Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IppY
tag
Sziasztok,
Fiamnak most vettem egy Samsung A25 mobilt. Budapesten tudnátok ajánlani rendes boltot ahol a kijelzőre tesznek védő üveg fóliát gyorsan ügyesen ott helyben? Előny ha egyben nagy tok választék is lenne.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
sequator
senior tag
válasz Jenne #189587 üzenetére
Nekem anno a Voda simán méretre vágta még a kikönnyítés nélküli 15 éves SIM kártyát is.
A Telekom viszont újat adott, de az inaktiválással csak a hálózatra nem lép fel, a telefon elindul vele és névjegyek elérhetők maradnak rajta. A mai napig benne van egy öreg telefonomban.sautia
sequator
-
-
boborján2
aktív tag
válasz Đusty #189595 üzenetére
Note13pro -nál nem tapasztalok különósebb melegedést. A legmelegebb akkor szokott lenni ,amikor a saját töltője 67wattal tölti, de még azt sem mondanám extrémnek.
Kint a tűző napon meg természetes hogy melegszik bármilyen helyzetben is. Alapból van a környezeti hőmérséklet + még megtolja a napsütés is , főleg ha sötét a készülék és még sötét tokban is van (mint nekem).
Egyébként elég gyors a telefon. Samsung a53 után egyenesen kész megváltás a használata. Bár méréseim nincsenek ,de érzésre az is legalább ennyire melegedett mint ez.
Szerk.: Autós-navis tapasztalatom nincs ,mert ott nonstop megy rá a hideg levegő. Majd ősszel/télen kiderül.
[ Szerkesztve ]
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
boborján2
aktív tag
válasz Jenne #189582 üzenetére
Pár éve vágtam ki magamnak borotva éles nagy ollóval, csak azért mert lusta voltam bemenni
A végeredmény persze nem volt olyan mint a gyári, de gond nélkül működött.
Ha kisérletezni van kedved,egy próbát megérhet. Igaz ha sikerül elrontani ,akkor nem tudom hogy pl. elvesztésre hivatkozva is ingyenes e a csere.
(A szolgáltatónál nyilván nem kell mondani hogy ollóval próbáltad és nem jött össze )ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
ElRamos
tag
Sziasztok!
A feleségemnek keresek telefont, 3 éve használ egy Xiaomi Mi 9 SE telefont, már azt is használtan vettük, de egyre lassabb, gyorsan melegszik, szóval erősen csereérett már. A keret kb. 130 ezer ft, ebből már a rejoy 2 év garival S22-őt ad, ami az elsődleges jelöltem. Én S21-et használok, nekem maximálisan megfelel, ezért is gondoltam, hogy az S22 jó választás lehet. A legfontosabb, hogy kompakt méretű legyen. Ebben az árkategóriában ez jó vétel lehet, vagy esetleg más tipp?
Köszönöm!
-
KoryHu
aktív tag
válasz Jenne #189587 üzenetére
Az S3 miniben csinálsz egy telefonkönyv exportot VCF-be (a névjegyeknél a menü gombot kell megnyomni, akkor jön fel az export lehetőség), azt a file-t beimportálod az A8-ba. Akár úgy is, hogy "elindítod" majd a VCF-et, fel fogja ismerni, hogy névjegyek. Át lehet rakni a file-t MicroSd - n, Bluetooth, email - en, akárhogy.
[ Szerkesztve ]
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
Jenne
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Csak az a gondom ezzel a szolgáltatói (Jelen esetben a Vodafone) nano Sim méretre vágással, hogy valóban ingyenesen cserélik/cserélnék, de a régit azonnal inaktiválják, ami nem is lenne gond, de ott és akkor nem mentik át az új SIM-re a régin lévő adatokat. Viszont azon vannak az elmentett telefonszámok, van vagy 60 belőle. Nem az enyém a telefon, egy idős hölgy rokoné. A régit nem vágják nano méretre, nincs hozzá kinyomó eszközük, ezt mondták. Pécsi Árkád Voda.Tegnap délután jártam bent náluk. Átmentem a Yettelbe is, és a Telekomos Üsz.irodába is, de sehol nem csinálnak ilyet, hogy kinyomó szerszámmal méretre vágják, csak adnak egy úl nano SIM méretű kártyát. Kicsit furán is néztek rám mindenütt, amikor ezt kérdeztem.
Lassú folyamat lesz, de lehet az lesz a vége, hogy neki ülök és kiírom az összes telefonszámot a telefonból egy papírra, majd onnan egesével szépen beírogatom az új telefonba.
Egy régi 4"-os Samsung Galaxy S III mini lesz leváltva egy - bár nem új már - független Samsung Galaxy A8-ra. Családon belül vettük át 20 ezerért, de nagyon szép állapotban szinte újnak látszik a telefon, 4 éves jelenleg. Arra amire használni fogja arra bőven megteszi és legalább látja majd rendesen a kijelzőt is. Telefonálásra a családtagok felé, néha SMS fogadásra., de majd beállítom az NFC-s fizetést is Neki.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
veterán
válasz Jenne #189582 üzenetére
Szia,
túl-aggódod ezt a dolgot. Bemégy bármelyik kisvárosi Yettel-Telekom-Voda üzletbe, van nekik kinyomó szerszámuk, és 2 mp alatt meg van oldva, kész a nano-sim, és viszlát.
Ha azonban ez neked nem oldható meg, egy éles késsel magad is körbevághatod, működni fog. Az egyik kártyám nekem is home-made. Nem olyan szép, de működik. [kép] [kép]
Hülyeségeket meg ne higyj el, a vastagsága mindnek ugyanaz, ugyanabból a kártyából vannak kivágva, és a telefonok sim-tálcája sem különbözik, mindbe ugyanolyan vastagságú kártya kell.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Kicsit off a kérdésem, de remélem tudtok segíteni A meglévő mini SIM kártyát szeretném nano SIM méretre alakítani. Képet beteszek a kártyáról, a három méret látható, kis bemélyedések vagy kikönnyítések(?) látszanak. [kép]
Otthon, házilag meg tudom csinálni a nano SIM méretet? Ki lehet nyomni vagy éles késsel kivágni a legkisebbet ebből? Vagy szolgáltatói segítség kell hozzá, vagy célszárszám? Valahol régen olvastam, hogy a nano SIM kártya az vékonyabb mint a mini vagy a micro SIM. Lehet, hogy ez probléma lehet majd, mert nem fog belemenni az új telefonba azért, mert vastagabb?
Előre is köszi a segítséget.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
kutga
nagyúr
válasz janeszgol #189580 üzenetére
A kánikulában már hívás közben is érezni a napon, hogy melegszik a fülem mellett, ott még nem kényelmetlenül, de bizony melegszik. Autóban viszont, AA kábeles kapcsolaton keresztül, navigáció közben konkrétan tűz forró lesz a telefon, ilyenkor már a navigáció is szaggat, gondolom így veszi vissza a processzor sebességet. Kézbe fogva, zsebbe téve így már kényelmetlen is használni, azt nem tudom mennyire tesz jót neki, hiába van klíma. Én ezt tapasztaltam.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
nagyúr
válasz szaki65 #189576 üzenetére
https://mstore.hu/xiaomi-13t-8256-okostelefon-black-3976
Alig drágább egy hivatalos Xiaomi forgalmazónàl, garancia is rendbe lesz így. Fizikai üzlet, ami holnap is nyitva van, nem egy 3. emeleti iroda...
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
szaki65
csendes tag
Sziasztok!
Bocs, ha off a kérdésem. Hónapokig tartó olvasgatás, nézelődés után eldőlni látszik, hogy egy Xiaomi 13T lesz az alany. Viszont hirtelen sos lett a dolog, régi telefonom teljesen megadta magát.
Na, a kérdés, a Nextelshop mennyire vállalható? Ahogy nézem, van bolt, készlet, régóta léteznek, árban is a jobbak közé tartoznak.Előre is köszi, ha valaki elolvassa, válaszol.
-
Đusty
addikt
Hetek óta nyavajgok itt a telefonmelegedéssel azt [erről)
senki nem szólt, hogy létezik
Ez a típus már nem kapható de vannak hasonlók jó véleménnyel.
Már csak azt nem értem miért nem csinál valaki olyat ahol ez az autós tartóba van beépítve? Olyat már tényleg nem találtam.Ha valaki tud olyat szóljon!
[ Szerkesztve ]
-
Rhino82
aktív tag
Igen Zsoltinak a tesztjét én is néztem.
Ott még majdnem egy árban volt az S23-al…most viszont yettelnel 160 körül szerintem nem nagyon van ellenfele…
Jó kamera, 7 év frissítés, kompakt méret, proci sem annyira gyenge. Tensor G3 melyik snapi procival van pariban teljesítményre?
Viszont Zsolti is említi a wifi jellel gyengélkedik, illetve mintha valahol olvastam volna, hogy melegedik benne ez a G3-as proci. -
vacs
veterán
válasz Rhino82 #189566 üzenetére
Legendd (exMobilarana tag) tesztelte a Google Pixel 8a-t!
Remek telefon, veheted.
Illetve hamarosan Tech2 Laci és Mobilarena teszt is lesz!
(^)(>.<)(^)
-
KoryHu
aktív tag
válasz Dika22 #189567 üzenetére
S23 ultra után, ha tényleg fontos a videó és a kamera (miért venne ultrát valaki?), akkor a PRO.
(voltam pár hónapja egy esküvőn, nő, S23 Ultrával, videózik, láttam előttem állt: beállítások kamera appban HD felbontás, 30 frame/sec....)
[ Szerkesztve ]
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
Dika22
tag
Sziasztok! iPhone 15-ös szériából melyik az a modell ami ár/érték arányban a legjobban megéri? Samsung S23 ultrát váltana.
"Samsung s24 ultra®
-
Rhino82
aktív tag
Sziasztok!
Elkezdtem nézelődni pár napja…
Úgy vettem észre megint nem úszom meg 200 ezer ft alatt a telefonvásárlást.1 telefon jött szóba igazán 200 alatt…ez pedig a Pixel 8a.
Kávái elég vastagok, Tensor G3 nem egy erőbajnok, meg akkuban sem egy bajnok ahhoz képest. De egy A55-ös exynosnál azért még talán erősebb. Ez 160-ért lenne, ennyit viszont talán még meg is ér. Van valakinek tapasztalata vele?Jobban járok, ha feljebb megyek árban?
Ha a 8a is teljesen rendben van, hálózat,szoftver stb akkor nem adnék ki többet bő 100-120-al.A többi versenyző mind 200 felett van már jóval.
Samsung S23 és S24 (exynostól itt egy kicsit félek, csak azért van a listán a tavalyi S23) kb 30 ezer ft különbség van köztük
Honor 200 Pro ( ez 260-ért jó dealnek tűnik, Snapi 8Gen3-al, 12 gb rammal és 512 gb tárhellyel)
Pixel 9-et is ide sorolnám, de nekem 300-at nem ér…a G4 nem tűnik sokkal erősebbnek a g3-nál. Akkor inkább Samu S23 vagy S24…pedig kipróbálnék már egy pixelt.
[ Szerkesztve ]
-
Oliver92
tag
Sziasztok.
Bocsánat hogy más téma, de tegnap tengervízbe esett egy pixel 7 pro és Samsung a22. Azóta kuka mindegyik, rengeteg víz folyt ki belőlük. Valaki tud Budapesten szervízt, aki esetleg meg tudná menteni őket?Nagyon szépen köszönöm
-
vacs
veterán
válasz Wallenberg #189555 üzenetére
"nincs mobilnete, nincs otthon internet, nincs WIFI ... YouTube appot is használni fogja"
Net nélkül nehezen fog működni!Mondd meg a néninek, hogy az infláció miatt nem csak az élelmiszer árak drágultak, hanem a telefonok is!
A Moto-ban nincs FM radio, a többi kínai csodát nem erőltetném!
Infinix Hot 40i akár jó is lehet, ebben van FM rádió és a Mobilarena is tesztelte!
Viszont a teszt végén írják, hogy a 8 GB-os verzió ajánlott, tehát 40-ért nincs ajánlott telefon !!!(^)(>.<)(^)
-
szs85
tag
A kérdésed kapcsán felmerült, hogy beépített antennás fm rádiós mobilt keresel, vagy olyat ami a fülhallgató vezetékét használja antennaként?
A többiektől kérdezném, hogy ha egy jack dugós antennát vennék a telóhoz, mert nem szeretnék fülest használni, akkor az működőképes? Azért merült fel, mert ha a jackbe bedugok bármit akkor már nem a teló hangszórójára küldi a hangot ( pl ha egy csiptetős egypines mikrofont tudok a jackbe, akkor is elnémul a hangszóró).
Köszi a válaszokat előre is!
-
Gempas 70
aktív tag
Làtom feldobtam a topikot egy kicsit...
12 éves unokaöcsém spórolt 140 ezret és a nagyi hozzàteszi neki 20-30 ezret.. Tehàt nem én ajàndékozom. A màsik topikban tv kéne azt az anyja venné mert csak 1 beltérijük van ezért kéne wi-fi s.
De mivel senki nem ajànlott semmit én Samsung A55 mondok aztàn csààà : -
KRISSTUS
aktív tag
Ha a Oneplus nord 4 és a Note 13 pro 5G közöztt kellene választani, ki melyiket választaná?
Az áruk közel azonos volna. -
F-ECT$
titán
A rádió olyan mint az MTV. Régebben lehet hogy voltak ott jó zenék, de ma már nem jellemző.
Btw ha nincs net, akkor hogy fog YouTube-ot használni
Dive ever, work never.
-
Wallenberg
senior tag
Sziasztok.
60 év fölötti férfinak keresek olyan okostelefont, amelyen gyárilag van FM Rádió. Nincs mobilnete, nincs otthon internete, nincs WIFI, de zenét szeret hallgatni, azaz kellene a rádió. Online rádió tehát nem játszik.A keret 40 ezer Ft körül lenne és új telefonra gondolt.
Operációs rendszernek Androidot javasoltam.Amiket néztem neki:
- Moto G31 (előnye a Full HD és Super Amoled kijelző, de csak Android 12-t futtat)
- Umidigi G3, G3 Max, G5, G5A (előnyük a nagy tárhely, de csak Android 13)
- Doogee N55 Pro (előnye az Android 14 és a nagy tárhely, de csak HD a felbontása)
- Blackview, Oukitel stb kisebb márka is jöhet.YouTube appot is használni fogja.
Van más javaslatotok is a fentieken kívül?
Tehát új telefon kell, legyen benne FM rádió gyárilag, nem számít a tárhely, offline rádió nem opció. Jack dugó előnyben.
A lényeg számára a zene. Szinte semmi más nem számít.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Samsung Galaxy A8 és S8 telefonokra melyik a legmagasabb vrezió az Androidból, amit még rá lehet frissíteni?
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
akos727
senior tag
válasz sublett #189547 üzenetére
-Hajlított kijelzőre nagyon egyszerű felrakni gél fóliát. Plusz egy jó tok, és strapabíró is lesz a telefon.
-Jack sajnos nagyon leszűkíti a lehetőségeket, olyan telefont manapság nem nagyon adnak ki amin van és bír 4-5 évet. Ezt a feltételt lehet édemes elengedni és egy jó type c-jack átalakítót venni.
-Adatátvitel: backup google accountba, másikon bejelentkezel és lehúzza. Vagy type c-type c kábellel is össze tudod kötni a két telefont és felajánlják, hogy átmásolják az adatot.Pár tipus: Nothing 2a, Galaxy A55, Redmi Note 13 pro és pro plus.
[ Szerkesztve ]
-
sublett
tag
Sziasztok,
az alábbi paraméterekkel keresek telefont és ebben előre is köszönöm a segítségeteket!
Ár: 100.000 forint
Állapot: használt, de max 1-1,5 éves
Vásárlás helye: hardveraproban eddig még nem csalódtam ;-)Op rendszer: Android (de ha nagyon iPhone lenne a megoldás a lentiekre azzal is együtt tudok élni)
Használat: fényképezés, futáshoz asszisztens (tracking, zene), általános netezés
Kijelző méret: 6,4 col körül (ez rugalmas kérdés)
Egyéb hardver: huawei okosórával kell tudnia kommunikálni, jack dugó kell bele. Erős akksi.
Egyéb szubjektív: jó, ha bírja a strapát, de pl a vízállóság nem fontos, olyanra gondolok inkább például, hogy ha lehet ne hajlított kijelzője, hogy a fólia csere egyszerű legyen.
Egy 4-5 éves redmi note 10 romlott el azt kell pótolni, kifejezetten hosszú távban ugyanígy legalább 4-5 évben gondolkodom.
Estéket jó tanács a régi telefon teljes klonozasara (appok, névjegyek, stb)?
Még egyszer köszi előre is a segítséget! Ha valamit kihagytam szóljatok!
Üdv,
sublett -
MODERÁTOR
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/urak!
Max 150k körül mi most a best buy androidos okostelefon, ha létezik ilyen, átlagos felhasználásra (sok telefon, sms, email, chat, kevés net, navigáció, némi fotó)?
Eddig Samsung telefonokat használtunk a családban, most is van S23, de ebben a kánikulában úgy felforrósodik, hogy már kényelmetlen kézbe venni és vissza is veszi a teljesítményt, szóval a csekély mértékű melegedés és a hosszú szoftveres támogatás fontosabb, mint a nyers erő.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Phobion
őstag
sziasztok, megnéztem az összefoglalót, de ott nem láttam 2024-es összefoglaló listát.
Faternak vennék új okostelefont, lényegében csak telefonálásra, sms küldésre használja, néha fényképezni, minél nagyobb kijelző, hosszútávra.
60 ezer forint alatt van ajánlott strapatelefon vagy inkább normál telefon + jobb tok?
-
floratm
senior tag
válasz Anonymus23 #189531 üzenetére
Jó döntés. Mivel a fotózás szempont, a 13T kamerája fontosabb mint a Redmi nagyobb tárhelye. Mentésnek meg ottvan a felhő, google fotók.
[ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
válasz Anonymus23 #189531 üzenetére
Töltő, kábel és egy átlátszó TPU tok van a dobozban.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Anonymus23
veterán
+floratm
Nah, végül is csak a 13T 8/256 mellett döntöttünk, max jobban odafigyel, hogy mentse róla a képeket/videókat, neki a fotózás többet jelent, a tárhelyet meg menedzselni kell, és nem tűnik rossznak a technika.
Gondolom azalap tok meg ilyenek az benne van a csomagban, csak hogy feleslegesen nem rendelek külön...;) - The Power of the Light Side
-
Gempas 70
aktív tag
Sziasztok
Android telefont keresnék jàtékra 12 unokaöcsémnek /roblox-brawl stars) 160.000 ig
Köszi a segítséget -
MODERÁTOR
-
Elar
senior tag
Sziasztok
Kedves nejemnek lecserélném az A52-őt egy S24-re.
Árukeresőn elég nagy a szórás. Nyilván 216e-ért nem szeretnék vásárolni, mert fontos szempont a garancia.
Melyik cégtől "lehet" már venni?Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
Anonymus23
veterán
Szia,
Igen, igazad van, csak az valahogy kimaradt az írásomból, hogy 512-est keresek, mivel SD kártyát már nem lehet ezekbe venni, az RN 13 Pro 5G 512 GB-al is 150 alatt van, a 13T meg jellemzően nem, ha jól kerestem. Jó, talán a 256-os is elég lenne, de anno ezt gondoltam a feleségem telójáról, a mostani telója csak 64GB-os, és mindenféle médiatartalmak nélkül (azok SD kártyán vannak) is 5-10%-on áll vagy kevesebb a szabad tárterület , játék csak 1 db van rajta, amit a lurkók szoktak néha nyűni.
Nem akarom az én "ledobott" 4+ éves készülékemet neki adni, új készülékben gondolkozom neki mindenképpen, de akkor az 5G alap.;) - The Power of the Light Side
-
Orgi
addikt
válasz Anonymus23 #189519 üzenetére
Most megnéztem árukeresőn, 165k normális boltból a 13t, azért az a 150-hez képest szerintem nincsen magasan fölötte, lehet megérné még ezt a picit hozzá tenni, vedd meg magadnak és asszonynak add át a tiédet
Yettelesként én elég gyakran látom 5g-n lógni a telefonomat, de szerinte a másik két szolgáltatónál sem érdemes nem 5g képes telót venni manapság. Lehet a V meg a T is megnyitja később minden díjcsomagnak a dolgot, akkor meg jól jöhet, eladáskor is esetleg a jövőben... -
Anonymus23
veterán
-
titi12
aktív tag
válasz lockdown90 #189517 üzenetére
Nyilván, Merci is van párezerért…
-
floratm
senior tag
válasz Anonymus23 #189513 üzenetére
-
titi12
aktív tag
válasz lockdown90 #189511 üzenetére
(Az nem a 150 körüli árkategória.)
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Évek óta Xiaomi telefont használunk (feleség+én is) még anno Xiaomi RN 3-al kezdtük, majd 5 Pro és most 9 Pro-k,amik már 4 évesek, az enyémmel nincs gond, de a feleségé kezd vacakolni (az övé csak 64 GB-os, bár abban is van SD kártya).- Árkategória: 120-150k.
- Használt vagy új? Új telefon.
- Hol vennéd meg? Helyi bolt, garival.
- Hosszú vagy rövid távra: Inkább hosszabb távra
- Mire használnád? Feleség: fotózás, zenehallgatás, okosóra, FB, YT, böngészés, telefonálás (rohadt sokat ). Én telefonálás + böngészés, videózás, zene
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Az RN Pro-k mérete az megfelelő.Amit kinéztem amúgy a Redmi Note 13 Pro (12/512), és a kérdésem igazából kettős:
1., Van-e Xiaomi (más márka?) vonalon ennek esetleg ami hasonló áron (120-150k) de jóval jobb mint ez?2., Van-e értelme az 5G-nek, ha jellemzően Wifis környezetben használjuk, vagy a jövőtállóság miatt már nem érdemes 5G alá menni? (a privát az Vodafone flottás, nekem a céges az T) A vodának nálunk csak a fél városban van elvileg 5G lefedettsége, a T-s térképen nem feltétlenül tudom értelmezni a színeket, gondolom a halvány az kültéri lefedettséget jelent. Szal nem biztos, hogy most ennek (5G) sok hasznát látnánk.
;) - The Power of the Light Side
-
veterán
válasz CheGhost #189510 üzenetére
Szia,
a Samsung A54/A55 jó irány, és az A54 már jóval olcsóbban is megkapható.
150.000 Ft magasságában ott van még egyébként az új Moto Edge 50 Fusion, korrekt nappali kamerás teljesítménnyel, 12/512 GB memóriával.
Kicsivel olcsóbban Moto G85 5G 8/256GB,
és jelen pillanatban 144-150.000 Ft-ért a szuper Nothing Phone 2a !
-
CheGhost
aktív tag
Sziasztok!
A feleségem már egy ideje bosszankodik a jelenlegi telefonja miatt. Nem mai a Huawei P30 lite-ja, akkor sem volt egy csúcs amikor vette.
Gyors és felületes nekifutás után a Samsung A54/A55 jónak hangzik, de lehet van jobb is. Elsősorban a kamera a fontos, a többit (böngészés, messenger, fb, ...) szerintem minden telefonon tudja.- Árkategória: Nagyjából 150 ezer forint, a fenti A54/A55 árkategóriája. Ha van olcsóbb ajánlat, az még jobb lenne.
- Használt vagy új? Új telefon.
- Hol vennéd meg? Elsődlegesen itthonról lenne jó, ha jó ajánlat, akkor külföldi rendelés is szóba jöhet.
- Hosszú vagy rövid távra: Inkább hosszabb távra, a jelenlegi telefon is 3,5 éves.
- Mire használnád? A legfontosabb a fotózás/kamera. Nem kell szerkeszteni, csak megcsinálja, és utána tárolja. Emellett általános használat van (böngészés, fb, messenger), amire nem kell "optimalizálni".
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Inkább Android lenne jó.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? A lehetőségekhez képest minnél kisebb.Köszönöm a válaszotokat előre is!
*** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***
-
F-ECT$
titán
válasz lockdown90 #189508 üzenetére
De az is. Viszont kicsit ismeretlen márka itthon, nem is nagyon van itt a fórumon se közönsége. A kamerája gyengébbnek tűnik, mint a Honor 6-nak. Emellett a Honorban van hívásrögzítés, ami számomra fontos (lehet, hogy az X100-ban is van, de nem találtam rá 100%-os infót). Illetve én használtan kerestem egy jó ár/érték arányú készüléket, így olcsóbban is vettem, mint az X100 Pro lett volna.
A Honor 6 nagyon jó akkuban, kamerában, kijelzőben, az egyik legjobb SoC van benne (játékban lehet erősebb lenne az X100, de az kevésbé érdekel), vízálló, 4 főverzió frissítést + 5 év támogatást ígér, és mivel a korábbi Huawei telómmal (P30 Pro) nagyon meg voltam elégedve, így maradtam kb házon belül.[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
lockdown90
senior tag
@F-ECT$ Vivo X100 pro nem volt képben?
i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S
-
brugo
aktív tag
válasz Viktor0610 #189506 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
brugo
aktív tag
Melyiket érdemesebb +venni a : Redmi note 13 pro 5G -ét, vagy a Galaxy A 55-öt ?
-
F-ECT$
titán
válasz wolf88 #189502 üzenetére
Mit értesz "jobb" alatt, mi a fontos neki a telefonban?
Egyébként ez az 59e valami sufnigsm-es ár lehet, garira ne számíts. Ennyiért Galaxy A15 van még, Poco, Moto G34 / G53, Honor X8 / 70 Lite / 90, T Phone 2, de beleférhet Nokia, Oppo, ZTE, OnePlus Nord, realme, TCL is, szóval van miből válogatni.
Dive ever, work never.
-
szs85
tag
válasz wolf88 #189502 üzenetére
Moto G34 5G 8/256 - 59.000 Ft
-
wolf88
aktív tag
Sziasztok! Tesómnak kellene egy új telefon. Első körben egy Redmi Note 13-at néztem neki, 59e.Tudtok esetleg jobb telefont ebben az árkategóriában? Mindenképp új kellene. Normál használatra. Köszi
-
xhege
veterán
válasz KonzolKartel #189500 üzenetére
Google Pixel 8 [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest