Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi940713
csendes tag
hello 70 000 ft ot szánék a telora ki mit ajánl ?
-
voyager4.4
senior tag
A teszt szerint nem igen nyúltak bele az alap droidba.
Mondanám, hogy nézd meg a topikját, de elég kihalt, meg betalálta pár epül fan is.
Esetleg a testvérmodell T6s háza táján lenne érdemes körülnézni.+ Jó kínai teló módjára bután van partícionálva a belső tárhely, de root után módosítható ha jól tudom.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
tomi940713 #74097 üzenetére
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
70 ezer Ft környékén van valami ajánlható Android telefon? Legfontosabb a stabilitás lenne, ne akadjon, ne kelljen vele vacakolni. Emellett vállalható képeket készítsen. Független vagy Telekom kéne és kb 2 évre tervezve. -
tomi940713
csendes tag
hello az egyik haveromnak htc one m7 van letöltötte a lollipop ot és szar neki mit tegyen hozzáteném h 32 bites procija van
-
Devas
őstag
válasz
voyager4.4 #74092 üzenetére
Köszi a tippet ez tényleg jó képeket lő! Vas is komolynak tűnik.
Kérdés mennyire bugmentes az alap szoftverje.
-
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Anyósomnak telefont keresünk, megpróbáltam összeszedni a fontos dolgokat:
Árkategória?
30e-ig
Használt vagy új?
új
Hol vennéd meg?
függetlenül, vagy pedig telenornál feltöltőkártyásként
Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
aktuális best-buy
Mire használnád?
telefonálás, sms, viber gyakori használata, normál felhasználás, fényképezgetés, néha netezés, zenehallgatás
Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Android
Milyen kialakítású telefont keresel? (bar, slide, flip, stb..)
mezei érintőképernyősMeglévő havidíjas flottás telenoros kártyával lesz használva, de a flotta üzemeltetőjénél jelenleg telefon beszerzési stop van, így alternatív megoldást keresünk, havidíjas megoldás nem jöhet szóba.
Köszönöm!
-
diegho
nagyúr
válasz
Viktor0610 #74085 üzenetére
Az S4/S5/Note4 triónál vannak kis akadások. Ace4-nél még nem sikerült összehoznom.
-
-
Devas
őstag
válasz
diegho #74082 üzenetére
Aha. Hát igazából a frissítésekkel kapcsolatban az az álláspontom, hogy inkább legyen egy jó gyári alap, mert a frissítésekkel általában csak megölik a készüléket, olyan bugos lesz.
Mondjuk nem értem miért lenne gyorsabb az Ace 4 mondjuk egy 620s-el szemben. A kis mikrolaggok nem érdekesek, csak ne legyen használhatatlanul lassú. Végülis nem sürgős neki szerintem, úgyhogy majd követem a topikot hátha befigyel valami jó. Köszi mindenkinek! -
diegho
nagyúr
Nos a 620S-t nem használtam, de a huawei nem a frissítésekről híres. Ha ezzel kibékültök, akkor ezt, ha nem, akkor a szempontjaitok alapján az L90, aztán az Ace4. A leggyorsabb ezek közül biztosan az Ace4 lenne, egyszerűen semmi akadás nincs 4 hónap után sem, de a kamera elég érdekes képeket lő. Az L90 egész jó képeket készít, kérdés mennyire cseszik el az 5.0 optimalizációt. Ha nem olyan sürgős lehet várnék egy kicsit. Jön az LG Spirit, ami jónak néz ki, jön az E4g, ami szintén ebben a kategóriában fog versenyezni.
-
diegho
nagyúr
G620S nem kapható máshol csak a T-nél hivatalosan, szóval az bukik. Ha az L90 régi - amire jön ugye az 5.0, akkor nem értem a 3C - amire még 4.4 sincs miért játszik, de biztos van rá magyarázat. Ha mindenképpen droid kell, akkor Ace4, az gyors és nincsenek bugok, viszont nincs közelség és fényérzékelő. Az L90 is jó választás.
@XtremLor Mutasd meg ezeket a mediamarkt-ban! Mellesleg egyiket sem tartom megvásárlásra alkalmas telefonnak.
-
akos3
addikt
Navon telefonokról mit lehet tudni? ki a gyártó? mennyire megbízható? mennyire gyors sb. csak gyanús az alacsonyabb ár
-
Devas
őstag
válasz
Hunt3r22 #74071 üzenetére
Emberünk 40-ért nézett ki egy Concorde-ot, de lebeszéltem róla. Mondtam lehet kicsit több is. Ott az Ace 4-es 50-ért. Az a kamerán bukik. Ott az L90 is, de az már régi. Redmi 2-es 60-ért az megint bukik a kamerán. Kb itt véget is ér a keret.
Igazából Huaweieket kerestem, de valószínű nincs készleten.
Honor 3C vagy 620s. Nem tudom van-e még jó telefon a Huawei-től. De T-nél befigyel a 620s olcsón kártyásan most.
Huawei fronton 40-60-ig mit választanátok? Fénykép+játék+gyári szoft rendben legyen.Köszi!
-
maán
csendes tag
válasz
Remekelek28 #74068 üzenetére
A G flex 2-nél a proceszor melegedésétől félek,valamint it sincs S-pen.
A Note nem fog belassulni? -
Devas
őstag
Függetlenek közül a Media Markt-ból milyen droidos készüléket vennétek olyan 40 körül (picit mehet feljebb is)?
Ne készítsen túl ronda képeket, lehessen játszani rajta komolyabb játékokkal is és szoftveresen rendben legyen (ne kelljen Rootolni).Köszi!
Esetleg szűkíthetünk Snapi 410-re.
-
maán
csendes tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék a következő paraméterekkel:
Kamera:az előlapi nem érdekel,a hátlapinál az elvárásaim: OIS,lassított felvétel,jó minőségű kép és videó
Kijelző:minimum 5"
Használat: 2 év,videózás,fotózás,netezés,facebook,
kevés játék
Note 4 ár:150000,S6 ár:?,G flex 2 ár:120000,ezekre gondoltam,de a Note-nál attol félek hogy hamar lelassul a kijelző magas felbontása miatt,az S6-nál kellenének az S-pen funkciók,a G flex 2 jó áron van és gyors,de attól tartok hogy a kamera nem fog megfelelni az elvárásaimnak.
Segítsetek,melyiket válasszam,vagy ajánljatok másik készüléket. -
Flind
senior tag
válasz
Droid_ #74060 üzenetére
Akkor az, Nexus 6, Moto X (2014), HTC One M9, Saygus V², Lumia 930 szerintem főleg.
(#74061) Dinter: Szolgáltatónál tényleg az a legjobb ennyiért Androidon, de amúgy, ha játszik a Moto G (2014) is, inkább azt ajánlom. Szoftverben és támogatásban sokkal jobb, meg az általam feljebb leírt dolgokban is közelebb áll a L735-höz.
-
modflow
veterán
Erre is gondoltam, de az a baj, hogy a Vibert üzeneteit nem tudom visszarakni, mert azt mondták nem lehet.
Nem mintha már telóra rá tudnám rakni a régi Viber üzeneteket, de ekkora belassuláson nem biztos, hogy az újrarakás segítene.
Hogy lehet amúgy újrarakni? Simán elindítom az Android 4.1 Jelly Bean setupját és kész?
-
Droid_
tag
iPhone 6 nagy duzzogva még belefér, úgyhogy mondhatni nincs.
-
Droid_
tag
Milyen telefont ajánlanátok, ha csak a rendszersebesség, illetve annak hosszútávú megőrzése az egyetlen szempont?
-
Flind
senior tag
válasz
Dinter #74049 üzenetére
Leginkább szerintem a Moto G (2014), illetve esetleg a 2GB RAM-os Redmi 2 (ha kapható lesz végre). De összességében nem érik el a L735 minőségét szvsz, gondolok itt pl. üzemidőre, kamerá(k)ra, designra, anyaghasználatra, kijelzőre.
De ha a gyors és stabil rendszer a fontos, a Moto-t nyugodtan választhatod. Támogatás szempontjából is legjobb ennyiért, már Androidon. -
m1lan
őstag
válasz
HUNskipper #74051 üzenetére
Note 3 a legjobb ennyiért, különösen, hogy laptopot is ki akarsz váltani vele.
-
Saccco
nagyúr
válasz
HUNskipper #74051 üzenetére
Honor 6?
Huawei Mate7? (6")Magyar garanciával.
-
HUNskipper
csendes tag
Sziasztok!
Telefont keresek a következő paraméterekkel:
- 100ezer Ft körül, de ha tényleg megéri, akkor tovább is.
- Alapvetően újban gondolkodom, de nem zárkózom el használttól se (term, csak garanciával).
- Android
- szolgáltató független
- Bluetooth
- Volt egy 7" tabletem (tönkrement), ennél megszoktam a nagy képernyőt, úgyhogy 5" vagy nagyobban keresek. (Igen, tepsit...)
- a kínaiak kevésbé vonzanak
- használat: email, pdf-ek olvasása, neten böngészni, google drive stb, skypeolni, fotózni, videózni.
A laptopomat váltanám ki vele, hogy ne kelljen magammal vinni egyetemre a hétköznapi dolgok miatt.
- hosszú távra, min. 3 évre, és lehetőleg minél tovább bírja a tempót az új oprendszereken is.
- Nem vagyok finnyás az designra, anyaghasználatra, ha rendesen össze van rakva a készülék.
Eddig a Note 3 felé hajlok.
Köszönöm a segítséget! -
Dinter
addikt
Üdv!
Androidos fronton milyen vetélytársak vannak a Lumia 735-tel szemben? Max. 60k~, kamera nem fontos, a renddszer gyorsasága, stabilitása annál inkább. Kijelző 4,5-5", és szép legyen.
-
eames
tag
válasz
quailstorm #74045 üzenetére
8gb függő. Ez nem hiszem, hogy zavarna, most is csak a belső tárhelyet használom.
-
eames
tag
Sziasztok!
Van egy alig 1 éves Sony Xperia SP telefonom. Lehetőségem van lecserélni egy pár hónapos Iphone 4S-re. Lenne valamilyen előnyöm ebből? Elégedett vagyok az sp-vel, amire használom (telefonálás, facebook, viber, youtube, böngészés) tökéletesen elég, de kíváncsi vagyok az iphone-ra is. Leginkább a 4,7"-ről 3,5"-re váltástól tartok. Vélemények? -
Dorian
félisten
válasz
gipsztigris #74037 üzenetére
Ok, akkor ezt javaslom neki. Felbontásra még 5Mp is bőven elegendő szvsz. nem ettől jó egy fényképezőgép.
Ja ehhez kapcsolódóan: Van benne vmi olyan beállítási lehetőség, hogy az elkészített nagy méretű fotót FB-ra egy beállított jóval kisebb felbontással töltse fel? Mert ellenkező esetben nagyon gyorsan fog fogyni az adatforgalom... Ha meg a fényképezőben álltja kisebbre, akkor maga a kép lesz kicsi egyéb felhasználásra.
-
QuadRacer
csendes tag
válasz
voyager4.4 #74040 üzenetére
Független alternatívák is érdekelnek...
-
-
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
Telekomnál Lumia 735 alternatívákat keresek maximum 60000Ft-ért. Tudnátok segíteni?
-
Dorian
félisten
Nna, olvasom a Z1 comp. tesztet: minden nagyon fasza és szép, de "a kamera viszont csak kicsit jobb az átlagosnál"...
-
Gabee001
csendes tag
Sziasztok!
100 ezer ft értékben szeretnék okostelefont vásárolni. Elsősorban Samsung (A5 és S4 közül melyiket ajánljátok jobban?), de egyéb márkák is szóba jöhetnek, kivétel a Sony, mert most az van és nem akarok több pénzt kifizetni annak a gyártónak a negatív tapasztalatok miatt. -
Dorian
félisten
válasz
Remekelek28 #74027 üzenetére
Ezek a minik ugyanazt tudják mint az "eredetiek" csak kisebb kijelzővel?
S4 mini - 69k
S5 mini - 88k
LG G2 mini - 69k
Sony Z1 comp. - 110k -
Dorian
félisten
válasz
Remekelek28 #74025 üzenetére
A sok megapixelesek ugye nem csak a pixelszámban (ami önmagában semmit sem számít) tudnak többet, hanem alapból jobb a kamerájuk?
Most kaptam a választ: Akkor legyen drágább. 100k a határ.
-
Remekelek28
őstag
válasz
Dorian #74024 üzenetére
Ez igy nem nagyon fog összejönni,mert a 13 mp- esek kiesnek,a többi pedig csak átlagos kamerás. A sony z3c lehetne még jó,de az meg árban magas.
Talán a mminiket nézzétek meg a samsung s4 mini,illetve Lg g2 mini.
Az f6 kamerája valóban gyenge,de túl sokkal jobbat ne várj ebben az árszegmensben. -
Dorian
félisten
válasz
Remekelek28 #74021 üzenetére
Köszönöm!
Újabb akadály... 5" az nagy. Max 4,7" lenne jó, de talán 4,5" jobb.Fényképező minőségében talán annyi + infó, hogy a sajátom LG-D505 /Optimus F6 kameráját hulladéknak minősítem, szóval annál jelentősen jobb lenne az igény.
-
Remekelek28
őstag
válasz
diegho #74022 üzenetére
Olvass a sorok között. Jó kamerás telefont keresett egy korlátolt összegig. De amúgy jó telefon is én pár hete használom közel, 7 órás kijelzőidővel és a lézeres autofókusz se elhanyagolható a kamerát illetve. Kevesebb mint fél másodperc alatt befókuszál bármit bárhol.
De azért tettem a másik kettőt előbbre,mert azok jobbak lehetnek több szempontból,viszont árban már lehet,hogy kilóg a keretből. A G3S belefér. -
diegho
nagyúr
válasz
Remekelek28 #74021 üzenetére
A G3S mióta számít jó telefonnak?
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Van valami tipp, hogy az s6ot mennyiért vesztegeti majd a telenor?
-
Tomi_Ohl
veterán
Ha utánaolvastál volna, az a hívás bug 2012-es telefonokat érintett, mini pro köszöni szépen jól van ilyen téren.
2.3-at visszatenni nem nagy dolog, de abban egyetértek, hogy ha keveset kéne ráfizetni, akkor egy S2 messze jobb választás.Ájvé úgy emlékeztem, valaki ott panaszkodott. Nem tudom, talán fél órát használtam azt a ROMot.
Mindegy, a fő, hogy szépen érzékel a kijelző, semmi probléma nincs. -
Dorian
félisten
Nem jutottunk előbbre, ill. jól bele kavarodtunk a különböző szolgáltatók díjcsomaggal variálós, összehasonlíthatatlan telefon áraiba, így most újra:
Barátnőm szeretne telefont, egyetlen kritérium a nagyon jó fényképező képesség.
Felhasználás: minimális telefonálás, átlagos netezés (200-500MB adatforgalom elegendő).
Ennek megfelelően előfizetési díjat sem szeretne sokat fizetni, mivel mindkettőnknek van céges telefonja (de nem okos, meg nem netes), így szvsz. havi 3000 Ft-ot sem beszéljük le.
Készülékért 50-80 körül szeretne fizetni.1. sz. prioritás a T. mivel a dominós SIM kártyájnak a szerződése nincs meg és csak ott tudják előfizetésesre váltani úgy, h a szám megmarad. Ezt csak offline módon tudja megkötni, és online rendeléssel kedvezményes készüléket az így már megkötött szerződéséhez lehet társítani.
Ha a másik szolgáltatóknál jóval kedvezőbb lehetőség merül fel, akkor szóba jöhetnek azok is, így új tel.száma lesz.
Tudom, hogy ez így kicsit bonyolult (hát még nekem) köszönöm a segítséget.
Tehát jól fényképezős készülék kell, 50-80ezer Ft-ért, minimális előfizetési díjjal, megfelelő netes adatforgalommal.
-
m1lan
őstag
válasz
Tomi_Ohl #74014 üzenetére
Xperia U erősebb vassal, fél giga RAM-mal gyakran nem tudott mit kezdeni a bejövő hívással, de a hívásindítás sem mindig jött össze 4.0.4 alatt. Saját tapasztalat, ez van.
Le lett írva, hogy buherálni nem szeretné, így a CM11 ki is esett, és nagy valószínűséggel a 2.3-at is úgy kéne visszaflashelni rá, ami ráadásul elég elavult is már. Közvetlen környezetemben van Xperia Arc S, az alapján én nem ajánlom a Mini Pro-t, +4-5 ezer forintért az S Advance meg az S2 bőven jobb választás, főleg úgy, hogy fontos a kamera.
-
Tomi_Ohl
veterán
"a fél giga RAM miatt még a telefonálás is problémás lehet."
mondd, hogy nem írtad komolyan
A gyári 2.3.4-gyel mondhatni villámgyors a telefon (persze nem FB-zni kell rajta), de CM11 is bőven használható, nem csak telefonálásra. Én pl GTA:SA-t játszottam egy mini prón. OK, csak 20 fps-sel ment, de ez lehetett a kritikán aluli SD-m miatt is.
Amúgy meg ha csak a fénykép fontos, akkor gyári 2.3 ajánlott, esetleg HQ camera moddal.Ájvé ez igaz, a Mi3 topikban inkább arra érkezett már panasz, hogy túl érzékeny volt a kijelző. De ez asszem csak AOSP 4.4-en volt zavaró mértékű.
-
Ájvé
veterán
-
modflow
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új telefont, mert a régi (ACER S500) valamiért hihetetlenül belassult. Most 2 éves és bármit csinálok vele, néha úgy belassul, hogy iszonyatosan idegesítő. Ma pl. a Viber 5 perc aklatt jött be rajta kb. stb.
Elegem lett.
Kinéztem egy ilyet: Acer Liquid Jade S, Dual Sim, Fehér
Ez 90k.
Tudtok ajánlani valamit ebben a kategóriában, ami esetleg jobb lenne? -
charg
tag
Sziasztok!
A Mammut-ban lévő MM-ban próbáltam a Xiaomi MI3-mat. Eléggé akadt és mintha az érintő panel se úgy érzékelt volna, ahogy kell. Ki szeretném máshol is próbálni. Budapesten melyik MM-ban van még bemutató darab belőle?
-
Agyasima
őstag
Úgy látom, elég egyöntetű (nem mindegy hogy egyöntetű vagy ön egy tetű) az álláspont! Köszönöm a segítséget akkor mindenkinek.
Here's a potato: -
Gergosz2
veterán
Sziasztok!
Adott Tmobile-ban S4 domino csomagban 90990 FT-ért, továbbá S5 170k magasságában.
Hivatalos Samu boltban az S4 100k míg az S5 150K.A kérdés az , hogy megér-e ennyi felárat az S5 ? Én személy szerint azt mondom, hogy nem, az S4 is 2 évig még bőven jó lesz. Amúgy egy olyan személy venné akinek ez lenne az első okos telefonja, egy E52-ről váltana.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest