Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
-
veterán
válasz Viktor0610 #187494 üzenetére
Meg szerintem esti fényképezésben is.
A (halvány) csillagos eget is csak iPhone-nal tudtuk lefényképezni. Mindenki más csak próbálkozott, és röhögött a saját tehetetlenségén. (köztük én is) -
MODERÁTOR
-
addikt
Hi
ha csak a fényképezés és a videózás a fontos akkor az alábbi 3 közül melyiket vennétek
honor magic 6pro
samsung s24 ultra
iphone 15 pro esetleg max iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
RAiN91
őstag
Samsung Galaxy A15, 128GB vs 256GB. Annyi kérdésem lenne, hogy ezeknél a rendszer számára ugyan annyi hely van biztosítva, és csak a saját tárhelyem lesz nagyobb? (ahova pl. a képek mennek).
-
veterán
válasz Tocika #187474 üzenetére
Szia,
nagyon sok telefon van abban a mezőnyben, nyilván az is számít, hogy melyik tetszik, tehát érdemes átnyálaznod a kínálatot (árukereső.hu, olcsóbbat.hu).
Fél éve kb abban az árban volt a 8/256GB-os Redmi Note 12S is. Ez is egy szuper kis ketyere. Kecses, könnyű, pofás, gyárilag fóliázva van, átlátszó tok és 33 wattos gyorstöltő is volt a dobozában
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] -
veterán
válasz vence #187469 üzenetére
"...Tudtommal a Samsungok a "gyors"-töltésben nem igazán remekelnek ... Ja és még töltő sem jár velük!..."
Elég sok telefonhoz nem jár már töltő, manapság már nem ez lesz az ügydöntő, hogy megvesszük-e a telefont vagy nem. 4000-5000 Ft egy 45 wattot is tudó PD/PPS - QC töltő, ezzel elég sok telefon töltése megoldható. A gyorsan tölthető telefonok csak a folyamat elején veszik fel a 25-33-45-67... wattot, aztán erősen visszavesznek. Ezt anno egy Samsung A54-en szemléltettem itt, szintén egy LDNIO töltővel (nekünk bejött a márka).
A lényeg: a 200.000 Ft alatti Samsungok, amik max 25 wattot vesznek fel (eleinte), azok 60 perc alatt kb 90%-ig jutnak el, és további 20 perc az utolsó 10%. Ez így van a friss A25 telefonommal is.
A 33 Wattos Xiaomik egy kicsivel jobbak, 60-65 perc körül van a 100%. A 67 wattos Xiaomiknál (Poco) vmi 45-47 perc a 100%, de a 90% már félóra körül megvan. A 120 wattos Xiaomik ugyebár 19-20 perc alatt oldják meg a teljes folyamatot.
A 2021 szeptemberi Redmi 9T-m, amiben 6000 mAh akku van, max 18 watt töltést vesz fel, a gyári töltője 22,5 wattos, a teljes töltés kb 2,5 óra lenne - ha 0-ról indulna, de ez az első nap végén 50-60%-on áll, és onnan szintén talán 1 óra a töltés (nem vágom pontosan, olyankor aludni szoktam)
Ez az utóbbi telefon is igazolja azt, hogy teljesen tökmindegy, hogy 50-70-vagy 150 perc alatt fog feltöltődni, tökre leszarom, éjszaka lesz rá ideje, sokkal-sokkal fontosabb az, hogy üzembiztosan kibírjon egy teljes napot. -
st6969
őstag
Általánosságban kérdezem: az eSIM-nek mi a gyakorlati előnye? OK, nincs ott egy kis fizikai nyák...ok, ezen kívül?
Köszi. -
aNorganiK_
tag
Sziasztok!
Jövő héten tervezek telefont venni.
A Xiaomi 13T és a Google Pixel 7,7A néztem ki.
Nem nagyon tudok dönteni..méret miatt inkább a Pixelek közül valamelyik.
Aksi időben melyik lenne a jobb?
Melyiket ajánlanátok?--- too weird to live too rare to die ---
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
75000 Ft alatt most mi a best buy készülék ? Új készülékét szeretnék vásárolni édesanyámnak. Használatot tekintve csak telefonálás, Messenger böngészés és youtube ra lenne használva kb. Az összefoglalóban lévő ajánlott készülékek leírása már több mint egy éves gondolom már nem nagyon aktuális.
A válaszokat köszönöm.
-
-
kukulec
őstag
hali, van mostanság jól használható teló 70,000 körül újonnan?
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
vence
tag
válasz flashpointer #187454 üzenetére
Ezekkel a feltételekkel, ebben az árkategóriában nem találsz a
Moto G54 -nél jobbat/megfelelőbbet.... és a g54 sokkal népszerűbb/elterjedtebb is, mint a G73-as,
nem árt ilyesmit is figyelembe venni !!Az Edge 30 Neo is 400 € környékén indult és még így is kivételesen került bele vezetéknélküli töltés.
Az Amazon-okon egyébként nem rég még láttam jóval 200 € alatt is, itthon már elfogytak az olcsók.Ennyiért azért érdekes teló 8 GB + 128/256GB verziókban.
(Az Edge 30 Neo -nál egyébként tartozék a PD, QC szabványos 68W-os Turbo Power töltő is! = 25 €, ~10 eFt.)- - - - - -
Tudtommal a Samsungok a "gyors"-töltésben nem igazán remekelnek ... Ja és még töltő sem jár velük!= = = = = = = = = =
@ #187468 BecauseSzerintem ne siess vele!
Annyiért már nincs ... hátha kell valakinek.Tehetnél fel képet a hátlapjáról, h milyen a színe élőben!
(Mondjuk az Edge 50 szériás cikk topikjába, vagy pü. is jöhet.)[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
válasz Because #187420 üzenetére
Megjött a teló, viszont egy dolgot csúnyán benéztem, hogy SIM + eSIM és én Telekom feltöltőkártyás vagyok a céges SIM pedig szintén fizikai. Szóval megy vissza...
Nagyon szép a kijelző, kellemes a fogása. Rendszer is gördülékenyebb volt a friss telón Redmi Note 13 után, kicsit sajnálom is.
-
csontosek
csendes tag
Kína =/= Észak-Kórea
-
Reynaldo
junior tag
válasz Viktor0610 #187461 üzenetére
Láttam, de Motorolákat is nézeget, ami szintén zenész. Bár ennek a fóbiának semmi értelme, és ha eddig is az volt, akkor meg végképp.
STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
MODERÁTOR
-
Reynaldo
junior tag
G73/54-re sztem már nem érdemes váltani, hiába újak, alig tudnak többet a több éves X3 NFC-nél. Akkor azok vajon meddig bírják majd..... De a legolcsóbb vezeték nélküli töltést tudó Edge 30 Neo se jobb náluk. Csak 4000-es az aksi például, amíg az X3 5000-es. Ezek miatt inkább egy jobb Poco-t néznék, wireless töltés nélkül is.
STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
MODERÁTOR
-
RWD
tag
Sziasztok!
Iphone 14-eket nézegetek, és úgy rémlik a notebook.hu egy megbízható banda:
[link]
Kérdés, hogy a garancia egy innen vett készüléknél mennyire számít "gyári" garanciának? Az is furcsa hogy 36 hónapot adnak rá. Nekem 12 rémlik gyári garira a régi időkből..tudom matuzsálem vagyok. -
veterán
A legolcsóbb (értelmes) telefon, amiben vezeték nélküli töltés van, az a
-Moto Edge 30 Neo, 95-100e Ft körül indul,
-HTC U23 Pro kb 114.000-től,
-Moto Edge 40 kb 120.000-től,
-iPhone XR,
-Samsung S21FE
...
szóval 250-300 Euro-tól, 200-ig semmiképp -
MODERÁTOR
A Motorola is kínai. (Lenovo leányvállalat)
Nővérem használja a Poco X3 NFC-met, nem panaszkodik olyanra mint amit írsz. Szerintem beállítás kérdése, hogy a tisztító kikapcsolható legyen. De nem akarlak meggyőzni a Xiaomival kapcsolatban.Én Samsungot javasolnék. A35, A54.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
flashpointer
őstag
Sziasztok, keresek egy ujat mostani helyere (poco X3 NFC) mert a legutolso frissites ota kikapcsolhatatlan lett a "tisztito" es ha kinyomom az ertesitest ket perc mulva mar megint jelez,amellett meg ha veletlenul ranyomok akkor meg reklamot dob fel + lehet hogy osszeeskuves-elmelet de elektornikus fizetes miatt a kinaiakat hanyagolnam.
(amugy pont ilyesmit keresek mert ezeket leszamitva meg vagyok elegedve vele, akksi (5200) teljesitmeny, meret (6,7), kijelzo (1080x2400 ips-LCD) , fotoskepesseg (szar)
-AR:uj, ~200 Eur vagy kicsit felette ha van valami a kozeleben ami jo vetel. Amazon vagy valami online-shopbol.
-hosszu tavra, evekig szoktam hasznalni oket-kb csak netezek vele, jatek nincs, foto is ritkan
-ami mindenkepp kell: elektronikus fizetes (NFC)min 90 Hz. kijelzo de 120 inkabb
reklammentes felulet
nagy akksi
gyors tolthetoseg
oldalra lefolyo kijelzo tok kizart
ami jolenne:vezeteknelkuli toltes
Motoroloa G73/54-et neztem ami szinte mindenben jolenne kiveve a vezeteknelkuli toltest :(
koszi -
Alcsi69
senior tag
válasz Viktor0610 #187449 üzenetére
-
Vagany
őstag
válasz titi12 #187446 üzenetére
Sajnos az a tapasztalatom, hogy ennyi idő elteltével (4-5 év) nincs már eredeti akku. Ugyanazt az utánzatot árulják mindenhol. Hiába találnék megbízható céget, az csak kereskedő. Megveszem, beszereltetem, amiért fizethetek és jó eséllyel ugyanott lennék mint most, vagy esetleg még rosszabb is lenne az üzemidő. Ezért írtam, hogy lutri. Ha csak ki-be tudnám rakni 2 perc alatt akkor adnék egy esélyt neki, de így...
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
MODERÁTOR
-
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Szuksegem lenne egy olyan hasznalt telora (kb. 100k-ig), melynek a videos/fotos kepessegei a leheto legjobbak ebben az arban. Ezen kivul meg pici net plusz Excel-re lesz hasznalva - ezt amiatt emelem ki, mivel most egy 12 Mini van/lenne erre, viszont annyira pici, hogy az Excel egeszen offos.
Van fent egy hasznalt P50 Pro, az milyen lenne pl.?
Miket javasolnatok? -
titi12
aktív tag
válasz Vagany #187436 üzenetére
Kizárólag olyan helyről rendelnék, ami „számonkérhető”, a termékről értékelések olvashatók, filléres Alistól nem sok várható. A konkrét típus szerelhetőségében nem mélyültem el, de mivel kapható hozzá komplett készlet (szerszámokkal), feltételeztem.
(Valamikor egy Honorban cseréltem felpúposodott akksit: ez bejött, azóta is tartalékként szolgál. A saját régebbi készülékem esetében nem: vissza kellett küldenem az akksit (Pozsonyba), kaptam helyette újat, ami azóta is pihen, mert a kétszeri cserétől az eredeti megtáltosodott. Ha a cimborám nem ejti pofára, ma is használható lenne.) -
RAiN91
őstag
Sziasztok,
ismerősömnek keresek okos telefont. Olcsóbb Androidos telefon a cél (50-60e Ft). Legelső Androidos telefonja valami olcsóbb Samsung Galaxy A széria volt, utána le lett cserélve egy Xiaomi Redmi 9-re. Mindkettőnél az volt a gond egy idő után, hogy megtelt a tárhely. Jelenleg már ott tartunk, hogy kb. alig van alkalmazás a telefonon, mert az a pár letöltött szükséges alkalmazás is megtelíti a tárhelyet. Gondolom hiába van nagy tárhely, de a rendszer számára fenntartott terület kicsi. Egyébként is lassú a telefon és szeretne egy másikat. Ebben az árkategóriában ugyan erre számítsunk? Xiaomi Redmi 13C és Galaxy A15 amit néztem ezen az áron. -
t.imi
addikt
Sziasztok!
Árkategória: ~200.000 Ft
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Vagy hardveraprón használtan vagy valamelyik üzletben?
Telekomnál
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont: Hosszabb távra, S23/S24 között örlődök főként a több éves támogatás miatt. Bár, nem tudom, hogy + 60k-val többet tud-e az S24.
- Mire használnád? Mindennapi használat, email, böngészés, bank, telefonálás, média fogyasztás, fotózás időnként.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? - droidon vagyok évek óta, alma ismeretlen számomra.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Perpill Samsung a72 van, néha nagy, tv-t nézni még pont jó. -
stk049
csendes tag
válasz ecaddsell #187424 üzenetére
Csak arra emlékszem, hogy régen több mint 10 éve volt egy Olympus kb 20 Megapixeles digitális fényképezőgépünk, ami emlékeim szerint elég jó képeket csinált, nem túl nagy és automata volt. Csak elő kellett venni és mehetett a fénykép. A mobilok fejlődéséből gondoltam biztos fejlődtek annyit a fényképezőgépek is, hogy egész jó képet csináljanak az olcsóbbak is.
-
stk049
csendes tag
válasz akos727 #187423 üzenetére
Köszi a tippet!
Dxomark.com-on a rangsorban a pixel 7a jobb, mint a note 13 pro, viszont GSM arena fénykép összehasonlításban a pixel 7a elmarad a note 13 pro-tól. A pixel 7 és a 7 Pro képeit kb hasonló minőségűnek látom, mint a note 13 pro képét. Van olyan részlet, ahol a redmi jobb, van, ahol a pixel. Majd jobban megnézem, ha lesz időm. -
HF77
őstag
üdv.
érdemes lecserélni egy Redmi Note 11s 6/128GB telefont Redmi Note 13 5G 8/258GB re.... most 47 ezerért hozzá tudok jutni. általános felhasználásra lenne csak használva.Köszi
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
veterán
A telefon, ami nemrég Bognak is bejött, sőt mi több: Linusnak is, és Linus után
nagyon megtetszett az egyik gyermekemnek is (21 éves egyetemista fiúka).
Végül ma rá is kattintott egy 12/256 GB-os példányra.
Ezzel váltjuk le a 3(?) éves Redmi Note 10 Pro-t.
Android 14-ről induló +3+1 év support (állítólag - majd egyszer kiderül)
IP54, NFC, 5G, 45Wattos vezetékes töltés (töltő nincs a dobozban)
(Volt kis vakarózás, mert Samsung A55-öt akart.
Látja, hogy a 19 éves öcsikéje 1 éves A54-e egy igazán kitűnő telefon.
Aztán mégsem Samu lett )
-
Vagany
őstag
válasz Winnie The P #187433 üzenetére
Nem biztos... A Redmi k70 pro volt a gondolatindító, de ugye nem láttam az ennek megfelelő Poco telefont. A K70-ből lett az F6 pro
#187434 titi12
Én nem tudom megcsinálni házilag, illetve láttam alin 20$ körül akkut hozzá, de sajnos szerintem ezek nem gyáriak, vagy bontottak, ami ugyanolyan gáz ebben az esetben. Értékeléseknél is panaszkodtak erre, hogy a kapacitás meg sem közelíti az eredetit, sajnos ez lutri. Illetve annak idején a oneplus one-omhoz (amúgy még mindig megvan a gyári akkuval) sem sikerült rendes akkut szerezni (könnyű volt cserélni ugye a műanyag hátlap miatt). Úgy nézett ki mint az eredeti, original genuine, de gátlástalanul hamisítják egymást is a kínaiak.[ Szerkesztve ]
-
ecaddsell
aktív tag
A mai modern telók kijelzője jól látható napsütésben is, az RX100 amit linkeltél meg az első (12 éves) verzió EVF nélkül ilyenkor nehezen látható kijelzővel. Lehet vele szenvedni (más okból is).
#187427 titi12
Vsz. a perspektivikus torzításra gondoltál, nem a teló sajátossága (kellően nagylátószögű objektívvel DSLR-el is produkálható) és ha van a telóban kislátószögű kamera kiküszöbölhető (ha valakinek ez fontos).
Mobilok tesztképei meg akár 4k monitoron nézve is bőven jó már (ha van rendes fény). Lehet nézegetni a tesztekben és mindenki el tudja dönteni hogy kell-e jobb ill. mikor. -
-
movax
őstag
Kedves embertársak!
Poco M6 Pro és Redmi Note 13 közül melyik fele billenhet a mérleg? A Poco mintha hajszálnyival gyorsabb lenne, a Redmi viszont fél évvel fiatalabb és majdnem ugyanolyan gyors (szintetikus tesztek alapján). Árban szinte azonosak.Amire kell: általános használat. Nem játszom, nem is nagyon fotózom, 5G sem szükséges, csak netezés, FB, YT, kommunikáció. Ahogy nézem, gyakorlatilag mindegy, melyiket veszem. Hm?
-
zolnagy
őstag
Ezzel a motorola edge 50 fusionnal van valakinek tapasztalata? Tegnap éjjel félálomban berendeltem 2 dbot a gyerekeimnek. Egészen tegnapig samsung a35-t vettem volna nekik, amikor megláttam ezt. Samsung van nekik most is (egy 5 éves alap, számát nem tudom).
A fotó/video fontos lenne, ezért vagyok bizonytalan, bár már úgyis mindegy, legfeljebb visszaküldöm. Meg amit emlegettek az a móka mód a fényképeknél. Ez samsung sajátosság, vagy rá lehet más telóra is tenni? Köszi! -
Vagany
őstag
A legolcsóbb SD 8 gen 3 telefont keresem, minél nagyobb akkuval.
RAM: 12GB vagy 16GB
tárhely: 512GB (esetleg 256)Hosszú távra tervezek, 200 ezer alatt szeretném megúszni. Jelenlegi telefonom több mint 5. éves, az akku kezd fáradni: Realme X2 pro 12GB/256GB
Rendelés bárhonnan (itthonról, aliról, Gshopper-ről)
Egyelőre a POCO F6 van célkeresztben, de abban "csak" a 8s gen 3 van, a pro-ban meg "csak" gen2-es.
Nagyon tetszik a Nubia Z60 ultra kinézetre, illetve a kijelzője kameralyuk mentessége és az akkuja is (6000), de kicsit sokallom az árát .[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
Sziasztok,
Nothing Phone 2 van-e valakinek? Kicsivel 200k fölött mi lehet ennél jobb?
Ami leginkább fontos nekem: jó képek, jó üzemidő, sík kijelző.
Mi szólhat a Nothing 2 ellen, mik a hátrányai?
Köszönöm -
vond
MODERÁTOR
válasz stk049 #187422 üzenetére
Ha tényleg, biztosan tudod, hogy vinni fogod a fényképezőgépet is magaddal, akkor meg lehet próbálkozni egy olcsó, használt, 1" körüli szenzoros, jó fényerős kompakttal (pl. ez az RX100). Jobb fotókat tudsz csinálni vele, mint egy középkategóriás mobillal, és még van egy kis rendes, optikai zoom-od is. Aztán ha mégsem jön be, és maradsz inkább a telefonos fényképezésnél, akkor el lehet adni nagyjából árában, vagy minimális bukóval.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
titi12
aktív tag
Csuda tudja, de az én véleményem szerint pedig egy 10–20 éves DSLR is 1 nagyságrenddel jobb képet készít bármiféle erőlködés nélkül. Sokkal inkább a mobiltelefon mint mértékadó képkészítő eszköz erőltetését tartom túlzásnak.
(És ha a képet magát megint csak mobilon nézzük meg !)[ Szerkesztve ]
-
ecaddsell
aktív tag
Vsz. jobban jársz ha valami középszintű fotós képességekkel rendelkező telót veszel (pl. Motorola Edge 50, Xiaomi 13T stb.) mintha valami olcsó fényerőtlen kit objektíves DSLR-t vagy pl. régebbi m43 MILC-et veszel. Fotós cuccnak akkor van értelme, ha hajlandó vagy sokat cipelni ill. időben (próbálgatni, gyakorolni) és pénzben (megfelelő fényerős objektívek szándékosan többes szám) is áldozni rá.
A telót előveszed eldöntöd a látószöget és tipikusan egy vállalható fotót fog készíteni úgy, hogy nem különösebben kell értened a részleteket. -
akos727
senior tag
Nézz egy Pixel 7/7a/7 pro-t, nem kell keresgélned sem . Ezeknél jobb kamera nincsen (főleg a pronál) ilyen árszinten, de eggyel drágábban sem. Én is azon kaptam magam, hogy már nem nagyon veszem elő az eggyel régebbi hobby dslr-emet.
-
stk049
csendes tag
Sziasztok!
50-150e között keresek olyan telefont, ami az árához képest a lehető legjobb fényképeket csinálja. Ezen felül általános használatra lenne, semmi játék. Hosszú távra kellene és kártya független. Csak új jöhet szóba, mert jelenleg nincs időm használtan keresgélni.
Az alap választás a Redmi Note 13 lenne, mert úgy tudom ár érték arányban a jobbak közé tartozik. Kérdés, hogy megér-e pl +50 ezret vagy többet egy Note 13 pro/pro+, vagy más telefon ilyen árban, ha a fő szempont, hogy jó képeket csináljon. Jobban megérné egy olcsó digitális fényképezőgép (kb 50-100e) a Note 13 mellé? -
Because
őstag
válasz cs.zs. #187417 üzenetére
Az a baj, hogy visszatévedtem ebbe a topikba és úgy érzem, hogy kell egy új teló pedig totál semmi gond a mostanival
Ez jött most szembe a többi ajánlathoz képest az eMagnál jó áron...
Nálam a telefon böngészés (PH olvasás), facebook, messenger használat és youtube videók nézegetésében kimerül. Na meg amikor elmegyek túrázni, bicózni készítek 1-2 fotót.
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
válasz ggeleven #187407 üzenetére
Motorola EDGE 50 Fusion 12GB / 512GB 126000 HUF-ért jó vétel?
-
veterán
válasz pilipi #187405 üzenetére
Közben itt van még a Nothing Phone 2a,
Bog tesztelte, bejött neki, ajánlott plecsnit adott rá.
190 gramm, 3+1 év frissítés, 45 watt töltés, olcsó induló ár (8/128GB).
Az pedig, hogy nincs benne töltő, senkit ne hozzon idegállapotba, ebből a töltőből én 2 db-ot vettem, kitűnő db. Gyorstöltéssel (QuickCharge) zúzza a Xiaomi termékeket és a Lenovo tabletünket,
és a c-be dugva "szupergyors töltést" írnak ki a Samsungjaink. (PD/PPS töltés)
[kép] -
Reynaldo
junior tag
válasz cs.zs. #187406 üzenetére
Most meg hiányzik az egyirányú elhivatottsága és szorgalma, vagy csak a sűrű ájvékolás? Lehet, hogy csak a Motrolla telefonos fórumba írhat, ismert okok miatt. Hogy mi meddig támogatott, azt mindenki meg tudja talán keresni, nem?
-
esde
tag
válasz Viktor0610 #187402 üzenetére
Pont a tisztítónál nem tudtam kikapcsolni amit sokat használtam, mert segített valamit a folyamatos fagyások és belassulás ellen.
-
ggeleven
őstag
Ha tényleg kiesik a MIUI/hyper vonal, akkor ezekre nézz rá (kicsit megengedően elmentem 190 grammig):
Honor 90 5G 12GB/512GB ~160e
Motorola EDGE 50 Fusion 12GB / 512GB ~170e
Realme 12 Pro+ 5G 12GB / 512GB ~200eCsak átlagárat írtam mellé, adott esetben ki lehet fogni jobbat is. Belemenjünk a technikai részletekbe, hogy melyik miért jobb vagy másabb, mint a többi?
alza összehasonlítás[ Szerkesztve ]
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
veterán
Szia,
Te sem vagy egy egyszerű eset
Mert ugye most Xiaomi termékek -nem.
Samsungok -még ha jók is-, A24-25, A34-35, A54-55 mindannyian 200g felettiek, a mobilos mezőnyben , saját kategóriájukban valóban nehezek.
Alma sem nem, mert az ugye kevésbé jellemző 200 alatt ha az újabbakat nézzük,
akkor talán MOTO ??HOL VAN VENCE FÓRUMTÁRS ?!
(Ő pikkpakk felsorolná a lehetőségeket, azzal együtt hogy melyik meddig támogatott)V E N C E E E !!! Meló van!
Mi marad még ? Huawei, Honor, Realme?
Tetszik valamelyik? -
pilipi
aktív tag
Szeretném lecserélni a Mi 11 lite 5G készülékemet, amit szeretek benne, hogy vékony és könnyű.
Amit nem, hogy MIUI.
Ha tudtok segíteni abban, hogy van-e valami igazán jó készülék, lehetőleg még 2-3 év frissítéssel és 180 gramm alatti súllyal.
Árkategória. 200e
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül, egy összegben
- Hosszú vagy rövid távra tervezel 3-5 év
- Mire használnád? Teljesen átlagos mennyiségű telefonálás(napi 10 -15 perc), üzenetküldés (kevés) , internethasználat( napi kb 1 óra), NFC (bankolás, vásárlás),
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? - -
veterán
válasz Csontikka #187403 üzenetére
Szia,
csak a YouTube Vanced, meg a reklám amire referálok:
Brave böngészőt is lehet használni, ami alapból teljesen reklámmentes, és ezáltal a Brave-ből indított YouTube is az.
Mobilon is, Tableten is, Laptopon is.
Nem kell semmilyen Adblocker, és nem kell semmilyen mókolás, ingyen rendelkezésre áll mindenkinek.
[kép] -
Csontikka
aktív tag
Sziasztok!
én is keresem a megfelelőt, ebben kérnék segítséget.
max 100.000, új, android telefont keresek.Anyukámnak veszem, fontos hogy megfelelő karc / ütés elleni védelemmel rendelkezzen a kijelző, mert néha le fog esni (de azért nem kell CAT meg 5 kilós szilikon tok.)
Általános felhasználásra lesz: Fotózás a kertben, Youtube vanced, BT füles, semmi extra..
OS szintű reklámtól mentes készüléket keresek.
5G nem kell, NFC preferáltA legfontosabb paraméterek egyike, hogy menjen rajta az Anydesk, tudjak távsegítséget biztosítani. (Nem csak képernyőmegosztást, hanem teljes értékűt.)
(Egy Xiaomi MI9 SE ről vált ami tönkrement, az OS-t én annyira nem szerettem rajta, és azon az utóbbi időben sajnos már nem ment az anydesk remote control sem.)
Ezt néztem:
Xiaomi Poco M6 Pro 256GB 8GB RAM Dual Mobiltelefon
Szerintetek? Anydesk? Reklámmentesség?
Természetesen más típus ajánlást is szívesen fogadok.Előre is köszönöm!
-
MODERÁTOR
Valamit mem csináltál jól.
Valóban lehetnek reklámok a MIUI-ban, HyperOS-ben, de elég egyszer kikapcsolni. Egy helyen marad ott, valamilyen tisztítás elvégzése után, de azt egyrészt nem sűrűn futtatod (szerintem pl. sosem kell), másrészt a tele volttól azért az messze van.Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest