Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz Tothgera30 #86741 üzenetére
Szvsz abban az új Jiayu-ban már MT6582 durmol, ami 4.4.4-et jelent minimum, de akár 5.x-et is.
Nem muszáj lebeszélni, mert jó telefon, kamerát kell mérlegelni, a szervizelést, meg a szoftveres támogatást. Meg hogy abban az árban még mi van.
Sajnos akármilyen bili, hamarabb vennék egy S4-et. Kamera meg javíthatóság okán.amúgy a HTC One bootloadere elvileg nyitható könnyen.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Tothgera30 #86765 üzenetére
én már csak ugatom a témát
HTC One M7 árban kapna Z1 compactot, ami elég jó, kérdés hogy neki tetszene-e
új árban le kéne adni a minőségbőlXiaomi Mi3 pont jegelt mind HA!-n.
Mi3s kicsike
Lenovo Vibe Z esetleg?
-
Zsivi
tag
válasz Tothgera30 #98627 üzenetére
Lenovo Vibe K5 Plus, a Gorilla Glass szerintem hiányzik, a többi stimmel,kicsit átlépi a 60k-t, de 65be már lehet kapni. Van róla MA teszt: [link]
-
Sungoo
addikt
válasz Tothgera30 #99079 üzenetére
Azért ezek nem egészen egy kategóriák. Egy 6S-be szívesen beleharapnék.
-
Tyer
őstag
-
Tothgera30
Ármester
-
peet1990
csendes tag
válasz Tothgera30 #99283 üzenetére
Ez engem is érdekelne
-
Ájvé
veterán
válasz Tothgera30 #99579 üzenetére
Hardverben és akkuban RN3P, viszont nincs B20 Honor 7-ben viszont igen, kamerában is jobb a Honor 7.
-
Ájvé
veterán
válasz Tothgera30 #99590 üzenetére
RN3P javára igen, de nagyjából ezek a fő különbségek.
(#99591) B1T3:
Semennyire, Redmi Note 3 Pro-ba Snapdragon 650 van és nincs benne B20, még a Sony Xperia X-ben van B20 és ugyan az a SoC bennük.[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
-
Scrydhan
senior tag
válasz Tothgera30 #99847 üzenetére
H7 lite=p9 lite csak honor és nem huawei név alatt,többire meg rá tudsz nézni
(#99848)
Ha a csúcsak csúcsát akarod akkor ezeken kívül még HTC 10 lehet benne, ami engem illet én inkább Oneplus 3-mat vennék. Elvileg az s7-nek egy picikét hosszabb az üzemideje,fotókban a p9 jobb míg videóban az s7. A g5 és s7-nek is 1440p-s kijelzője van (IPS vs AMOLED) de a p9-nek "csak" 1080p (full hd). Ezen a szinten már csak preferencia kérdése,mindegyik tökéletesen használható és valószinüleg nagyon jó tapasztalataid lennének mindkettővel.[ Szerkesztve ]
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Tothgera30 #140984 üzenetére
Redmi 7 jó választás, vagy 65ért Redmi Note 7. Ennyiért jobbat nem kapsz.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Tothgera30 #140991 üzenetére
Hardveresen jobb, méretben alig nagyobb. Én pl A5 2017ről P30 Prora váltottam, 5,2ről 6,37re. Egyáltalán nem gáz.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
trialboj
őstag
válasz Tothgera30 #140991 üzenetére
Szerintem gáz a note méret, de nézd meg a spec listájukon hogy mi a valós méretük, mert ha régebbi telefonod van, és az új edge to edge kijelzővel van szerelve, akkor az is lehet hogy kb fél centi a valós különbség.
A nagy telefont egy kézzel kényelmetlen kezelni, férfiként zsebben hordva is zavaró lehet, én is az 5" telefont Max 145mm el tartom az arany középútnak, kár hogy ezek már szinte teljesen kikoptak.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Sungoo
addikt
válasz Tothgera30 #140994 üzenetére
Ahogy írod. Ekkora méret már kellemetlen. Én a kocsiba nem tudtam beülni, ha zsebben volt. Nagyon fájó dolog ez a méret növekedés. Tartalom fogyasztásra jó, de magadnál tartani?
-
nyisziati
veterán
válasz Tothgera30 #140994 üzenetére
A Samsung Galaxy A40 csak 144 mm, alig nagyobb a Redmi 3-tól.
-
nyisziati
veterán
válasz Tothgera30 #141009 üzenetére
"Viszont ott a kijelző kitölti a telefont."
Persze, ezért tudták leszorítani a fizikai méreteket.
Ez a nagy előnye az egyre jobb kijelző/ház (screen-to-body) aránynak. -
Kawauso
aktív tag
válasz Tothgera30 #164463 üzenetére
Ha a Note 7 megfelelt, akkor a Note 8 2021 ideális választás lehet.
-
Kawauso
aktív tag
válasz Tothgera30 #164468 üzenetére
Figyelembe vettem a méret és az ár kritériumot is.
A Note 9 majdhogynem ugyanaz, mint a Note 8. Valahol még rosszabb is. Az akksija nagyobb, de vele a méret is nőtt. A kijelzője kevésbé olyan fényes, a proci megegyezik.
A Note 10 visszaesik Gorilla Glass 3-ra. Cserébe viszont AMOLED kijelzős, sztereó hangzás is van. Azonban kiesik az ársávból, kb. 68-70eFtkörnyékén indul. -
Kawauso
aktív tag
válasz Tothgera30 #164470 üzenetére
A Xiaomi eléggé uralja ezeket a belépő és felette, 100eFt környéke szegmenseket. Mondhatnék más gyártót is, de szigorúan SZERINTEM nem jobbak az ajánlataik. Ha árban feljebb mész, akkor a Poco X3 Pro a koronázatlan király 100eFt alatt. Annyi a baja, hogy téglás méretben. Ott a testvére az X3 NFC is, remek készülék. Redmi Note 10S, 10 Pro szintén.
-
Kawauso
aktív tag
válasz Tothgera30 #164494 üzenetére
Igen. A Xiaomi kb. az egyetlen gyártó, ami nem spórol ki semmit a szegmensben, legyen az bővíthetőség, jack csatlakozó, NFC, infra, sztereó hangszórók, még olykor a már-már feledésbe merült értesítési LED is feltűnik.
A kettő közül a 10S, amiben van NFC és infra is. -
Tothgera30
Ármester
-
vacs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest