- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flyme
senior tag
Sziasztok,
eléggé off, de egyszerűen nem találtam olyan topikot, ahol ilyesmi lenne a téma.
Rendeltem a telefonomhoz egy Spigen fóliát, de inkább szakemberre bíznám a dolgot. Milyen boltot, üzletet tudnátok ajánlani, ahol a lehető legjobban teszik fel a kijelzővédő fóliát? Köszi! -
tamast
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek melyik telefont válasszam? S4, G2 vagy IPhone5c 8 Gb. Kb. hasonló az áruk T-nél.
Nem vagyok android rajongó, de IOS-es telefonom még sosem volt, így tartok a váltástól.
Köszi! -
BMS
őstag
ha esetleg akciós valami az is jöhet mert ma megrendelném
-
BMS
őstag
Max 40ezer,minimum 1 giga ram,android,vaku,wifi és minimum 4 colos kijelzőre tudtok mondani telefonokat? kártyafüggetlen és új legyen megbízható helyről,márka nem számít
-
BMS
őstag
hali
Navon Mizu M450-ról mi a véleményetek?
-
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Bombabiztos, de "csajos" okostelefont keresek az asszonynak. Különösebb HW elvárás de a telefon ne legyen nagyobb 4.2"-nál. Telefonálás, Facebookozás, néha böngészés és ennyiben ki is fogytak az igények. Maximum keret 50ezer jó magyar bóvli.Előre is köszi a segítséget!
A. -
Hali!
Haverom akar venni androidos okostelót 60-65K-ig. Cél angry birds és autós játékok futtatása. Minél nagyobb kijelző előny. Csak bolti lehet, szolgáltató nem játszik. Amit eddig nézett concorde smartphone 5001 és lg l90, bár utóbbi már kicsit többe kerül. Ezek újak. Használtan esetleg garis Nexus 4? Nekem az van.
Köszi!
-
L-e-f-i-e
senior tag
Sziasztok!
Sürgős, új telefonvásárlás előtt állok. Eddig egy Sony Xperia Mini Pro készüléket nyúztam, ami eddig tökéletesen megfelelt (de már kezd leesni a képernyő...szóval megérett a cserére..
Mivel céges kártya menne bele ami a t-mobilnál van, így csak ilyen (vagy esetleg független készülék jöhet szóba).
Ami szempont, minél több beszélgetési idő, rengeteg telefonálás, és rengeteg sms. Doksi kezelés, és android (muszáj a droid rendszer a céges segédprogramok miatt amik csak droidra vannak).
Fontos infó lehet a sim kártya 2 hetente cserélgetve lenne benne.Szeretném a szép kijelzőt és legalább 4,3-as méretet.
Ami egyáltalán nem számít: kamera, videó, játék nem érdekel.
Elég sok jót hallottam az Alcatel OT Idol Mini-ről, bár bizonytalan vagyok a kevés ram miatt, de mivel se játékra nagyon nem lenne használva, csak masszív céges munkára, néha netezésre, a könnyű sim csere miatt eddig ez volt a legszimpatikusabb befutó.
Most viszont elég sokat olvastam a LG Optimus F6-ról, ami tudom hogy nem egy kategória az Alcatellel, de kérdéses számomra, hogy egyáltalán szükségem van-e rá...szerettem volna megállni 40-nél, nembiztos, hogy kihasználnám a 60k-s Lg képességeit..ha van tippetek, tanácsotok szívesen fogadom
-
Storms
őstag
Értem, de az M meg drága, az már 30 fölött van használtan.
Galaxy S Advance vagy Desire HD?
És ez?
KVD Apollo One K6589:MTK6589 Quad Core 1.2GHz;
CPU Type Quad-Core
GPU PowerVR SGX 544MP
RAM 1GB
ROM 4GB
Available Memory 2.6GB
Memory Card Supports Micro SD / TF card up to 32GB in size (not included)
Screen Size 5.5 IPS Inch
Touch Screen Capacitive
Resolution 960 x 540 Pixels
Colors 16M
Camera 8.0 MP
Flash Yes
Auto Focus Yes
Video 3264 x 2488
Touch Focus Yes
Secondary Camera Supported Yes
Secondary Camera Lens 1.2M
Bluetooth Support 2 -
Remi1234
aktív tag
válasz
xperiasigi #52059 üzenetére
Köszi, és neked is w333!
-
Storms
őstag
válasz
norbert1998 #52072 üzenetére
Abban csak 512 RAM van
-
ginola
addikt
Sorba raknátok?
LG Optimus F6
LG L9II
LG G2 mini -
Storms
őstag
üdv
Ezek közül melyiket vegyem?
KVD Apollo One K6589
Samsung Galaxy S Advance
HTC Desire HDVagy mit ajánlanátok használtan 25 ezer körül? (min. 4" és 768MB RAM)
köszi -
DANDE22
tag
Szolgáltatótól vásárlom szerződés hosszabbítással az egyik 10k a másik 20k lenne. Nem tudom ér 10k-val többet a frissessége és talán a tovább támogatottsága, mint a másiknak. Más különbséget, ugyanis a kettő között egyre kevésbé találok. Talán az Lg méret miatt jobban kézre áll, bár a másik még nem volt kezemben. Ennél többet egyébként nem akarok kiadni, ha nem lenne szerződéshosszabbítás maradna simán az x8.
-
DANDE22
tag
válasz
Blackmirror #52040 üzenetére
Köszönöm!!!!! S itt köszönöm a tesztet is
Csak hát nem lettem sokkal okosabb. Talán ha a kamerája egyértelműen jó lett volna a Sonynak akkor nem lenne kérdés, hogy M2 vagy LG9. Persze ez szerintem némileg szubjektív is hogy kinek mi felel meg, ki mit vár el egy telótól. Még megálmodom melyik legyen. Mindent köszönök
-
pelenka35
őstag
Lumia 710 telot váltanam le.összetört a kijelző. Ami fontos a jó navigációs program. Kb 50000ft lenne rà. Ötlet?
T-s a telo
-
margithid
veterán
Ti melyiket vennétek?
Xiaomi mi3 vagy Samsung galaxy s4 active?xperiasigi
Köszi a gyors választ.
Esetleg indok? A samu csak a vízállósága miatt esélyes. -
w333
félisten
válasz
zsolt320i #52055 üzenetére
Esetleg ha ugyan olyan minőségű telefon kell mint az Optimus G, akkor miért nem választasz pl. egy Nexus 4 -t ? hardveresen egyformán erősek és a Nexus 4 -re már elérhető a legfrissebb stock 4.4.2 és hamarosan jön a 4.4.3 frissítés is
Persze ha szereted az Optimus G -t, az is nagyon jó !
(#52057) Remi1234
Lumia 520 !
-
Remi1234
aktív tag
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy jóanyámék kapnak céges mobilt. A következőkből lehet választani:
- Lumia 520
- Sony Experia E1
- Galaxy youngEddig egy nem is tudom milyen régi Nokia telója volt.
Nyilvánvalóan teljesen technikai analfabéta, és mivel én se vagyok egy telefonguru, szeretném kérni a véleményeteket. Melyik lehet a legmegfelelőbb, melyiket a legegyszerűbb használni az alap funkciókra?
Köszi előre is!
-
mhmpista
aktív tag
Szerintetek, inkább LG l9 vagy moto g? Ha nincs nagy különbség a Motorola jobban vonz. Mik a tapasztalatok?
-
Blackmirror
őstag
válasz
norbert1998 #52041 üzenetére
Hátlap ide v oda jobban néz ki szerintem mint az Sp,ízlések és pofonok...
Ez az M utódja akar lenni, persze hogy erősebb , gyorsabb az Sp.Ebben a látottak alapján egyet tudok érteni veledCsak az árát nem tudom mire vélni.
Egyébként azt tudja valaki hogy az spnek jön-e vmi utódja vagy az kimarad?
-
Sch2
csendes tag
Üdv Kollégák!
Édesanyámnak szeretnék okostelefont venni.
Szempontok:
-dizájn (legyen vékony, esztétikus, nyugodt szívvel kirakhassa az asztalra az ember például egy tárgyalás alkalmával)
-jó kijelzőAnyám gondolom telefonálásra, meg internetezésre használná, így például a jó fényképező nem feltétel.
Körülbelül 30.000,- Ft. -ot szánnék rá.
A segítséget előre is köszönöm!
Sch -
bakosszabolc
tag
Szerintetek megeri HTC One 200Euroert?? Szolgaltatotool 20eros elofizetessel?
-
Nazrym
tag
Sziasztok
S5 vagy Z2 ?
Szerintetek melyik jobb és miért
-
zsolt320i
senior tag
válasz
Oppenheimer #52038 üzenetére
sziasztok: Oppenhaimer, W333!
MO-n venném valamelyik GSM boltból.
Fehérben nem tudom, hogy kapható e még Optimus G.Zsolt
-
atosan
veterán
válasz
DANDE22 #52039 üzenetére
Én a youtubera és a videókra reagálnék: a lányomnak Huawei Y200-asa van, na az nem mai darab, jó régi gyári rendszerrel, de probléma nélkül játsza le a youtubon a videókat, Mx playerrel meg filmet is tud nézni.
zeon.hu csak tippet tudok adni. Én írnák nekik a hivatalos oldalukon található kontaktra egy emailt, pontos adatokkal, honnan lenne a teló stb. Nekem egy napon belül válaszoltak.
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
külföldi telefon garanciája érvényesíthető itthon?
konkrétan galaxy s4-ről van szó (eu-n belülről jönne).
vagy erre esetleg eleve nemzetközi garanciát adnak? -
snecizero
senior tag
Érdemes a kínai csodákon is elgondolkodni ha nincs sok guba.
Concorde smartphone 5700 használok. Magyarországon forgalmazzák egy év garanciával (extreme digital) 5,7 colos kijelző IPS. Egy az egybe olyan mint egy note 2. -
norbert1998
nagyúr
válasz
Blackmirror #52040 üzenetére
Néztem, állítólag az Sp ellenfele. Sebesség tekintetében inkább a kisoccse. Hányszor kellett megnyonni a recentset, mire oké lett? Még mi az a hátlap? Az meg ezer %,hogy a kitkat lesz rá az utolsó frissítés
-
DANDE22
tag
válasz
ginola #51967 üzenetére
Szia!
Bocs csak most tudok reagálni. LG L9 II, amit ajánlottak itt néhányan és nagyon tetszik is egyébként. Igazából az a bajom vele hogy egyrészt nagyon Sony párti vagyok nehezen váltok másrészt nem annyira új, és félek két év múlva már nem tudok mondjuk pl youtubot nézni vele vagy más internetes videókat mondván nincs frissítés támogatás hozzá és elavult.
DE már leírtam párszor, nem is nagyon akarlak már fárasztani titeket vele, többen az L9-t javasolták csak idegesít, hogy még mindig nincs a vodkánál M2 pedig már lassan bő egy hete úgy jött ki mintha lenne. S nagyon várnék egy tesztet vagy kipróbálót a Sonyról, mi a vélemény, és ezért kérdeztem hátha valakinek már volt egy kicsit a kezében. S tudjak dönteni, várjak, vagy ne várjak, még a végén az L9 is kifut, bár azt mondták azért az szokott lenni.
Ígérem utoljára terheltelek vele titeket, legközelebb akkor írok ha végleg eldőlt.
De ha még kicsit segítetek a döntésben hálás leszek.
Sony vagy LG dílerek kíméljenek
-
zsolt320i
senior tag
válasz
Oppenheimer #52025 üzenetére
szia!
kösz a tippet.
ez visszalépés lenne az LG optimus G után....
sajnos a G-m a szerviz összekarcolta, emiatt eléggé gyanús, hogy az árát levásárolhatom, csak nem tudom mit vegyek.
g2, még drága, s4 drága.
ami 87-ér van az meg mind gagyi az optimus G-hez viszonyítvazsolt
-
válasz
Bigemperor #52032 üzenetére
Én a samsung anyaghasználatát gyűlölöm, nekem nagyon nem jön be
A HTC az tetszik, csak drágállom és nem tartom megbízhatónak
jó lenne egy HTC házban lévő nexus belső
-
Én szeretem az anyagát
Szerintem egyszerű, letisztult, nem kéne üveg hátlap mint az N4-en volt
Kijelző amúgy miben jobb? Szebbek a színek?
Akkumulátoridő az jöhetne, én is kevésnek érzem. Viszont az infra meg a rádió nem hiányzik.
Jólvan megnyugattam magam, az N5 se olyan rossz
-
szinimini
senior tag
válasz
-Faceless- #52026 üzenetére
Ez a problémám nekem is
Kijelző minőségén agyalok még,hogy melyik lehet a jobb.
Z1 mérete barátibb. -
LG G2 miben jobb mint a Nexus 5?
-
szinimini
senior tag
Szevasztok
Z1C vs G2 harcot kinyerné?
-
Harcsai
senior tag
Lg Optimus f6 vagy Samsung Galaxy Ace 3 lte?
-
-
zsolt320i
senior tag
Sziasztok!
Max 87K-ért milyen telefon ajánlotok?
Ami fontos ne legyen 5,2 inch-nél nagyobb, minél kompaktabb kisebb legyen a telefonméret viszont a kijelző a megadott méretig legyen minél nagyobb.
Az akksija ha lehet bírja sokáig, és a kijelzője legalább HD felbontású legyen.Köszönöm.
-
Víz Elek
senior tag
válasz
xperiasigi #52010 üzenetére
Valami hibat ir.
-
05Steve
tag
válasz
xperiasigi #52012 üzenetére
Indoklás? Hosszú távra tervezek vele ha a 2-3 évet hosszú távnak lehet nevezni, megbízható kell hogy legyen, gyors, játszani nem játszom nagyon, 3 éves galaxy s-t cserélném le
ui: nagyjából indokoljatok légyszi, hogy mi alapján választanátok azt amit
-
05Steve
tag
Sziasztok,
segítségeteket szeretném kérni egy dilemma eldöntésében:
Huawei Ascend P6 teljesen új tmobil 2 év garival 65 ért
vagy
HTC ONE M7 használtan 1éves még 1 év tmobil garival elvileg hibátlan állapotban 75 ért
előre is köszönöm a véleményeket, érveket/ellenérveket
-
Víz Elek
senior tag
válasz
Blackmirror #52008 üzenetére
Koszi.
Konkretan az STL100-rol lenne szo.
-
-
Víz Elek
senior tag
válasz
xperiasigi #52004 üzenetére
Jo lenne nekem a dropbox link is.
-
xperiasigi
őstag
-
Víz Elek
senior tag
válasz
xperiasigi #52002 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ!
Esetleg megosztanál velem néhány tapasztalatot a készülékkel kapcsolatban?
Nem kevés a 2 magos proci?
Jelenleg egy 4 magos MTK 6589T, 4x 1.5GHz-es procival, 2GB rammal felszerelt készülékem van.Nem lenne visszalépés esetleg ez a 2 mag?
Illetve ha szépen megkérnélek, akkor tudnál mutatni néhány képet amit a telefonnal készítettél?
Plusz még a kijelző minőségére, akku üzemidejére lennék kíváncsi.
Esetleg ha még tudnál mutatni egy antutu tesztről pontszámot, annak még jobban örülnék.
Ha jól tudom, akkor 90%-ban kompatibilis az androiddal?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready