled, és erről soha senki nem fog tudni lebeszélni. De ez én vagyok.
De MeGabee kollégának erről már más a véleménye.
Az ésszerű döntés a Honor 4c.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Dejdő
csendes tag
válasz MeGabee #84114 üzenetére
Köszönöm a véleményed, pont ilyenre gondoltam
Sajnos nekem is bejövős a Honor, pont ezért nem tudok dönteni. Arra vártam hogy megjelenjen itthon a Vibe Shot, erre szinte egyszerre jött vele a Honor
Megvárom a tesztet a Honorról, hátha a töb info alapján tudok majd dönteni. A stabilizátor pl. engem is foglalkoztat.[ Szerkesztve ]
-
Gery1987
őstag
válasz smokiii1 #84059 üzenetére
Szia!
Ha Lumia 640 vs Prestigio 8500 duo akkor a Lumia porba veri. Eleve Snapdragon 400 van a Lumia-ban míg a másikban csak Snapdragon 200. És utóbbi görgetési bajokkal is küzd az érintő miatt. Biztos nem venném meg.
Ha WP akkor maradj a Nokia/Microsoft vonalon. Az még inkább minőségibb mint bármi más. Ha nem csak a független játszik hanem szolgáltatói előfizetés akkor esetleg beférhet egy Lumia 735 is. De az nem biztos. Csomagfüggő.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Kickass
őstag
válasz MeGabee #84108 üzenetére
Én például nagyképernyős, egyelőre fullHD (később 4K) tv-n szeretem nézegetni a képeimet, illetve nálam szempont most telefonvásárlásnál, hogy kiváltson egy egy egyszerűbb kompakt digit gépet. A DSLR-n és a telefonon felül nem szeretnék még egy 3. eszközt is hurcolászni magammal. De persze ezek az én preferenciáim és nyilván minden mást is ehhez mérek.
erahurka: mint kiderült a kérdezőnek a vas is számít nem csak a kamera, átlagfelhasználásra simán jó lehet neki a zenfone 2 is, de sehol nem is írtam hogy jobb lenne kamerában mint a másik 2
-
BTom1970
aktív tag
válasz BTom1970 #84113 üzenetére
Ezek közül melyiket vegyem?
- Honor 4c
- Redmi 2
- S3 Neo
Azért fontos lenne a szép kijelző. (AMOLED)
Csakhogy ér-e annyit a Samsung?Tehát inkább az újabbat, gyorsabbat válasszam?
Vagy a szebb kijelzőt?"Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk más terveink vannak" /John Lennon/
-
MeGabee
senior tag
válasz motoflug #84115 üzenetére
Passzolom,az újságban csak a P8 Lite van beletéve,avval hirdetik az akciót.De csak szept 3-5 között.Sietni kell vele Jah,és ajándékkártyára írják jóvá a 15%-ot,de azt meg le lehet vásárolni.
-
MeGabee
senior tag
Lehet csak túlreagáltam,de mindenki úgy rá van kattanva a kamerára,mintha profi fotóművész lenne
Honor 7: erősebb SoC,picit nagyobb akku,20 megapixeles kamera,NFC
Lenovo Vibe Shot: talán jobb kijelző,32 Gb tárhely,16 megapixeles a kamera,de van optikai képstabilizátor,amit nem tudok,hogy a Honorban van-e.Én az Emui miatt a Honor-t venném,nekem nagyon bejön.De ez szubjektív.
(#84113) BTom1970: A Redmi 2 Pro-t nézd meg még,ne a simát.S3 Neo több,mint egy éves,snapi 400-assal.A Honor frissebb és erősebb,és ne félj tőle,hogy csak 8 gigás,mindent át lehet tenni külső SD-re.A kijelzőjét is dícsérik.
Én a Redmi 2 Pro-t vagy a Honor 4C-t javasolnám.[ Szerkesztve ]
-
Dejdő
csendes tag
válasz MeGabee #84108 üzenetére
Valamit félre érthettél vagy csak nem olvastad el figyelmesen amit írtam. Nekem a Vibe shot és a Honor 7 is megfelel. A kérdés az volt, hogy a kettő közül melyik miben erősebb (jöhet akár pro/kontra), illetve ki melyiket venné. Ugyebár a topik neve is "Melyik okostelefont vegyem?"
-
MeGabee
senior tag
Aki a P8 Lite-on gondolkodik,az most nagyon baráti áron hozzájuthat az Ocsanban.
15% minden hüvelyre. Durván 64K-ban megáll"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
MeGabee
senior tag
válasz Kickass #84107 üzenetére
Minden kötözködés nélkül kérdezem,mire kell nektek a telefon?Papríképet akartok nyomtatni?
Oké,értem én,hogy jó legyen,de szvsz azt a szintet,amire kell (FB,Insta) már az F6-om is vígan megcsinálta.
Úgy érzem néha,hogy ez a kamera dolog is túl van lihegve....
Amúgy nesze nektek kamerás mobil
Szerintem az általatok nézettek mindegyike bőven megüti a jó szintet.[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
Hasonló tudású és jó kamerával rendelkező eszközt keresek, a Vibe Shot és a Honor 7 se üti meg a mércét főleg ha belenagyítasz. Persze ha csak telefonon akarok nézegetni őket akkor tökéletes. A Vibe Shot ezzel a hardverrel egyébként se ér annyit mennyiért árulják (ráadásul más területen a szervízük és a granciájuk eléggé leszerepelt és ezért se ajánlanám), Honornál meg kíváncsi lennék a Kirinre hogyan és meddig jön frissítés. Viszont valószínűleg annak lesz a legjobb anyaghasználata.
Ha az S5 nem tetszett esetleg még érdemes ránézni a Zenfone 2-re, elég bika hardver van alatta 4giga rammal és a kamerás képességei is megütik az erős átlagot.
-
Dejdő
csendes tag
válasz Kickass #84083 üzenetére
Páromnak S5 van, de nem vagyok tőle eldőlve. Előlapi kamera gyenge (nálam ez is fontos), a hátlapival se vagyok annyira megelégedve. 3 GB ram is kecsegtető... Lenovo Vibe z2 pro-t néztem ki először, de ettől tartok a mérete miatt (S4 miniről váltok). Így jött a képbe a Vibe Shot ami szintén jó a fényképezésben, viszont gyengébb a soc. Illetve tegnap megláttam hogy már kapható a Honor 7 és elbizonytalanodtam. Nem tudom melyik erősebb soc és gpu-ban
-
smallmer
őstag
Sziasztok, jelenleg egy iphone 6-os telefonom van, de a fülnél lévő mikrofon nem túl jó, be szeretném adni a szervízbe,viszont addig kellene egy telefont vennem. A telenornál 2 lenne most ami megfelelne árban (van kedvezmény) az egyik a Microsoft Lumia 535 a másik az LG Leon 4G . Mindkét telefon 8000 forint. Melyik lenne jobb választás?
köszi -
s3nsitivity
addikt
válasz Just_Reboot #84100 üzenetére
Egy kva Nexus 6-ot keresek csak 100 alatt a kutya se adja.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest