Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gibo
senior tag
Honor 6, OnePlusX, Honor 7 (habar ez mar 5,2"), Zoppo Speed 7, Lenovo Vibe S1 , HTC M8s , Xiaomi Mi 4C illetve remelhetöleg bemutatjak karacsony elött a honor 5c-t, esetleg az lehetne meg megtekinteesre erdemes.
Vizallo telefon ami hardveresen is jo...Samsung es Sony, de ugye Samut kizartad, szal marad a Sony, azt viszont en zarnam ki...
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Gibo
senior tag
válasz Vismajor01 #87990 üzenetére
Honor 4C, Xiaomi Redmi 2 Pro, Xiaomi Mi 4i esetleg ZTE Blade s6, vagy ha szereted a kihivasokat, akkor elö lehet rendelni most 150euroert a Bluboo XTouch-ot (a bon ha kellene: „GV_Bluboo“)
[ Szerkesztve ]
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Gibo
senior tag
válasz cyberkind #87994 üzenetére
Ezek közül a sima S6/S6 Edge-t valasztanam. Az edge szebb, de szerintem nem eri meg a felarat a simahoz kepest, a miert pedig a kijelzö merete -> sokkal kenyelmesebben hasznalhato.
-
cyberkind
félisten
Sziasztok újra!
Úgy tűnik hogy leszűkült a kör 2 telefonra, az egyik a Samsung galaxy s6 edge, a másik a Note 4, mindkettőt gyári garival venném, a Note 4 az ára miatt kellemesebb lenne, de ki melyiket és miért ajánlaná, tud meg ér annyival többet az edge mint kerül?
[ Szerkesztve ]
-
Thowra123
tag
Üdv!
Nemrég tönkrement LG L7II telefonom helyett vásároltam egy Lenovo A6000 telefont.
A kamera kép zajosságától eltekintve elégedett vagyok vele viszont a kamera miatt gondolkodok a lecserélésén de nem tudok dönteni, hogy melyik lenne jó.
Milyen készüléket ajánlanátok ami minimum azt tudja mint a Lenovo A6000 (IPS kijelző..) és normális kamerája van max 50-60 körüli árral?
Előre is köszönöm. -
Ájvé
veterán
válasz Vismajor01 #87990 üzenetére
70-ért azért már megkapod újonnan a Huawei P8 Lite-ot. Fotózás terén is jól alkot, hardveresen is rendben van, vagyis gond nélkül ellátja az említett feladatokat.
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok
max 70 ezerig keresek egy csajszinak telefont. Szokásos: Selfiezés, messenger, whatsupp, zene hallgatás.
Én is ráböknék az iphone 5sre de az nincs ilyen árban (5c viszont igen, azt érdemes?)
Wp-t nem akarok neki, megkímélném
Tehát android-ios lenne a platform. Képernyőben 5 collig ér a kezünk.(bár ha van vmi bestof akkor hozzászokna az 5.3 , 5.5-höz is)
Használt és új is szóba jöhet, bár inkább 1 max 2 éves használt, ennyiért újat csak ** kapni. (igazából ő 50-ért keres, de nem kell tudnia róla többet is hozzátennék de karácsony jön )
Valami ötlet? Androidból melyik felsőkategória öregedett be árban, de nem minőségben hozzánk?
Jöhet kínai is ha megbízható
Köszi nektek!Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
100+/- körül mit ajánlotok? Z1c vel mwg voltam elégedve minden téren csak javíthatatlanná vált. Fontos a z1cc szintű kamera, az egykezes használat ( nagyon max 5") 2 alternatívát kérnék: 1) vízálló
2) nem vízálló Samszungot nem szeretem. nem sűrgős, meg tudom várni a karácsonyi árakat. Ja és a dual sim előny lenne
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Traianus #87985 üzenetére
Mert az ország jó részén csak ezt a frekvenciát használják hálózat kiépítésére (leginkább vidéken). Térkép meg fals, mivel nem mutat eltérést az egyes frekvenciáknál. Ezt használja egyébként megosztva a két T, Budapest kivételével ügye, mert ott mindegyik szolgáltatónak jól kiépített 1800/2600 Mhz-es hálózata van már. De mint cikkben is írják Voda is használja vidéken a 800-as sávot.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz Traianus #87985 üzenetére
Azért mert vidéken sok helyen nincs 3G csak 4G és a jobb hullámterjedési jellemzői miatt vidéken 800MHz-en megy az LTE. Kivételt képeznek ez alól a nagyvárosok.
Budapesten nem lesz problémád.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Traianus
tag
Bocs, ha hülye kérdés, de az LTE 800 hiánya miért akkora probléma? Csak mert ez alapján [link] pl a Telekomnál megy az 1800-as és 2600-as frekvencián is az LTE. Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
-
-
Dinter
addikt
Üdv!
Wileyfox Swift -ről mi a véleményetek? Érdemes lehet várni a vásárlással fekete péntekig?
-
Ciccuka
veterán
-
törölt tag
válasz monti0222w #87977 üzenetére
512 mega ram
Na az falhoz b...os ; -
Ciccuka
veterán
Melyik éri meg jobban:
Telenor Navon Mizu D501 5" (Tesco 20k)
Telenor Lenovo A1000 4" (Aldi 18k)Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Gibo
senior tag
Az S5minit azért nem ajánlja senki,mert ár/szolgáltatás arányban sok jobb telefon van
Vizállo viszonylag olcso telefon a honor 3, viszont ez ázsiának készült leginkább, ez a hálózati lehetőségeken meglátszik,illetve a kyocera hydro,ami szintén vízállo,és az ára nincs az egekben...ha meg az ár nem para,ott az S5 Az S4active 5"os,és most már annyira az ára sem elrugastkodott[ Szerkesztve ]
-
ladik
csendes tag
válasz szimi57 #87973 üzenetére
Sziasztok!
5 coll alatti telefont keresek, nem bánnám ha vízálló lenne. Sokáig nézegettem a sony z1/z3 compactokat, de a törékenységük miatt letettem róluk. (sajna nem bízok magamban, 2,5 éve nézegetem a törött kijelzőjű lenovomat...)
S5 mini is szóba jöhetne, de sehol se látom, h ajánlaná bárki, amit nem nagyon értek.
Most épp a redmi 2 pro lehetne ésszerű választás, de a magyarországi szervíz nem tudom, h valóban létező szolgáltatás-e vagy küszöb-garancia... -
mike1334
veterán
válasz cidalain #87818 üzenetére
Hát elég általános igényeim vannak általában Most wp-m van, ami nagyon jó, nem lassul, kicsit döcög csak, de ez a korral jár, szeretem is a csempét, csak pár alkalmazás/funkció hiányzik. Plusz alig van választék, most egy "szebb+ telefont szeretnék...igaz a 830 is nagyon jól néz ki Miui-t nagyjából ismerem, barátnőmnek Redmi 1S van, alapvetően szereti, bár néha csinál furcsaságokat, de melyik teló nem
Ájvé: köszi
rzerge: mindenképpen megvárom, hogy ott is legyen, meg szerintem a black fridayt is, hátha lesz vmi jó ajánlat Én is hosszú távra keresek telót, nem szokásom gyakran cserélgetni, legalább 2, de inkább 3 évet húzzon ki. Ami azért nem lehetetlen elvárás, a lumia 620 is 3 éves típus, és mostanában gondolkozom a cseréjén, főleg a 4G hiánya, meg a gyengülő akksi miatt....LTE azért lehet fontos, mert a hívás minősége is sokkal jobb, erősebb a tornyok hatótávja, "ereje", mint 3G-n. Vissza akarok térni a Voipra, igaz, csak kisegítő szerepben, ha elfogy a flottás keret, arra meg LTE kellene...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
sch_a
addikt
válasz motoflug #87967 üzenetére
Nem nagyon vagyok oda ezekért a phabletekért, hiába nagy a tenyerem, az N4-en is épphogy elérek minden egy kézzel. Úgyhogy ez az 5" szimpatikus volt az OPX-ben. Na meg miután az előző telefonjaim IPS panelesek voltak, kipróbálnék egy AMOLED-eset is. 2 GB RAM alá nem akarok menni, na meg a Samsung-féle full műanyag telefonoktól is irtózok. Most már a 4G is alapfeltétel lenne. Na meg, hogy a legfrissebb (5.1) droid legyen rá. 80-90ezernél többet nem költenék rá.
(#87968) Gibo
Rájuk nézek, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Hello!
Mostanra untam meg a szenvedést a Nexus 4-em 8GB belső memóriájával. Imádtam, de most már nem férek el rajta. Ma találtam rá a OnePlus X-re. A magyar oldal szerint 84ezer Ft. Az aprón viszont 100 körül látom hirdetve. Ez miért van? Ennyire drága lenne a postaköltség, vagy ennyire nehéz meghívóhoz jutni? Van esetleg nagyobb "best buy" most ebben a kategóriában? -
Gibo
senior tag
válasz szapeti40 #87964 üzenetére
Altalaban raktaron maradt telokat, illetve kis darabszamban egy-ket normalis telefont, de uyge azokat kapkodjak el elöször.
[ Szerkesztve ]
-
Gibo
senior tag
válasz szapeti40 #87960 üzenetére
Ugyanugy mint megannyi mas arucikknel
Ha fel tudsz kapcsolodni barmely webshopra, ott egyböl/a kategoria kivalasztasa utan szembesülsz a kinallattal, illetve hogy miböl van meg raktaron tovabba, hogy az adott keszülek mennyiert/mekkora kedvezmenyel kaphato. Ha szerencsed van, meg akkor sem fagy ki az oldal, amikor a kosarba szeretned tenni a termeket. Regisztralni mindenkepp mar elötte nap ajanlott, mert aznap akkor mar csak be kell lepni, de megjobb ha beallitod -ha be lehet - hogy ne is leptessen ki, es akkor mar egyböl pakolhatsz is a kosarba. Ha megvan minden es meg mindig az oldalon vagy kicsekkolsz, es örülsz, hogy Neked sikerült![ Szerkesztve ]
-
Gibo
senior tag
Teny, 43900 Ft, viszont azert a 14e Ft-ert amennyivel többe kerül az X5 Pronal egy minösegibb, erösebb telefont kapsz, ezert mertük ajanlani, raadasul a kijelzömerteböl fakadoan jobban el tudnam kepzelni egy nöi kezben mint a Doogee-t.
#87958 - Honor 7 föleg ha ma veszed meg 50Euroval olcsobban vmall.eu-n
-
szapeti40
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok és érdeklődni szeretnék, hogy a novemberben lévő "fekete péntek" nevű napon a telefonoknál, hogyan működik a leárazás? -
Dasfaf
tag
Hello, melyik a legjobb, melyik èri meg a legjobban?
Honor 7
Huawei P8
LG G4
-
UHT09
tag
Sziasztok! Melyik telefont vegyem?
Meizu M2 vs LG Spirit
Nemvagyok nagy játékos , max. 1db játék , inkább böngészek , chatelek stb
-
Gibo
senior tag
válasz Tangerine #87955 üzenetére
na ja...Magyarorszagon megvan az a hatrany, hogy:
1. magasabb az adokulcs
2. rarakja a kereskedö (eDigital) meg a sajat hasznatA vmall-nak ugye pont az az elönye, hogy drirekt a gyartotol vasarolsz köztes nagyker-ertekesitö kihagyasaval -> elmeleti szinten ezert is olcsobbak annyival a Honor termeke. (Ugyanakkor ugyanott a Huawei termekek pedig ugyanannyiba kerülnek mint mashol, szal akkor most hogy is van ez?!na mindegy..)
[ Szerkesztve ]
-
Gibo
senior tag
X5 Pro, Xiaomi Redmi 2 Pro....mar ha nincsenek egyeb feltetelek Egyebkent ott lenne meg ca. 45ezer Ft-os aron a Bluboo XTouch, ami gyönyörü - a kepeken - , jo hardware-esen - pappiron - ,csak epp teljesen ismeretlen -szamomra - a marka, amit meg nem ismerek, azt nem szivesen ajanlom...Illetve ahol rendelni lehet, ott is csak elörendelest lehetne leadni ra...De innen legalabb vam es afa nelkül erkezik minimalis szallitasi költseggel
[ Szerkesztve ]
-
Gibo
senior tag
válasz qMAGICq #87948 üzenetére
Huawei Ascend Mate 7 vagy ha minden igaz, honap vegen bemutatkozik a Mate 8 (ha a Mate 7 jobban bejön, akkor is megeri varni szerintem, mert ahogy megjelenik a Mate 8 az valamelyest lenyomja a Mate 7 arat), illetve jo meg a Nexus 5X is,csak eleg dragan adjak, meg hat kiesik az 5,5"bol, a 6P pedig mar majdnem rablas szamba megy.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz galaxys80 #87937 üzenetére
500k egy olyan telefonért, ami egy ezer éves S4 pro chipsettel van? Valóban elírtam, mert 620-a van a kollégának és abban is S4 van, kicsit alacsonyabb órajelen, tehát az SOC ugyanaz. Ha látnád ki vette megértenéd miért megy a cikizés, egyszerűen fogalma sincs a telefonokhoz, azt sem tudja hogyan kell használni, de 500k-s telefon kell neki, mert ő menő...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
40.000 Ft-ig milyen Új, itthon kapható, független, hölgynek való telefont ajánlanátok?
-
qMAGICq
tag
válasz Mr.Csizmás #87941 üzenetére
Írtam feljebb.. LG G4 esetleg Z5 illetve ezek alternatíváit is meghallgatom
"
Sziasztok!
Érdemes lehet Samsung S5 ről LG G4 re váltani? Vagy milyen alternatívák jöhetnek szóba?
Fontos lenne a kamera, a nagy 5,5+ kijelző, sd kártya, jó üzemidő.
Szimpatikusabb és a kamerája is sokkal jobb állítólag. Cserélhető kamera, sd kártya.
Egyedül a vízállóság hiányozna, de azt úgy látszik csak a SONY tartotta meg, ami meg egy kalap..
Esetleg Z5? (Főleg a vízállóság szimpatikus, de sok rosszat hallani a Sonyról...)
Köszönöm!
"[ Szerkesztve ]
GA-P35-DS3 , E6750 @ 3,6 GHz 1,5 V , ASUS Silent Knight , 2 x 1 GB Kingmax @ 1080 MHz 2,0 V , EVGA 8800 GTS 512 @ 785/2160 MHz
-
Gibo
senior tag
válasz galaxys80 #87943 üzenetére
Tudom, hoyg a ket rendszert nem szabad összehasonlitani, de ha mar elkerek egy valag penzt a telefonert, akkor csak odateszem magam alkatresz szinten is, hogy ne csak kint viritson az hogy Porsche ....
[ Szerkesztve ]
-
Gibo
senior tag
válasz qMAGICq #87938 üzenetére
XXL-t VIP-t felejtsd el...ennyi erövel akar külföldröl is rendelhetsz, semmivel sem vagy elörebb vagy hatrabb...
Ha biztos akarsz lenni benne , hogy azt kapod amit szeretnel, akkor emag-nal alabb ne add, de inkabb edigital, vagy nagyobb, megbizhato webshopok. (geekvida, oppomart, vmall etc.)[ Szerkesztve ]
-
Gibo
senior tag
válasz galaxys80 #87937 üzenetére
Ennekem csak az afurcsa, hogy ennyiert csak ilyen hardwereket pakoltak bele ertem en, hogy a BB csucsra van optimalizalva meg iylesmi, de akkor mar igazan belefert volna az a 3GB Ram illetve vmi combosabb processzor...
-
galaxys80
veterán
válasz diegho #87932 üzenetére
(#87936) diegho
Nem nagyon értem mire fel a derültség és a kollégád cikizése.
A P9882 egy limited edition Blackberry, ami csúcshardverrel rendelkezik. Valóban az egyik legjobb készülék a mai piacon. Mint ilyennek bizony ennyi az ára. Most azon lehet vitatkozni, hogy megéri-e vagy kell-e a BB, de ez a tényen nem változtat.(Nekem biztos nem kellene egyébként)
Lumia 520-al meg összehasonlítani, ne haragudj, de nagyfokú hozzá nem értésre vall. -
diegho
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #87933 üzenetére
Másik kollégámnak Nokia 520-a van, mondom neki, abban ugyanolyan SOC van ember, aztán 15-öt nem ér! Ekkor elkezdte mondani, hogy de ez zafírüvegből van és titán ötvözetből készült, de gondolkodott 350000-el drágábban a krokodil bőrösön is. Tudtam, hogy gyök2 kollégáim vannak, ezeken szoktunk röhögni a főnökömmel, hát most is nagyon jól szórakoztunk rajta.
-
cidalain
veterán
válasz Peterzon94 #87931 üzenetére
na ne vicceljünk. millió egy lehetőség van, sikerült az egyik legdrágábbat belinkelni
ennél sokkal jobb akár egy mediamarkt, edigital, bestbyte, vagy akármi is ami gyári garit ad.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Gibo
senior tag
válasz wolfman #87930 üzenetére
kezdem erteni miert haldoklik a Magyar Posta...1kg-ig egy csomag nemetorszagba 7200 Ft...Ausztriabol 5kg-ig a legkissebb csomag 12 Euro nemetorszagba...
A vmall.eu/de-n egyebkent az all, hogyha vmi nem ok a telfonnal, akkor egyeztetni kell a supporttal, es ök küldenek erte futart, szal na te oldaladon tovabbi ktsg nem jelentkezik. Orszagkorlatozas nem szerpelt a szövegben, de lehet csak nekem kerülte el a figyelmemet...[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Kollégám most mutatta az új telefonját. Blackberry P9982, azt mondja ez a legjobb telefon most, 1100 angol fontért vette! Nem hiszi el nekem, hogy nagyon átbaszták én meg szerénykedek itt a 95k-s Oneplus One-el vagy manapság úgy mérik a telefont, hogy ami a legdrágább az a legjobb?
-
qMAGICq
tag
válasz qMAGICq #87927 üzenetére
És hol érdemes ma független telót venni?
Elég sok a megtévesztő ajánlat, kiderül hogy semmi sincs hozzá, vagy a gari kérdéses, esetleg nem eus, stb.
GA-P35-DS3 , E6750 @ 3,6 GHz 1,5 V , ASUS Silent Knight , 2 x 1 GB Kingmax @ 1080 MHz 2,0 V , EVGA 8800 GTS 512 @ 785/2160 MHz
-
qMAGICq
tag
Sziasztok!
Érdemes lehet Samsung S5 ről LG G4 re váltani? Vagy milyen alternatívák jöhetnek szóba?
Fontos lenne a kamera, a nagy 5,5+ kijelző, sd kártya, jó üzemidő.Szimpatikusabb és a kamerája is sokkal jobb állítólag. Cserélhető kamera, sd kártya.
Egyedül a vízállóság hiányozna, de azt úgy látszik csak a SONY tartotta meg, ami meg egy kalap..Esetleg Z5? (Főleg a vízállóság szimpatikus, de sok rosszat hallani a Sonyról...)
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Gibo
senior tag
Raadasul talatam hozza 35 Euros kupont, azaz a vegar csak 150 Euro lenne + szallitas... Ennyiert übermegagigabrutalmetal telefon...Kerdes, hogy mennyire megbizhato a Bluboo
-
Gibo
senior tag
-
wolfman
veterán
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Gibo
senior tag
válasz Pandimakaay #87921 üzenetére
nekem akkor volt hasonlo, mikor ugy lett visszarakva a nanosim a microfoglalatba, es a keret nem tudta ranyomni elegge a kartyat a tüskekre...ugyanakkor ez elegge nem "milyen telefont vegyek" tema, szal szerintem minimum rakd offba
[ Szerkesztve ]
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, találkoztatok e olyan problémával, hogy a samsung galaxy core prime nem találja a kártyán lévő névjegyeket. Másik telefonban működik. Fel se ajánlja, mikor a megjelenítendő névjegyekre megyünk. Csak tárhelyről meg ugye a netes szinkronizálások. Több ugyanilyen telóban is próbáltuk. Van rá valami ötlet?
Előre is köszönöm a válaszotokat.
-
Gibo
senior tag
Erröl van valakinek vmilyen tapasztalata? HArdwaresen egesz jonak tünik, es az ara sem veszes...mar ahhoz kepest, hogy mi mindent raktak bele
[ Szerkesztve ]
-
Gibo
senior tag
válasz tvamos #87910 üzenetére
Amennyiben fontos a vizallosag eleg keves telefon marad a jelzett arhataron belül...Ha talalsz vhol Honor 3-at akkor talan az lenne a legjobb megoldas, illetve ott lenne meg a Kyocera Hydro Vibe...Ha nem power User, akkor ezekkel ellesz egy-ket evig
-
i5t0n3
újonc
Sziasztok!
Androidos telefont keresek 50 ezer forintig. Függetlenül vagy szolgáltatónál kártyás csomagban. A szolgáltató azért mindegy, mert messenger+viber nekem a mobilos kommunikáció.
Jelenleg wp-t használok, de már nem szeretnék tovább várni a hiányappokra.Nem sok elvárásom van. Engem nem érdekel hány magos a proci és mennyi ram van benne csak az átlag játékokkal, mint amilyen a subway surfers tudjak játszani, ha rám jön. Készítsen elfogadható fotókat és lényegében ennyi. Persze jó lenne, ha kb. 2 évet ki lehetne húzni vele. Tudom, hogy ez az árkategória nem fog droid frissítéseket kapni, de nekem az 50k egy lélektani határ. Ami még talán elvásás lenne, hogy lehessen sd kártyával bővíteni. Nem vagyok márkahű és a feltörekvő kínai márkákat sem vetem meg, ha van rá rendes gari.
Előre is köszönöm. Csak hw leírások alapján hiába választok telefont, inkább a tapasztalatokra adnék.
-
Gibo
senior tag
válasz Sanyi.mTs #87899 üzenetére
Honor7 Raadasul 11:11-töl aki ujonannan regisztral vmall.eu-n az kap a Honor 7-re 50euro kedvezmenyt, ami ugye annyit tesz, hogy 299 Euro a Honor7!!
(Honor 6 & FlipCover pedig 64,99 Euro kedvezmennyel)[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Elolvasva a tesztet nem nagyon tudnék belekötni a készülékbe, viszont, ahogy megemlítettem neki a készülék csere ötletét, azt mondta, hogy a régi telefont nagyon szerette, mert az vízálló volt. (Lenovo A660) Esetleg vízálló készülék nem fér bele a kertünkbe? (Nem kell ütésálló.)
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Pano
addikt
válasz tvamos #87908 üzenetére
Edigi meg a speedshop is megbízható, bármelyiknél rendelheted. Előbbi talán annyival kényelmesebb, hogy sok felé van boltjuk és ha az esetleg valami gabasz van, be tud vele ballagni az ember, nem kell küldözgetni.
De van a xiaomishop.hu is.Nem kell hegeszteni, romolgatni a telefont. Az alap szoftverrel is remekül megy.
A MIUI felület meg szerintem a legjobb felület droidra (gyors, kényelmes). Persze egyéni ízlés válogatja, de elég széles skálán témázható.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
tvamos
nagyúr
válasz monti0222w #87906 üzenetére
Melyik beszerzési forrást ajánlod? E-digi? Speedshop?
Ez már stabil, vagy heftelgetni kell? Azt kihagynám... Az nem megy, hogy próbáljunk ki 2-3 romot, melyik valik be nekünk.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Hölgynek kéne egy aranyos telcsi, karira. (Magyarul telefon, Karácsonyra... )
Használat: netezés, face, telefonálás, sms, viber, fényképezés, kis játék.
Display: 4-5 inch, nem fontos az ips, nem igény a full hd, legyen vékony a keret.
Ami nem kell: WP, no az nem érdekli, iOS sem, szuper performance-re sem gyúr, meg a processzor magokat sem számolja, nem tudja mi a ram, nem futtat speed teszteket. Nem kell, hogy üzemidő bajnok legyen. Szerintem már utálja a Lenovot.
Hálózat: Vodafone-os, de örülnénk a függetlennek, pláne dual-sim-nek, illetve az lte is bejön, a fő mozgástere vidék.
A keret kb. 50, nagyon max. 65 ezer... De jobb lenne 50.
Köszönöm az ötleteket, tippeket, előre is! Üdv, Tomiui: a Motorola MOTO G valahogy nem jon be.
-
sanyi0627
senior tag
válasz monti0222w #87893 üzenetére
Köszi
Akkor a hívás végéig megszakad utána ismét aktív lesz?
Ha netezek akkor nem is tudnak hívni mert az a kártya aktív?http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest