Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
Srácok milyen tippet adnátok arra, ahol lehet jól keresni és szűrni telókat és jó nagy adatbázissal dolgoznak? Maradjak GSMArenanál? Napi szinten itt lógok Mobilarénán, követem a legfrissebb hírek és teszteket hazai és külföldi forrásból is, de egyelőre nem találom a nekem tetsző Mi Note 10 utódot. Hátha valami jó teló elkerüli a figyelmemet, csak meg kellene találnom.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
ggeleven
őstag
válasz akos727 #181832 üzenetére
Valami adatbázis jól jönne, mert túl sok minden van a fejemben. Eddig mindennel van valami bajom proci, kamera, IP védettség, képernyő (arány/technológia/átmérő), kétséges hosszútávú frissítés, korlátozott beszerzési/gariztatási lehetőség meg ilyenek miatt. Még az árszintet sem lőttem pontosan, mert indokolt esetben rádobok pár tizest, de százasokat azért már nem.
-
ggeleven
őstag
válasz Viktor0610 #181834 üzenetére
Na pont ez a kettő, ami nem lesz. Samut rühellem, amióta csak okostelefont csinálnak. Ráöntötték a népre az olcsó szarokat és halmokban hozták hozzám az ismerősök, kollégák és kollégák ismerősei, hogy csináljak már valamit a telefonjukkal, mert sz*r lassú és úgy általánosan használhatatlan. Ez ezóta nyilván változott, de a cégnél a kezemben megfordulók sem győztek meg annyira (A5 2017 mondjuk jó volt a maga idejében). A csúcstelók jók egyébként, de a lassú töltés és túl magas ár miatt kiesnek. Nekem ők a mobilipar VW-je amúgy. Nem rossz, korrekt, megbízható, de az átlagtelóban nincs "fűszer",
amiben meg van azt nem akarom megfizetni. iPhone meg nem az én platformon a zártság és a brutális árazás miatt, még ha technikailag, fotós és ökoszisztéma szinten (valamint marketingosztály ) kiemelkedők is. Tudom, hogy kell majd kompromisszumot kötnöm (vagy többet fizetnem), csak még nem tudom miben.Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
ggeleven
őstag
válasz akos727 #181841 üzenetére
Mai napig nem érzek erőhiányt egy Snapi 730G+6GB ramnak, szóval nem millió feletti Antutura fogok szűrni. Pixel 7ből a Pro lenne jó nekem is méret miatt, de jó lenne rá valami akció. Amazon prime day-en szoktak akciózni? Ausztriai szállítás is lehetne most éppen, ha csak oda szállítanák.
-
ggeleven
őstag
válasz xhege #181929 üzenetére
Legjobb megoldást egyébként nem fog tudni mondani senki, mert ki tudja neked mi fekszik a legjobban. Sík vagy kerekített képernyő, kicsi vagy nagy teló, kell-e SD bővíthetőség, eSIM, IP védelem avagy 5G, esetleg iOS? Csomó dolog egyéni preferencia. 2 év hibátlanságot pedig senki sem tud garantálni a gyártó marketingeseit kivéve.
Én ránéznék ezekre és a tesztjeikben alternatívnak megemlítettekre:
- az említett Poco F5, talan F5 Pro, bár ezek elég újak és még csak kb szürkéknél van
- Motorola EDGE 40 Neo
- Motorola Edge 40
- Samsung Galaxy A54 (lassabb a töltés!)
- Google Pixel 7a, talán 7a is belefér (lassabb a töltés!)
- Xiaomi 13 Lite
- Nothing Phone (1)Hirtelen ezek ugrottak be, a többiek majd kiegészítik.
-
ggeleven
őstag
válasz BigManus #181977 üzenetére
Huh azért nagyon nem mindegy, hogy 150-200e vagy 600-csillagos ég a határ. Ha píz nem számít és Xiaomi és Samu kizárva, akkor Oppo, Honor, Sony, Motorola csúcsai közül ami szimpi méretben, akkuban, stb jó lesz.
-
ggeleven
őstag
válasz realmadrid92 #182005 üzenetére
A web sötét bugyraiban emlegetnek egy titokzatos oldalt, ahol vannak ilyen tesztek. Valami mobilarena.hu vagy mi a fene a neve.
Redmi Note 12 Pro+
Poco F5
Egyébként youtubeon van több összehasonlítás is.[ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
válasz Viktor0610 #182017 üzenetére
Ha lemegyünk 500 PPIre, akkor egyből van 147 találat, köztük tök jó, aktuális és kapható típusok is.
-
ggeleven
őstag
válasz Hobbbyt #182019 üzenetére
150 mm alatt nincs is már telefon, akármennyire is szeretnék az emberek a kicsi telókat. szűrés <150 mm és PPI 500
Még 155 alatt 500as PPIvel is csak régi típusok vannak. Vagy a mérettel vagy PPIvel kompromisszumot kell kötni sajnos. GSMarena szűrőt finomhangold és látod, hogy mennyire kevés találatot fogsz kapni. Túl jó teló volt az S10.Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
ggeleven
őstag
válasz szabonagyur #182033 üzenetére
-
ggeleven
őstag
válasz timelord1987 #182044 üzenetére
Ez kevés infó lesz.
Eddig mi volt, miért cserélsz, mennyid van rá, iOS vagy droid felé húzol? A lentiek közül i15Pro a jobb több téren is.[ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
válasz timelord1987 #182046 üzenetére
Így én lentiek közül simán az i15Pro-ra mennék rá.
-
ggeleven
őstag
válasz joczo1337 #182052 üzenetére
"okospad Budapest"-re keresve van pár találat, de inkább a gyártócégek, akinél még a saját cuccokról sincs térkép ( nyilván eladják és onnantól önkrományzati/üzemletetői felelősség, hogy mit csinálnak vele). Nyilvánpos WC app is hiánycikk volt és lett is rá csinálva Budipest. Irány jegyzetelni és megcsinálni az OkosPadBP appot. Nekem sajnos nincs időm kóricálni, de annyit segítek, hogy Balatonmáriafürdőn a szabadstrandál van (és csomagmegörző is).
-
-
ggeleven
őstag
válasz KisPanna #182098 üzenetére
Kicsit megfordítom a kérdést és nem feltétlenül a képernyőátlóból indulnék ki, hanem a telefon méretéből. 6s idejében még hatalmasak voltak a kávák (+volt még fizikai home gomb is ugyebár) és adott házba kisebb kijelzőt tudtak csak tenni. 6s minden méretében egy elég kicsi telefon volt és sajnos nőtt maga a kategória (kb mint az autóknál, ott is mindig minden nő). 6s magassága 138 mm. Az akkori méretbeli kategóriatársak 10-20 mm-rel (iPhone 15 avagy Samsung A34), de van, ami 30-cal nőtt (Redmi 4 vs Redmi 12). Így kb meg kell becsülni, ha valami csak alig hízott.
Ha feltételezzük, hogy elmehehetünk 153 mm-ig magasságban, ami most kb a legkisebb méretű kategória, akkor ezek jöhetnek szóba Android fronton kb ezen az áron szerintem.
Google Pixel 6a (remek teló, hosszú támogatás, de kicsivel az célár felett)
Motorola Edge 30 Neo (már más is említette és jó ajánlat)
Xiaomi 12SNézz pár tesztet róluk és ha lenne még kérdes, akkor szívesen segítünk. De ha mondjuk még feljebb mehetünk méretben, akkor van még opció, ahogy vacs is mondott az előbb.
[ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
válasz Exelsior24 #182231 üzenetére
Én azt szoktam ilyenkor még nézni, hogy melyikben van OIS. Lehet akármilyen fejlett az elektronikus stabilizás, de optikait (pláne kevés fényben) nem tud kiváltani megfelelő minőségben. Az már egy más kérdés, hogy több tesztben is lehet olvasni, hogy OIS és EIS összeveszik félhomályban és ugrál a fókusz.
Ez persze szoftveresen javítható, reméljük meg is teszik. Ettől függetlenül az Edge 40 neo is jó teló, meg az összes többi hasonló is, de azért nem árt elolvasni a teszteket alaposan. 3+ éves Mi Note 10 is csinálja kevés fénynél (OIS van), de pl Redmi Note 11 villanyfénynél is képes (teszt szerint még EIS sincs, rühellek is ezzel fotózni/videózni, de ugye nem is erre lett kitalálva).
Pl Moto Edge 40 neo tesztből:
A problémám az, hogy nappal mindkét kamera tök jó. Lenne! De ha figyelmesen nézzük, akkor észre lehet venni, hogy bizonytalankodik a fókusz, egy-egy villanásnyi időre elveszik, majd nagyon hamar újra megtalálja az élességet, de ez akkor is nagyon zavaró. Az ultraszéles modulnál jobban kijön a probléma, ha pedig este videóznánk, akkor meg már nem lehet nem észrevenni, így akad össze az OIS, az EIS és az algoritmus, ami azért roppant bosszantó, mert a hang és a képminőség ettől eltekintve bőven megállja a helyét ebben az árkategóriában.Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
ggeleven
őstag
Az esetleges bolti garit (ha nem nagyon szürke, akkor szerintem nincs vele semmi gond, pl alza vagy aqua) avagy németet neked kell mérlegelni, de egyébként sok helyen remek telefonnak mondott az F5. 5 év őrült sok a telefonpiacon, szóval lesz érezhető különbség a P20 Prohoz képest (még ha az is remek teló volt a maga idejében és az azt követő kettőben is ).
-
ggeleven
őstag
válasz hhgygy #182497 üzenetére
Polkorrektség miatt akkor tegyük mellé az itteni felhasználók legfrissebb rendszerrel szeretett tapasztalatait is. Ők nem győzik hangsúlyozni, hogy sokkal jobb lett a helyzet mostanra. Ti bíztok több hónapos, esetleg mobilos fronton kevésbé jártas ÁK értékelők véleményében fenntartás nélkül? Nagyon keresni kell minden terméknél a hasznosakat, a legtöbb semmit sem ér avagy üvölt róla, hogy user error. Pixel 7hez visszatérve nem állítom, hogy nem voltak és nincsenek hibák, de nem szabad félrelökni a szériát.
@Vacs
Mik legújabb hírek Pixel fronton? Tudtál ma telefonálni rendben?Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
ggeleven
őstag
válasz hhgygy #182505 üzenetére
Nálunk a cégnél van 100-150 telefon (Xiaomi, Samsung, iPhone, Realme újak és pár évesek is, van vagy 20+ típus használatban) Voda hálózaton és bizony többször eldobják a hálózatot. Mégsem olvasol ilyet nagyon egyik tesztben és véleményben sem. Pixel szidása valamiért nagyon megy, megjegyzem egyáltalán nem alaptalanul. A hálózatból adódó gondokat viszont nem tudják hova tenni/kiírni az emberek.
-
ggeleven
őstag
válasz floratm #182509 üzenetére
Hehe, akkor nem ugyanazt értjük ki a hsz-ekből. Pont azt akartam behozni a beszélgetésbe, hogy ne csak a szidás legyen megosztva a Pixelekről, hanem a jó tapasztalat is, ergo védeni akartam, de akkor nem ment át teljesen az üzenet. Szvsz az meg, hogy megemlítem, hogy nem alaptalan az, hogy írnak róla mások rosszat messze nem szidás, de felesleges is lovagolni a szavakon. Azt pedig trovábbra is tartom, hogy ÁK, emag, alza, stb értékeléseknek a nagy része nem hasznos és általánosan értve mindenféle termékre.
Telóvadászatban vagyok én is és bizony nem csak ennél, hanem az összes többi szimpatikus típusnál vezetem a kontra érveket, hogy tudjam miért is nem kell valamelyik.[ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
válasz rodman73 #182528 üzenetére
Tesztekbene ezek körül mozog.
OnePlus Nord 3 review
Snapdragon 8 Gen 1 vs Dimensity 9000
Snapdragon 7 Plus Gen 2 vs Dimensity 9000Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
ggeleven
őstag
válasz littlemamba #182813 üzenetére
Mi van neki most? Mennyire opció a csere, ha nem jönne be a választott?
-
ggeleven
őstag
válasz littlemamba #182818 üzenetére
Nehéz feladatot adtál. Eléggé tudom rühellni a Samsungokat és ennek ellenére az előző hsz-emben pont azt írtam elsőre, hogy azt venném neki, de megnéztem a speceket és visszatöröltem. Viszont lehet, hogy tényleg az van nálam is, mint nálad is, hogy nekem tetszik csak jobban a Sony. Egyébként ő teljesen jól ellesz bármivel. Hullára nem fogják érdekelni procik, ramok, tárhelyek, IP védelem, gyorstöltés, kijelzőarány és sajnos az is benne van a pakliban, hogy frissítések sem. Még 3 szempontot behoznék. Tartozékok, javíthatóságok és eladhatóság. Samuhoz minden sarkon lesz készleten kijelzővédő és tok, minden falucskában egyből nekiesnek szerelni és olcsóbbak várhatóan az alkatrészek és talán még könnyebben is eladható lesz, ha úgy alakulna (bár lehet nem fogja annyira tartani az árát, mert rengeteg van/lesz a piacon).
A Samsung utálatom és Sony fanságom ellenére az A54 lehet jobb neki. Tény, hogy nehezebb és drágább , cserébe viszont +2 GB Ram és a többi pro érved is mellette van.Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
ggeleven
őstag
válasz Borisz76 #182820 üzenetére
Hűűű, a G4 2015ös teló, jó sokáig húztátok vele.
Sajnos 2021-ben lehúzták a mobilos üzletágat a WC-n.
Az LG mobilos üzletágának tündöklése és bukásaA szolgáltatói ár és így a havi részlet nagyban függ a díjcsomagodtól, szóval ezt nehéz lesz belőni. Nézz rá, hogy egy random 120-ezres telónak mennyi lenne a havi részlete és már lesz egy viszonyítási alap. Ha alacsonyabbra jön ki, akkor lehet, hogy feljebb lehet lépni teljes árat nézve egy kicsit.
5,5"-et sajnos el kell felejteni, most a kompakt méret 6,1-6,3" (és az is drágábban), igaz az lehet, hogy pont akkora házban van, mint a G4. A legtöbb teló ebben az árkategóriában 6,5"-6,8". Milyen teló a szolgálati? Mennyire szereti azt használni?[ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
válasz TazLeacher #183072 üzenetére
Nagyon nem mindegy, hogy mivel játszana. Egy szókereső/mahjong 30ezres, ZS kategóriás kínai ezer éves tableten/telón is vígan elvan, de "nagy" játék nem biztos, hogy elmegy. Mire kellene?
[ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
válasz TazLeacher #183074 üzenetére
Belenézve pár tesztbe még lehet keveset is mondasz a 20%-kal. Snap4gen1 (Note 12ben) azért nem a legizmosabb. Illetve Note 12 4G vagy 5G, amit néztél? Még ezekben is más hardver van, nem lehet követni a Xiaomit...
Látom a topikjuk nem a legfelkapottabb, pedig jó lett volna ott is rákérdezni. Én egy lassan 4 éves Snapi 730G-vel vígan elvagyok mondjuk egy Clash of Clans-szal és hasonló kisebbekkel, de ezek nem igényelnek nagy erőt. Srácok tegye fel a kezét, aki nagy mobilgémer és adjon infót az öregeknek.Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
ggeleven
őstag
válasz ubyegon2 #183198 üzenetére
Kérlek ne informáld félre a többieket. Nem MIUI verzió függő, hogy melyik telóban van 10 mp vagy koráltlan AOD. Redmi Note 10 MIUI 12vel, Redmi Note 11 MIUI 13-mal jött és mindkettő le van korlátozva, miközben Mi Note 10-em MIUI 11-gyel jött évekkel korábban korlátlan AOD-vel. Egyszerűen a belépős vagy alsó-középkategóriát szivatja a gyártó. A 10 mp miatt már mehet a marketinganyagba, hogy tudja...
-
ggeleven
őstag
válasz ubyegon2 #183220 üzenetére
Lassan majd jönnek a havidíjas extra szolgáltatások aka BWM ülésfűtés (végül visszavonták)? Havi 200 a korlátlan AOD, 300 a reklám nélküli lock screen, 500 a teljes felbontás a kamerában. stb, de nem akarok ötleteket adni (avagy dollárcsilliárdokért igazoljon le valaki és mondom tovább ).
-
ggeleven
őstag
válasz HKorn #184835 üzenetére
Nincs semmi pontos infó a megjelenésről, de januári hírek szerint talán márciusban futhat be. Teljesítményről, valós tesztről, valós kinézetről, szoftveres infókról még szintén semmi hír.
januári hír
Tech Advisor
Korábbi évek bemutatója, boltban meg jó kérdés, hogy mikor lesz elérhető
Galaxy A32 – February 2021
Galaxy A33 – March 2022
Galaxy A34 – March 2023[ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
200e körül milyen más ötletet mondanátok Xiaomi 13T mellé? Samut és almát nem akarok, hazai beszerzés lenne (esetleg osztrák amazon ismerősön keresztül), 6,5" felett, OIS kell és jól jönne IP68as vízállóság. Szeptember óta monitirozom a piacot, de kevés teló mozgat meg. 13T-t nézem, de kicsit aggaszt a kamerapárásodás lehetősége (és ez nem is fog kijönni még vagy fél évig, ha tényleg baja van).
Az ár miatt tudom, hogy kompromisszumot kell kötni, de többet nem akarok rá szánni.Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
ggeleven
őstag
-
ggeleven
őstag
válasz juve600 #186256 üzenetére
Sehogy sem kell szerezni! Ott virít a főoldalon. eMAG otthoni ajánlatok
De még kupont sem kell beírni amúgy, mert a termék adatlapján van olyan, hogy "Kupon mentése a kosárba". 2 terméket kell venni, de az is jó, ha mellé teszel egy 300 Ft-os fúrószárt.Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
ggeleven
őstag
válasz vence #186309 üzenetére
"Szóval, szakmai szempontból a Motorola Mobility LLC. egyértelműen USA cég, még akkor is, ha a Lenovo a 100%-os tulajdonosa.
Egyébként szerintem a L. sokkal jobb gazda, mint a Kugli volt.
Ők csak kivettek belőle dolgokat stb.Szerintem sokkal önállóbbak, szabadabbak, mint azt sokan gondolnák, de erről olyanoknak kellene mesélni, akik közelebb vannak a tűzhöz. "
Na ebben több dologgal kapásból nem értek egyet. Nemrég együtt kajáltam egy amerikai kollégámmal, aki a legfelsőbb global menedzsentekkel van munkakapcsolatban a Lenovonal nagyon régóta és így persze elég jó rálátása van a Motorolara is. Neki az a tapasztalata (szemben a te 'szerintem' kezdetű mondataiddal), hogy ez a Motorola már nagyon nem a régi, kevés az amerikai befolyás, nem dönthetnek egyedül, Kína digtál és hagy jóvá kb mindent attól függetlenül, hogy mit terjesztenek a médiában és a social hálókon.
Mindettől függetlenül a Motorola kínálhat a magyar piacon jó ár/értékű készülékeket, csak nem kellene túltolni az elvakult fan boy-ságot.Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
ggeleven
őstag
válasz vence #186380 üzenetére
Más meg annak örül, hogy van egy halom előre telepített appja és nem kell 3rd partyzni. Nagyon mások a felhasználói szokások. Még olyanról is hallottam, aki brutál sok pénzt kifizet valami gyümölcsös telefonért, hogy utána a gyártó mondja meg neki, hogy mit hogyan használjon (és hogy fogja-ne fogja adott esetben a telót ) a fogyasztó. Urban legend szerint egész jól megél belőle a gyártó.
Itt az ajánlós topicban az a legnehezebb, hogy minimális dolgot tudunk a kérdező gondolkodásáról, ízléséről, pénztárcájáról, valós felhasználói szokásairól. Így marha nehéz más fejével gondolkozni és tuti tippet ajánlani. Az viszont biztos, hogy nem lehet sem az egyik, sem a másik márkát nyomatni és ajánlani orrba-szájba (mint ahogyan sznoboskodni sem kellene más topicokban, de látjuk, hogy mégis megy).
-
ggeleven
őstag
Nekem semmi, mert mindent megoldok. Évek óta kezelem a céges IT flottánkat. Pár száz teló megfordult már a kezemben, van a fiókomban pl 7110 is nosztalgiából (meg Blackberry, meg Nokia teló Windows Phone rendszerrel is).
Tök általánosan beszéltem. Azért akik itt vagyunk sokat a fórumon szerintem bőven átlag feletti tudással és tapasztalattal rendelkezünk tech cuccokról (is). De ha kollégák és ismerősök között körbenézek, akkor olyat is látok bőven, hogy van aki az új telót hónapok óta használja és be sem lépett Google fiókkal, mert "minek az? elvagyok én ezekkel az alkalmazásokkal is". Na az ilyen usernek aztán mondhatok én akármit. Sokan azt sem tudják, hogy android van a telón, csak annyit, hogy okostelefon. Na nekik nem kell főverzió, meg hosszú update vagy stock droid avagy bloatware cuccok. Van, aki még örül is az előre telepített játéknak, mert ő le sem tudná tölteni.
Nem akadnak fenn olyanon, hogy nincs full screen naptár vagy görgethető dock vagy jobb alsó sarokra felugró elérhető wifi hálózat. Azt sem tudják mik ezek. Nyugi nem csak ilyenekkel vagyok körbe véve, de akad bőven szemöldökfelszaladós pillanat.
Mindezzel együtt remélem nem az jött át, hogy a Motot akarom szidni vagy bármi ilyen, mert igenis tudnak jó telót és nem tucatot gyártani remek ötletekkel. Én is ajánlottam ismerős gyerekének és azóta is imádják és köszönök a tippet.[ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
válasz MaxxDamage #186389 üzenetére
Where Are Motorola Phones Made? Motorola Manufacturing Countries 2024
Blog, szóval nem a hivatalos oldal, de egész jól össze van szedve. USA-ban már nincs gyár, de van Kína, India, Brazília és Argentína.
Ilyen szépen le van írva a helyzetük: It is a Chinese-owned American technology brand
Nem annyira kínai, hanem ááámerikai!Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
ggeleven
őstag
válasz csucsbicep #186412 üzenetére
Vegán bőr(nek mondott, de amúgy persze műanyag) kék van most a kezemben és tök jó a tapintása/fogása és nem marad maszatos. A fekete nagyon gyűjti ujjlenyomatot. De ha tokot esetleg teszel rá, akkor kb mindegy.
-
-
ggeleven
őstag
válasz Tyrel #186426 üzenetére
Még csak befutó, most vezetik be. Releváns és sok felhasználói tapasztalat még nincs róla, de várhatóan jó készülék lesz a mindennapokban is. Én mondjuk nem vagyok ennyire early bird, én szoktam várni pár hónapot megjelenés után sok minden ilyen cuccnál. Mondjuk más meg sorban áll a bolt előtt, hogy mihamarabb meglegyen az új cucca indulás napján.
-
ggeleven
őstag
válasz Wolfskin #186522 üzenetére
Nagyon szép! Táblázatos formában mehetne is az összefoglalóba!
Mondjuk csalóka tud lenni, mert premier árak vannak benne (de tudom hozott anyagból dolgozol).Saját részre mondjuk kimásolnám az érdekeseket, mellétenném az aktuális árat és újrafüggvényezném.Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
ggeleven
őstag
válasz vence #186548 üzenetére
Egyentucat VW kocsikat is mennyien vesznek, pedig egy halom jobb, szebb, gyorsabb vagy éppen techinailag érdekesebb/időtállóbb autó létezik azonos avagy olcsóbb árszinten. Nálam a Samsung a telefonpiac VW-je. Felsőkategória alatt nem biztos, hogy izgalmas, ellenben megfelelő szinten hozza hosszabb távon is azt, ami nagyon sok felhasználónak elég és megfelel.
Engedd már el ezt a Moto fanboy-kodást kérlek, mert elég zavaró (vagy csak engem? ) és nem kicsit torzítja a topicot.
Félreértés ne legyen, mert jó készülékeket csinálnak, (időnként) jó ár/érték aránnyal, de nem csak ők léteznek a piacon (még ha a Te fejedben csakis ők vannak). Nincs személyes gondom veled, csak jót akarok a topicnak és nem hiszem, hogy minden kérdésre egy válasz lehet: Moto, Moto, Moto... Lehet jó ajánlás egy Moto, de szerintem nem mindenre. Csak lépj ki egy kicsit a rendkívül zárt világodból és látsz sok csodát.Megj: Tudom, jöjjek gyakrabban és ajánljam a jobbnál jobb telókat, de sajnos nincs rá elég időm (időnként tapasztalatom), hogy elég gyorsan és megfelelően válaszoljak is a kérdezőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest