Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MaciG
addikt
üdv.
2 telefon közt nem tudok dönteni,mindkettő tökéletesen megfelel számomra , és mivel sokat fotózom, úgy döntöttem a képminőség alapján választanék. Szerintetek melyik csinál szebb képeket?
Galaxy A35 vagy Redmi note 13 pro ?BANZAII
-
tankal
tag
Sziasztok!
Kezd kirajzolodni a kép nállam a segítségetekel persze! Csak még egy véleményt szeretnék megtudni ha huawei nova 5t telorol váltanék és képernyőt cseréltem már benne (betörtem) es az üvegfoliákat is már 3-at a MM ben a gumis folia birta a legtovább csak bemattult es a dual kartya miatt vagy a munkahelyem elég leárnyékolt marhára aksi igénybevételnek van kitéve a telo ennek tükrében a következő telók közül szerintetek melyiket?
1.Honor 90 12/512 (a Ti ajánlásotok elsőre)
2.Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 12/512
3.Xiaomi 13T 8/256
4. Xiaomi Poco F5 12/256
5.Xiaomi Poco x6 Pro 12/512 -
veterán
Egy hír szerint javulhat a külső kamera appos videófelvétel - majd az Android 15-tel.
-
Khadris
csendes tag
Sziasztok, van az Asus ROG szériának alternatívája? Egy ROG 7-re gondoltam váltani, de se hűtőt, se kontrollert nem kapni hozzá, mintha teljesen leállt volna az Asus ezekkel a cuccokal, és ez elbizonytalanított.
Illetve szerintetek indokolt lehet az 512Gb/16Gb RAM, ha kábé öt évre tervezek a telefonnal? -
kromatika
veterán
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni. Redmi note 12 pro 5g ről érdemes lenne e válltani Samsung A55 8GB 128-ra. A lényeg a jobb fotó kamera minőség lenne.A csere nem sokkban lenne ,kb 20 000FT ba. Mindkét teló fél éves garis,hibátlan.Köszi előre is.
-
veterán
válasz Viktor0610 #187288 üzenetére
Szerintem igenis volt rá igény, és most is lenne. Más kérdés, hogy 1., mi a gyártó üzleti terve, 2., mekkora gyártási kapacitása van, és ezekbe mi fér bele, mit gyártani éri meg jobban... (nyilván a nagyobb, drágábbat)
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz hypno skate #187286 üzenetére
Fura, hogy miután bejelentették hogy nincs tovább mini, a szolgáltatói készletekből elsőként ezeket kapkodták el. Annyira nem volt rá igény, hogy azonnal elfogytak.
-
hypno skate
senior tag
Ha igazad lenne, akkor az iPhone-t nem vennék a népek.
De mégis veszik, ráadásul jó sokan.Én inkánbb valahogy úgy látom, hogy amit a többiek megspórolnak a hardveren, azt a nagyobb kijelzőkkel próbálják kompenzálni.
A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
veterán
A 60-80 ezres sávnak épp a közepébe esik a 70.000.-, és akkor Moto G32 helyett már sokkal inkább Moto G72. Bognak is tetszett.
Sajna csak Android 12-vel nyit, és nem tudom meddig jut majd el.
Redmi Note 13-ak / Poco-k is vannak már abban a sávban, 8GB ramtól felfelé.
Valahol a 80.000 Ft felett indulnak a Samsung A34-ek, 6/128 kicsivel olcsóbb, 8/256 kicsivel drágább, és itt már 4+1 év support (2023-tól), és vízálló IP67. -
esde
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni új teló vásárlása előtt. Ha valami épp jó ár/érték arányban van az jöhet. Pl. múltkor néztem meg itt olvasgatva a Motorola Moto G32 256GB 8GB-ot amit ajánlotok, nem tűnik rossznak.
- Árkategória. - Nem szeretek több százezret a zsebemben hordani, kb. 60-80k körül gondoltam.
- Használt vagy új? - Új!
- Hol vennéd meg? Mindegy igazából, gari legyen rá. Nem előfizetéses vagyok.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, - Pár évre.
- Mire használnád? Általános dolgokra, de a legnagyobb kínom hogy ne legyen lassú. Normálisan lehessen használni, böngészés, videónézés, appok használata. Az se baj ha a kamera nem okádék
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? - Mindegy.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz miles.co #187282 üzenetére
Szerintem autója is válogatja, hogy mekkora a kitakart terület, párhuzamosan értve a telefon méretével (előfordulnak kifejezetten nagy szélvédővel szerelt személygépkocsik is).
Nálam a jobbkezesség mellett az is szempont, hogy a töltőcsatlakozó a középső részen található, így egy alig 15 cm hosszú vezeték elég hozzá. Próbáltam töltés nélkül a bal szélre helyezve használni a telefontartót, de roppant zavaró volt számomra az ottani elhelyezése. -
miles.co
csendes tag
válasz Tombi #187274 üzenetére
Szvsz a szélvédő közepére tett telefon viszonylag nagy teret kitakar a latótérből, pláne a nagyobb telefonoknál.
(Igen, lehet morgolódni, de én nem igazán értem miért erőlteti mindenki oda, középre, lehetőleg ferdén...persze, tudom, jobb kezesek, meg valahol praktikus, anyós ülésről is látni, stb, de sztem rettentő sokat kitakar.)
Szóval az "én" megoldásom erre a problémára, hogy bal oldalra teszem a tartót. Nem takar ki a látóteremből annyit és nem mellesleg de a bal oldali ablak-hűtő-nyílást pont rá lehet irányítani és akár klima nélkül is egyfolytában kering rajta a levegő. Még a melegebb levegő is számít, mert az is valamennyire hűti a telefont az áramlás miatt. Persze, ehhez egy olyan arányú műszerfal-szélvédő kell, hogy a tartó odaérjen a szellőztető elé, de még mindig olcsóbb egy hosszabb nyelű tartót venni mint egy másik telefont.
(Szerk. félregépelések.).[ Szerkesztve ]
A privátot előbb észreveszem, mint az UP-ot! (a hirdetéseim addig élnek, míg le nem zárom, akkor is ha nincs up-olva)
-
MODERÁTOR
-
vacs
veterán
válasz hunderbörd #187272 üzenetére
Azért nincs kicsi telefon, mert nincs rá valós piaci igény!
Tudom ez így furán hangzik, de ha keveset adnak el belőle, akkor nem éri meg gyártani!
Korábban volt akár a Samsung S10e, de ezt váltotta a picit nagyobb S alapmodell, az Asus-nál sincs idén Zenfone 11 (még?), helyette a nagy tesó van és az Apple se gyárt már mini-t![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Blackhole13
senior tag
Redmi note 13 vs Realme gt neo 3t közül melyiket vennétek teljesen alap felhasználásra?
-
akos727
senior tag
válasz Tombi #187274 üzenetére
Motoros tartokbol van olyan, hogy egyfajta takaro van a telefon felett, hogy lasd a kijelzot, a hotol is vedi valamennyire. A rogzitese kerdeses, mert motoron ugye mashogy lehet odafogni. De lehet egyszerubb venni egy masik tartot, amivel a kormanyra vagy a muszerfalra tudod rakni.
-
Tombi
őstag
Sziasztok.
Tudtok bevált megoldást autóban szélvédp közepén használt eredeti samsung tartóban a telefon felmelegedése ellen? Klima kizárva mivel nem bírom, de az s22 nagyon hamar leállitja a gps-es progikat. -
Oldfoksz
junior tag
válasz hunderbörd #187272 üzenetére
Van.
Unihertz 8849 Tank Mini 1
Helio G99,12/256,5800 mAh,android 13
4,3"
Fogadok 20 sztotyinkába hogy ez meg kicsi......
262.09 $[ Szerkesztve ]
füstjel->zászló->morze-nincs is mit mondanom
-
ggeleven
őstag
válasz hunderbörd #187269 üzenetére
Ennyire kicsi sajnos már nincs.
iPhone 13 mini méretei: 131.5 x 64.2 x 7.7 mm, 5,4" és 141 gramm
Ami legközelebb van hozzá és nem idősebb 2 évnél:
Samsung Galaxy S22 146 x 70.6 x 7.6 mm, 6,1", 161 g
Samsung Galaxy S23 146.3 x 70.9 x 7.6 mm, 6,1", 168 g
Samsung Galaxy S24 147 x 70.6 x 7.6 mm, 6,2", 167 g
Asus Zenfone 9 146.5 x 68.1 x 9.1 mm, 5,9", 169 g
Asus Zenfone 10 146.5 x 68.1 x 9.4 mm, 5,9", 172 gEsetleg 2 fold, de ezek beszerzési MO-n nehézkes (de nem megoldhatatlan)
Google Pixel Fold Unfolded: 139.7 x 158.7 x 5.8 mm, Folded: 139.7 x 79.5 x 12.1 mm, 5,8"/7,6", 283 g
Oppo Find N2 Unfolded: 132.2 x 140.5 x 7.4 mm, Folded: 132.2 x 72.6 x 14.6 mm, 5,54"/7,1", 233 gDe ezek mind érezhetően nagyobbak kézben és zsebben is.
@vacs
Pacsi, ugyanazokat írtuk, csak nekem tovább tartott másolgatni a méreteket.[ Szerkesztve ]
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
vacs
veterán
válasz hunderbörd #187269 üzenetére
Nincs!
A Samsung S23/S24, vagy az Asus zenfone 9/10 a legkisebb androidos telefonok.
Ezek kb másfél centivel magasabbak mint a 13 minid![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
hunderbörd
tag
Sziasztok!
Van egycéges iPhone 13 minim, amit úgy tűnik, hogy lassan vissza kell adjak.
Létezik ehhez hasonó, nem nagy méretű (azt hiszem ez 5,2"), értelmes teljesítményű Androidos készülék?
Nincs igazából egyéb elvárásom vele szemben
Köszi! -
blueye
veterán
válasz MaxxDamage #187260 üzenetére
Gyere át ide:
[bemutatkozott_a_moto_g32_4g] -
Jack72
aktív tag
válasz MaxxDamage #187260 üzenetére
Nagyon szimpatikus és ár-érték arányban verhetetlen.
You're a disease and I'm the cure
-
szivacs30
csendes tag
Megérkezett https://www.telekom.hu/webshop/termek/T-Phone-2-5G-6~128-GB?skuId=jsku1754654143 Lesz-e róla valami rapid teszt?
-
Reynaldo
junior tag
válasz junior11 #187243 üzenetére
Szerintem bőven jó lesz neki az M6 Pro a Helio G99-es procival. M3-mal sincs gond, pedig az jóval gyengébb és jópár éves már.
STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
A Moto G32 8/256GB azt kell mondjam, eddig tetszik és jó kis telefon lesz ez kérem szépen
2 sim kártya megy bele + 1 db mSD kártya is!
Töltő (33W) , kábel, átlátszó tok, sim tálca tű, könyvek, gari jegy, (emagtól ajándék voda sim kártya + usb-c to usb-c cable fehér) - kijelző fólia vagy üveg nem tartozék, de vettem hozzá azt is.
Sok mindent be lehet rajta állítani, nem is gondoltam volna. (kijelző AI, így alkalmazástól függően állítja a frissítést, max 90Hz)
Optimalizáltság is jó, mert veszi egyből amit kell.Holnap majd tovább lakom be és állítgatom, de szerintem minden rendben lesz vele.
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
ggeleven
őstag
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz Jack72 #187246 üzenetére
Szia,
ha pl nem használod/használjátok kártyás fizetésre az adott telefont, akkor az NFC nélküli Redmi 12, 8/256GB memóriával 50-52000 Ft körül több boltban is elérhető.
Only 4G/LTE, de egy jó nagy rétegnek 5G sem kell.
(Én is abban a rétegben vagyok) -
veterán
válasz ggeleven #187245 üzenetére
Konkrét, friss példa:
2 hetes Samsung, nagy cégtől, hivatalos papírokkal, magyar Samsung garanciajeggyel. Benne volt a dobozban, nyilván nem volt kitöltve, mert bontatlan dobozt kaptam. [kép] [kép]
Tegnap bementem ETELE eMag-ba, töltsék már ki lécci. Szó nélkül kitöltötték, pecsételték, és mondták hogy nincs jelentősége, a magyar Samsung elutasít mindent (mobilos dolgot), náluk semmi sem gyártói hiba, az tuti leesett, meg meg lett úsztatva, stb (vélhetően kell nekik a jó statisztika).
Ha esetleg gondom lenne, jelezzem honlapon, jön az emagos futár, felveszi tőlem, és a központból majd Romániába megy a telefon, mert ott legalább meg lesz csinálva.
-
Jack72
aktív tag
Sziasztok,
Egy Redmi 9-est szeretnék lecserélni egy újabbra.
- Árkategória. 50K
- Használt vagy új? Csak új.
- Hol vennéd meg? Hazai bolt, kártyafüggetlen.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 3-4 évre, best-buy.
- Mire használnád? Telefonálás, böngészés, minimál fényképezés.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Jó a zárt is.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 6.5-től felfelé.Köszönöm előre is.
You're a disease and I'm the cure
-
ggeleven
őstag
válasz cs.zs. #187242 üzenetére
Az átfutási idő és a minőség. Ki tudja, hogy a szürke bolt, aki saját hatáskörben javít az milyen cserealkatrészt szerez be? Ezzel nem gyanusítani akarok senkit, de ők sem a saját pénztárcájuk ellenségei, nyilván a rentábilis működés az elsődleges. Hivatalos viszonteladók szerződésibe sem látunk bele, hogy milyen és hol történő javítások vannak megendegve, csak vélelmezem, hogy sokkal szigorúbbak a szabályok. Pont volt említve két remek példa bedőlésre/eltűnésre és így járhat bárki, az is, aki 10+ éve a piacon van és akkor ugrik a granacia. Hosszú beszélgetéseket lehetne folytatni arról is, hogy 1000 telóból melyik gyártónak hányra van panasza (1. egyik sem fogja kiadni a számokat, 2. nem minden panasz jut vissza a gyártóhoz, 3. a panaszok egy részéért sem a gyártó a felelős, hanem user error lesz, stb stb). Lehet, hogy túl van spilázva a granacia kérdése (és akár a hosszú támogatás is), viszont aki pont abba a pár százalékba esik és nem tudja érvényesíteni, az eléggé pórul jár. Lehet bukik 150ezret azért, hogy spóroljon 20-30ezret vásárláskor. Persze ott van a másik oldal, hogy ha bejön és hibamentes az eszköz, akkor spórol sokat. Sokat lehetne erről beszélgetni, de azért érdemes megemlíteni szerintem. Ezzel nem a szürkék ellen szeretnék hangolni, eszem ágában sincs, ne értestek félre. Több 10ezer eladásuk van és annak nagyon kis része lehet a problémás. Vettem én is telót szürkéből, Kínából, szolgáltatótól és hivatalos viszonteladótól is, nem ódzkodom semmelyiktől sem (még egyet sem kellett soha gariztatni szerencsére).
Bog is rendszeresen érinti a témát MA!gazinokban, pl:
MA!gazin S02E36 - Áfacsalás és szürkeimport, avagy mitől lesz olcsóbb a telefon@csudri
Adott gyártónál kell megnézni, hogy ki viszonteladó és a bolt milyen garit/garipapírt ad. A nagyok többnyire mind hivatalos viszonteladók, ha nagy általánosságban kellene válaszolni.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
blueye
veterán
-
junior11
veterán
Sziasztok, van tapasztalat a Poco M6 Pro-val? Faternak lenne első telefon, átlagos felhasználás (semmi játék) mellett. Ajánlott? Teszteket, videókat néztem, elég jókat mondtak róla. 170euró lenne, esetleg hasonló árban van jobb választás? Redmi, Motorola? Köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
csudri
őstag
válasz Viktor0610 #187240 üzenetére
Na, így azért tisztul a kép. Anno nekem is és a feleségemnek is volt rossz tapasztalata Samsunggal, de a környezetünkben mostanában jók a visszajelzések róla. Furcsa, hogy egy évtizede sokkal színesebb volt a felhozatal a környezetünkben, most mindenki vagy Iphone-t vagy pedig Samsungot használ. Mi nagyon kilógunk a Poco telefonjainkkal, de sajnos megérettek a váltásra az F1-ek. Az Iphone túl van azon a lélektani határon, amit hajlandók vagyunk kiadni, így marad a Samu.
ggeleven: Mi számít manapság szürkének és nem szürkének? Anno a régi Laptopszalonban vettük az egyik F1-et, aztán ugye jól bedőlt a cég. A másikat a Turbadonál, annak is tudjuk mi lett a vége. Szerencsére nem volt gond a telefonokkal. Azóta persze újra van Laptopszalon, a Turbado a fene se tudja milyen néven nyomja, az utóbbi 5 évben nem foglalkoztam telefonbeszerzéssel. Itt a topikban azt látom, hogy a sokan érdeklődnek a Cool mobile-ról, de az is szürke. Ha egy Alza/Emag/Aqua/MediaMarkt vonalon megyünk, akkor ott gondolom nem lehet probléma hosszabb távon sem.
-
MODERÁTOR
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Feleségem Poco F1-es telefonját kellene lecserélnem valamire, de a nejem nem akar sokat rákölteni. Nézegettem a teszteket, de nem tudtam egy jó képet összerakni, mert azt látom, hogy X telefon még ajánlott jelzőt sem kap, de a végső összegzéskor felsorolt jobbnak ítélt konkurens telefonok szintén nem kaptak ajánlott minősítést.Tudnátok abban segíteni, hogy mi most a best buy mondjuk 150K-ig?
A Poco F1-el elég jó képeket tudtunk csinálni, úgyhogy fontos lenne, hogy elfogadható legyen a kamera.Amiket nézegettem a tesztek alapján, de mindegyiknél volt valami, ami miatt húztam a szám és a tesztelő is mindig talált valamit, ami miatt meh...
Samsung A54 / A55
Poco X6 Pro
Xiaomi Note 13 Pro
Poco F5 -
MODERÁTOR
-
terratech
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek. A feleségemnek szeretnénk új telefont venni és a Galaxy A35 és A54 között vacilálunk.
Az A35-ben kevesebb a ram, illetve fotós képességekben gyengébb, de ennek a mértékét nem tudom megállapítani, hogy mennyire szembetűnő. Az A54 több memóriával rendelkezik, jobb a kamera, viszont nem tudom meddig lesz még támogatott.
Árban túl nagy difi nincs és nem tudom egyszerűen melyiket vegyük meg.
-
Barnahalo
tag
Elkezdtem nézelődni szolgáltatónál, és megakadt a szemem 2 telefonon, de nem tudom eldönteni melyik éri meg jobban...
-Xiaomi 13 - 256GB modell - 259490Ft
-Xiaomi 13T Pro - 512GB modell - 279730FtA sima 13 nekem tesztekből jobb telefonnak tűnt, mint a T Pro, akár a vezeték nélküli töltés, vagy processzor fronton. Meg árban is olcsóbb lenne.
Szerintetek melyik a jobb? Vagy hasonló áron, mi lehet befutó?[ Szerkesztve ]
-
tankal
tag
Sziasztok ismét! https://prohardver.hu/tema/melyik_okostelefont_vegyem_olvasd_el_az_1_hozzaszo/hsz_187179-187179.html
Valaki segítene esetleg? Vagy rosz topikban járok? -
Reynaldo
junior tag
válasz titi12 #187224 üzenetére
Igen, a Samsung úgy csinálja, de a másikon is el lehet érni olyan hatást a képjavítóval, vagy a beállításoknál, ha az a cél.
STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
Reynaldo
junior tag
válasz MaxxDamage #187219 üzenetére
Szerintem csak az igazat írta, és tudása szerint segített. Ne vedd így a szívedre. Aztán még az is lehet, hogy valamire jó lesz az a gyenge Motrolla, de annyi ideig nem húzza biztos, mint a csúcs LG telefonod.
-
vence
tag
Ma még érvényes a 10%-os kupon az eMAG-on ...
Érdemes szétnézni, ha vki telót venne mostanában,
pl. a Moto G54 Power Ed. talán most van a legjobb áron, vagy az
Edge 40 -ből is az utolsó akciós darabokat árulhatják,
egyes színek már csak jóval drágábban elérhetőek.... vagy a modern dizájnos Moto G04 - 40k körül
NFC, gyorstöltő inkl. stb.
gyerekeknek, szülőknek ...De más márkákra és tabletekre is van akciós ár.
Egy LED-égőt vagy vmi apróságot be kell tenni még a korárba, úgy lesz érvényes a kuponos engedmény!
[ Szerkesztve ]
-
Azért remélem jól fogsz aludni az éjjel és kikérem magamnak.
Ez egy fórum, ezt el kell fogadni...◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
vacs
veterán
válasz MaxxDamage #187216 üzenetére
Már 2x elkezdtem írni neked, na most harmadikra le is írom!
Az elmúlt hetekben te már végtelen tippet, segítséget kértél és kaptál!
Kértél tippet több árkategóriában, erre kaptál választ, majd kérdezted, hogy a 2x drágább telefon jobb-e, írtuk, hogy igen jobb, erre írtad, hogy jó akkor már használt telefont is nézel, pár nappal később már jó volt a középkategória, majd a végén vettél egy belépő/alsó kategóriát és most csodálkozol ...
A V30-ad anno csúcs volt, a G32 most belépő/alsó kategória!
A V30 belső tárolója ufs 2.1 sebességű, a Moto-t nem is írják a hivatalos oldalon, ez csak egy adat amiben nem jobb az új telefonod, mint a régi![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
válasz cs.zs. #187214 üzenetére
G32 vs V30 /nekem V30+ DS van 4GB/128GB Blue verzió/
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Úgy legyen, majd kiderül!
A V30+ is lehet egy full resetet kíván!
Van hozzá vadi új teljes kijelzőm, hatlapom, keretem, batterym (mind új és teljes gyári kiszerelés)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veterán
válasz MaxxDamage #187212 üzenetére
SnapDragon680-as Lenovo tabletünk van.
Tab M10+ 3.gen, 4/128GB, Wifi+4G, 10,61", 2000x1200 felbontás, 400nit fényerő, 72%NTSC/100%sRGB. 7700mAh akku.
Szép, tényleg.
Amire elsődlegesen véve lett (vonaton filmnézés, FB, Messenger), szerencsére arra tökéletesen alkalmas, de pl játékok futtatására full alkalmatlan. A gyönyörű kijelzővel élmény lenne a játék, de az a 680-as proci harmatgyenge. Ezt a tabletet 2-féle procival gyártják, és ez az erősebb!
Akkor milyen a másik ??
TB125FU MTK, only wifi
TB125XU MTK, wifi + 4G
TB128XU SD680, wifi + 4GA Motorola is ezzel olcsósít, nem csúcs szetteket rak a közepes telefonjaiba. Esetleg rokonok a Lenovoval??
G84-re majdnem elcsábultam, a külcsín nagyon tetszik nekem, de ott is a chipset/proci az, ami eltántorított.
Fényképezős vonalon meg nincs összehasonlítási alapom, így az is elbizonytalanított - közben simán lehet hogy jól nyomja.[ Szerkesztve ]
-
Vtwo
senior tag
válasz MaxxDamage #187212 üzenetére
Aztán lehet annyira jól optimalizált a G32, hogy nem lesz sebesség gondod vele.
-
válasz Viktor0610 #187211 üzenetére
Úgy voltam vele, ez a V30+ már régi teló, az a Moto meg új és biztos jobb lesz!
Aztán jön majd a meglepi!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #187210 üzenetére
Simán lehet, ennyire nem ismerem egyik telót sem.
Nem is értem, erre hogy nem gondoltál, mielőtt megrendelted.Xiaomi 13T
-
válasz Viktor0610 #187208 üzenetére
Hmmm...
Akkor a G32 lassabb lesz, mint az LG V30+ volt?
Akkor sok értelme nincs arra váltani...◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veterán
válasz titi12 #187205 üzenetére
Pont ez az, sokkal nagyobb a Samu (és egyéb jobban fényképező gyártók) dinamika-tartománya. Világosabbra tudja venni a sötét részeket úgy, hogy az eget mégsem égeti be. Redmiken nagyon sokszor tapasztalható, hogy az ég csak egy világos "valami", jobb telefonokkal (nem csak Samsunggal!) meg szép felhős az ég.
Ha a Redmi nem égeti be az eget (azaz sötétít a képen), akkor a sötét részek már túl sötétek lesznek. Szűk a dinamika-tartomány. Javuló tendencia van, a fél éves R Note 12S kicsivel jobb mint a korábbiak, de az sem az igazi. -
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #187207 üzenetére
Nem meglepő.
A 2017-es telód akkori majdnem csúcs teló volt, a Moto G32 meg alsó-, középkategória.Xiaomi 13T
-
válasz MaxxDamage #187137 üzenetére
Most néztem csak utána.
2017-es mobilomba erősebb a cpu, mint a most rendelt Moto G32-be?
[link] 835 vs 680Na erre kíváncsi leszek majd...
-
HoTaZo
addikt
válasz Oldfoksz #187199 üzenetére
Párom nem használ okostelefont, számítógépen intéz mindent, ami netet igényel. Egy ideje rágjuk a fülét, hogy Messengeren is elérhető lehetne folyamatosan, meg még pár dolog miatt jöhetne szóba az állandó netes kapcsolat. Azontúl meg allergiás az érintőképernyőre.
70k egy picit okosabb butafonért (butább okostelefonért) nem kevés.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest