Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:18

LOGOUT.hu

Vírusirtó Topic 2019

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69801) Cs1csó válasza AtHoS (#69799) üzenetére


Cs1csó
félisten

:B :R

(#69802) Krystal_s válasza Cs1csó (#69795) üzenetére


Krystal_s
addikt

Hogy micsoda? 👀 Ez most komoly? 😂 Jó hagyjuk...

(#69803) Cs1csó válasza Krystal_s (#69802) üzenetére


Cs1csó
félisten

A Windows 10-en milyen variálásokat csináltál a CIS-en kívül ami már maga egy időzített bomba, ebbe a topikban már rég leírtuk. Ha elkezdenéd felsorolni lehet sokan csak fognák a fejüket.
Ha van egy a biztonsági központba rendesen integrálódó vírusirtód - a CIS NEM ilyen - akkor nem kellene ilyen dolgoknak történnie.

(#69804) Krystal_s válasza Cs1csó (#69803) üzenetére


Krystal_s
addikt

Simán a Gépházban pár Telemetria dolgot kapcsoltam ki és a Csoportházirendben átállítottam, hogy minden frissítés előtt kérdezzen és ne magától okoskodjon. Ennyi. 🙂 Második rendszer hónapok óta és a CIS-en kívül nem is telepítettem semmit, csak egy böngészőt...
Időzített bomba? Nem tudom milyen bugokról beszélsz. A többi tucat agyonreklámozott AV-ben gyakrabban vannak gondok. Szerintem sokan csak hallásból ismerik a CIS-t, vagy kevésbé értenek hozzá. Hónapok óta W10 alatt is telepítve van a legújabb verzió és nem tűnt fel semmi hiba.
Kényes vagyok a bugos programokra és kb 10 éve használok több gépen CIS-t. Elsők között lennék, aki kiakadna. Évekkel ezelőtt volt egy húzás, ami zavart, mert megjelölte a fájlokat és szinkronizálásnál zavart. De a többséget az sem érdekelte. Én kikapcsolom az Auto Sandboxot és semmit nem hagyok automatán, mindenre kérdez.... Az hogy ebben a topikban mi az ajánlott, már régóta nem releváns (sajnos). Van 2-3 állandó ember, néha benéz 1-2 új és sokan vannak read only módban, aminek oka van. :/
A lényeg, hogy most tök mindegy milyen a CIS, mert egy kikapcsolt Defendernek (amit a rendszer is jelez, hogy nem aktív) nem szabadna belepofáznia egyéni döntése alapján. De erről volt itt szó korábban, hogy inaktív állapotban is tevékenykedik a háttérben és nem csak nálam, hanem így lett megírva a W10.

(#69805) Pano válasza stuka20 (#69800) üzenetére


Pano
addikt

Üdv!

Kaspersky Free-vel mostanában mi a helyzet (nem a security cloud, a sima free)? Fel kéne raknom egy nod-hoz szokott ember notijára. Kicsit tartok tőle, hogy ha gondokat okoz vagy lassulást akkor ki fogja kapcsolni, az meg nem lenne túl jó mert annak következményei miatt elsősorban én szívnék :D

[ Szerkesztve ]

(#69806) #45687808 válasza stuka20 (#69800) üzenetére


#45687808
törölt tag

Én az ESET, F-Secure termékeket ajánlom. Bitdefendert már egy ideje nem használom, így arról jelenleg véleményt nem tudok mondani, de anno amíg használtam, meg voltam vele elégedve. De amit a kollégák írtak, azok bizony igazak: alapvetően a legtöbb "átlag" felhasználónak elég a defender. Viszont semmilyen szoftver nem véd a hülyeségtől.

Amit én szoktam ajánlani még:

- Naprakész böngésző (operációs rendszert szándékosan nem írok, mert jó ideje már csak a probléma van a Windows update-ekkel, így ezt az egyén döntse el)
- Naprakész védelmi szoftver
- Vendék fiók használata (vagy Linux rendszer használata)
- Lehetőleg minden esetben portable szoftverek használata (+ én még itt megemlítem az open source szoftvereket, de ez is egyéni igény kérdése)
- Biztonsági mentés külső adattárolóra
- Böngészőben megfelelő hirdetésblokkoló használata (illetve én pl. HTTPS Everywhere-t is ajánlom)

[ Szerkesztve ]

(#69807) Semplar válasza #45687808 (#69806) üzenetére


Semplar
őstag

Portable inkább csak ha nagyon muszáj. Nem a naprakészségükről híresek.

“Don’t worry, nothing gets away here, the place belongs to the Mafia.”

(#69808) stuka20 válasza #45687808 (#69806) üzenetére


stuka20
aktív tag

Köszönöm.

Pano pedig valszeg nem nekem szánta a kérdést. Nem értek hozzá és nem használom. :D

(#69809) #45687808 válasza Semplar (#69807) üzenetére


#45687808
törölt tag

Ezért kell utánanézni a verzióknak.
Viszont ez semmivel sem vesz el több időt, mintha valaki utánanézne, hogy egyáltalán milyen programot telepít fel (mert ugye bőven előfordul a következő: "Tudjon vágni videót, azt jól van"...
A másik fontos dolog, hogy a portable szoftverek nem hányják tele semmilyen szeméttel a gépet.

(#69810) Pano válasza stuka20 (#69808) üzenetére


Pano
addikt

Ja igen, nem neked. Bocsi, feltehetőleg félrekattintottam.

(#69811) ToBeY


ToBeY
nagyúr

Hello
Tudnátok ajánlani itthonra egy ingyenes vírusírtót ami jó?

(#69812) Pano válasza ToBeY (#69811) üzenetére


Pano
addikt

Avast/AVG vagy Kaspersky Free. Védelmi szempontból inkább az utóbbi, teljesítmény szempontjából nagyjából egál. De próbáld ki, szoftverkörnyezet függő, hogy melyikkel tudsz kényelmesen együtt élni.

[ Szerkesztve ]

(#69813) junior11 válasza ToBeY (#69811) üzenetére


junior11
veterán

Szia, milyen operációs rendszerhez kell?

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#69814) Cs1csó válasza ToBeY (#69811) üzenetére


Cs1csó
félisten

Windows 10 esetén:
- beépített Defender
- Kaspersky Free (ha magyar oldalról töltöd akkor magyar is lesz)
- Avast Free (esetleg AVG Free a motorház alatt ugyanazt tudják csak a küllem más

Emellett amire figyelj: naprakész oprendszer és programok, böngészőben Ublock Origin vagy AdGuard böngészőkiegészítő használata, MINIMUM a pótolhatatlan adataidról mentés legalább egy db külső OFFLINE adattárban (persze lehet időnként a rendszerről is, vagy az olyan adataidról amiket macerás pótolni pl. nekem ilyen a zenegyűjteményem amit már több mint 20 éve gyűjtögetek)

Az Avast Free-nél érdemes a minimális telepítést választani esetleg az alap 3 modul fájlvédelem, webvédelem és viselkedésvédelem mellett ha van webkamerád akkor még azt a modult is egyéb modullal csak óvatosan inkább bloatware.
A telepítés után pedig menj a beállításaiba és a menü - beállítások - személyes adatvédelem résznél ott vedd ki a pipát az AJÁNLATOK és a SZEMÉLYRE SZABÁS rész elől akár a felette lévő részből is a FEJLESZTÉSEK rész alól is én mindenhonnan kivettem, már 9 napja fenn van nálam és még SEMMI reklámot nem dobott fel. (úgy látszik sok volt a panasz, úgyhogy visszafogták magukat a felhasználók zaklatásában)

A Kaspersky Free-nél pedig a telepítés során kell ügyelni, hogy a KSN-t fogadd el - hasznos - de az utána lévő MARKETING CÉLÚ ADATKÜLDÉS opciót utasítsd el nyugodtan. Ezután mehet a telepítés.
Telepítés végén is van sajnos még dolgod, mert kérdés nélkül telepíti a FIZETŐS VPN szolgáltatását amit neked kell kikapcsolni a tálcán lesz az ikonja ott ki tudod kapcsolni, hogy NE induljon a rendszerrel (én utána a programok és szolgáltatások közül is töröltem)

Ezek után mindkét programnál érdemes lehet még azt is beállítani, hogy NE döntsenek automatikusan, hanem ELŐBB kérdezzen és ha nem vagy a gépnél vagy nem kattintasz semmire akkor is csak karanténoz (nem javít vagy nem töröl csak karanténoz)

Ezt mindkét védelemnél be lehet állítani.

(#69815) junior11 válasza Cs1csó (#69814) üzenetére


junior11
veterán

Avastnál a webkamera védelem nem volt elérhető (eddig) az ingyenes verzióban. Vagy már belerakták ezt is?

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#69816) ToBeY válasza junior11 (#69813) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Windows10+Chrome ublock origin van (későbbiekben terv win11 váltás)
Azt hiszem kipróbom a kaspersky free-t köszi a tippet!

[ Szerkesztve ]

(#69817) Cs1csó válasza junior11 (#69815) üzenetére


Cs1csó
félisten

Passz, de ha az Avast Free telepítőjénél elérhető az opció akkor akár ki is lehet választani akinek van webkamerája.
(nekem ezen a gépemen nincs kamera, a másik gépemen van de ott is csak minimális telepítéssel dobtam fel ellenben kb. 4-5 nap múlva feldobott egy ablakot - azt hittem reklám - hogy érzékelte van webkamera és nem akarom e ezt a modult is telepíteni vagy valami hasonló szöveg)

Itt ebben a videóban 3 perc 5 másodpercnél van egy rész ahol látszik, hogy elérhető a FREE verzióban is, igaz ez még tavaly szeptember végi videó de már az új 21-es verzióról tehát ami még most is elérhető.

A biztonság alapja a réteges védelem, tehát, hogy ha az egyik vonalon át is csúszik valami a másik lehet majd megfogja. DE a biztonsági termékek gyártói kicsit átestek a ló túloldalára mert attól, hogy "nevesítenek" egy modult nem feltétlen lesz az a védelem "réteges" vagy akár jobb.
Szerintem ilyen bullshit elnevezés a "ransomware ellenes" modul amit szerintem fölösleges nevesíteni mert az is nem más mint egy kártevő ami ellen egy vírusirtónak védekeznie kell.
AZ más tészta, hogy úgy van nevesítve, hogy mondjuk a termék mellé jelentős méretű felhőtárhely jár és oda automatikusan, folyamatosan mentést készít a rendszerünk egyes részeiről - amit mi beállítunk - és ha beüt a krach abból majd vissza lehet állítani de jellemzően ez már súlyos pénzekbe kerülő prémium védelem hiszen itt nem más történik mint egy online tárhely bérlése, gyors adatátvitellel és automatikus mentéssel, titkosítással, stb.

Amúgy ahogy írtam, ezen a gépen ahol nincs kamera 9 napja SEMMI reklám, ajánlat vagy egyéb ilyen kis trükkös marketing dolog nem volt.
Egyedül az "OKOS VIZSGÁLAT" után írja, hogy vannak SPECIÁLIS PROBLÉMÁK de ezt skip-pelni szoktam (azt írja, hogy csak sima tűzfalam van és hogy a DNS-em nem "spéci" látható vagyok stb. tehát gondolom VPN-re fizessek elő meg ugye valamelyik olyan termékükre amiben van tűzfal)
Megjegyzem ez az "okos vizsgálat" is trükkös elnevezés mert ahogy nézem nem csinál mást mint átvizsgálja a betöltött memóriát (régebben ezt hívták gyors vizsgálatnak hiszen a memória átvizsgálása nem tarthat túl sokáig, a RAM méretéből és foglaltságából adódóan)

A másik apróság - amit akár a tűzfalban az AvastUI.exe blokkolásával lehet megszüntetni - hogy a program főablakban alul van egy csík, zanzásítva: "köszönjük, hogy az Avast-ot használja csomagolja ki az ajándékát"
De ezt nem bolygattam mert régebben nem tudott a program frissülni ha blokkoltam az AvastUI.exe-t, és mivel nem nyitogatom minden nap a program főablakot ezért maradt. :DDD

Száz szónak is egy a vége, úgy tudom ingyenes és ezt a modult még bele lehet pakolni, aminek még lehet értelme a linkelt videó alapján:
- mail shield
- ransomware shield
- wifi inspector (notin bár nem tudom pontosan mit csinál)

A többinek nem sok értelme van. A mail shield sem tudom mit tud pluszban hozzáadni, talán a protokollokat figyel a ransomware ellen pedig az említett SAJÁT mentés a legjobb védelem.

(#69818) junior11 válasza Cs1csó (#69817) üzenetére


junior11
veterán

A videóban nem látszik, hogy ott lenne a webkamera védelem, lehet, feldobja, ha érzékeli a kamerát, és a felhasználó fizessen elő a Premium védelemre.
A Wifi inspector hasonló ha jól emlékszem, mint az Esetnél ez a funkció (router vizsgálata, sebezhetőség, portok, hozzá kapcs. eszközök stb.).
A ransomware shield pedig hasonló, mint a Defendernél a védett mappák, csak jobban konfigurálhatóbb.

Nálam még mindig a Microsoft Defender van, lehet, majd idővel kipróbálok én is ismét valamit, ha lesz kedvem hozzá. Kaspersky készül új GUI-val, azt lehet, megnézem.

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#69819) Cs1csó válasza junior11 (#69815) üzenetére


Cs1csó
félisten

Itt egy másik videó ami frissebb 2021.05.22. és itt fizetősnek látszik a Webkamera védelem:
04:48-nál
ez is egy olyan modul ami nélkül lehet létezni, és a fizikai "blende" takaró megoldás híve vagyok tehát amikor nem használja az ember akkor ha nincs a kamerán fizikai kapcsoló vagy nem akarja kihúzni akkor le kell takarni.

#69818

Köszi a plusz infókat. Ha Defender védett mappákra hasonlít de jobban konfigurálható akkor az még működhet is persze ezzel óvatosan, aki nem ért hozzá lehet jobban jár az rendszeres adatmentéssel. Az amúgy is gyakorlatilag 100%-os védelem és nem csak a ransomware ellen - ezt szoktam hangsúlyozni - hanem sima meghibásodás, mechanikai sérülés, lopás, természeti károk ellen is védhet.

[ Szerkesztve ]

(#69820) junior11 válasza Cs1csó (#69819) üzenetére


junior11
veterán

Az adatmentés alap persze. Viszont olyan zsarolóvírus ellen nem véd, amely azzal is fenyeget, hogy kiszivárogtatja a neten az ellopott adatokat (és már sok ilyen van, amely először lementi az adatokat, aztán titkosít), ha nem fizetsz.
Többnyire cégeket érint, de volt már rá példa átlagfelhasználóknál is, ami elég kellemetlen lehet pl. személyes adatok, érzékeny esetleg 18+-os tartalmak esetében, csak bajok vannak belőle.

[ Szerkesztve ]

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#69821) Cs1csó válasza junior11 (#69820) üzenetére


Cs1csó
félisten

Na igen, akinek van ilyen a gépén (magáról) nekem nincs. De arra meg szerintem - aki tényleg parázik - ott van pl. a VeraCrypt mint saját fájlok titkosítása, de tény, hogy saját felhasználási igényekre kell paraméterezni a védelmet.

(#69822) junior11 válasza Cs1csó (#69821) üzenetére


junior11
veterán

Az ilyen zsarolóvírusok az esetek többségében a cégeket ostromolják, már jó ideje lehet olvasni róluk, otthoni felhasználók esetében elég ritka, de megeshet.
Veracrypt? A többség ilyennel (sajnos) nem foglalkozik.
Csak példa, évek óta továbbra is népszerűen hódít a sextortion scam mail, még mindig sokan bedőlnek, és fizetnek, több változata ismert, pedig tudni, hogy csak átverés.

[ Szerkesztve ]

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#69823) Pano válasza junior11 (#69822) üzenetére


Pano
addikt

"otthoni felhasználók esetében elég ritka"

Sajnos nem ritka. Annyira nem, hogy többségben ilyen fertőzés miatt kérnek az userek segítséget. Ennek elsősorban az az oka, hogy manapság inkább ezek a fajta vírusok tudnak átmenni a legtöbb vírusírtón.
Ami miatt még gyakran kérnek segítséget az a facebookos kattintós/küldözgetős dolgok.
A legnagyobb veszélyt az egyre jobban terjedő adathalász módszerek jelentik.

[ Szerkesztve ]

(#69824) Cs1csó válasza Pano (#69823) üzenetére


Cs1csó
félisten

A sima titkosítós zsarolóvírusokban az a jó, hogy amint írtam, könnyű ellene gyakorlatilag 100%-os védelmet használni: ADATMENTÉS akár több helyen is.

Az adatmegosztással zsaroló érdekes, egyéntől függ kinek vannak intim vagy egyéb pénzügyileg kényes adata.

(#69825) Kékes525


Kékes525
félisten

Ilyet még nem láttam. A Generáli biztosító mestervonal 24-et hívtam (azonnali hibaelhárítás), ahol egy automata rövid üzenettel közölte, hogy küldenek egy SMS-t, amelyben lévő linken írjam le a problémámat. Leírtam, és egy hölgy, akcentussal, de nyelvtanilag helyesen telefonált. A telefonom viszont csalást jelzett, mert a hívó száma nem valós szám, hanem egy generált. A hölgy mondta, hogy az a szám, amiről hívott az generált szám és a számot nem lehet visszahívni. Pontos magyarázatot erre nem tudott adni. Találkozott már valaki ilyennel?

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#69826) #45687808 válasza Cs1csó (#69824) üzenetére


#45687808
törölt tag

Vagy mondjuk érzékeny, féltett adatokat nem tárolunk számítógépen. :U

(#69827) Cs1csó válasza #45687808 (#69826) üzenetére


Cs1csó
félisten

Az a baj, hogy már én is sokszor túl magasra teszem a lécet, egy átlag ember erre nem képes. Már annak is örülök, hogy a szomszédommal tudtam vetetni egy 1TB-os külső 2,5"-os winyót amire kimentette a családi képeket és így ott is megvannak.

Hébe-hóba rátol pár új képet és kész. Megbízhatóan netezik, yutubozik és kész.

Hogy konkrétan a felvetésedre is válaszoljak, én nem vagyok fontos személy, politikus, vagy vállalatigazgató akinek a zsarolása jó biznisz, de bűnöző sem vagyok tehát nem tartok extrém dolgot a gépemen. Semmi hűha dolog nincs rajta. Engem a VPN ezért sem érdekel.

[ Szerkesztve ]

(#69828) #45687808 válasza Cs1csó (#69827) üzenetére


#45687808
törölt tag

A "nem vagyok fontos személy"-re mindig azt szoktam mondani, hogy akkor menjünk le a CBA-ba és adjuk oda a lakás kulcsunkat a pénztárosnak.

(#69829) Jarod1


Jarod1
addikt

Kasperskynél most akció van antivírus 5500 f ért 2 db Pcre.,,bár nekem csak 85 nap múlva jár le

(#69830) #45687808 válasza Cs1csó (#69827) üzenetére


#45687808
törölt tag

Komolyra fordítva témát, én azt gondolom, hogy nincs olyan, hogy "valaki nem fontos". Minden ember fontos. Konkrétan a te adataiddal kereskednek. Abból van haszon.

(#69831) ƵøŁĭ


ƵøŁĭ
veterán

FAIL.

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#69832) Szellem. válasza ƵøŁĭ (#69831) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

A lényeg, hogy senkibe ne bízz, még magadban sem. :D :D :D

(#69833) Cs1csó válasza ƵøŁĭ (#69831) üzenetére


Cs1csó
félisten

Mint az Aragorn ujján lévő gyűrű amin egy kígyó körbefut és a saját farkába harap.

(#69834) carl18


carl18
addikt

Jó a Windows Defender? vagy AVG Free-vel jobban járok? :R

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#69835) Cs1csó válasza carl18 (#69834) üzenetére


Cs1csó
félisten

Szia, egy korábbi hozzászólásomat linkelném: [link]

(#69836) Pano


Pano
addikt

Fogalmam sincs hogyan és miért maradt meg idáig ez a fénykép, de érdekes nosztalgia volt rálelnem. :D
Talán 2007 környéke lehetett? Már nem emlékszem.

[ Szerkesztve ]

(#69837) Szellem. válasza Pano (#69836) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

Már semmi sem a régi. Ez a termék és készítője sem. Átment mindenki a marketingbullshit irányba. Gyakorlati haszna egyik fejlesztésnek sincs, de probléma az igen.
Arról meg nem is beszélek, hogy minden évben kaptunk egy új GUI-t, ez már régen elmaradt.

[ Szerkesztve ]

(#69838) Narxis válasza Szellem. (#69837) üzenetére


Narxis
nagyúr

Ez roppant szomorú! Sajnálatos, hogy ide jutottunk.

Amúgy hol lehet manapság olcsón venni kulcsokat? Régen a downloadcrewstore.co.uk-n vettem 1 éves Kaspersky liszenszet de ma már csak avast, bitdefender meg avg-t árul. Van még ilyen legális oldal ahol olcsóbb mint közvetlenül a cégtől vagy forgalmazótól venni?

Thanos was right.

(#69839) Szellem. válasza Narxis (#69838) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

Én a biztonságcenter.hu oldalon vettem 3 gépes 1 éves KAV hosszabbítást 5800Ft.-ért.
Ennél olcsóbban a software-codes.com oldalon találsz. E-bay és társait nem javasolom.
[link]

[ Szerkesztve ]

(#69840) Narxis válasza Szellem. (#69839) üzenetére


Narxis
nagyúr

:R

Thanos was right.

(#69841) wwhy válasza Kékes525 (#69825) üzenetére


wwhy
veterán

Igen. Ilyen telefonközpontja volt/van egyik egyetemünknek. Azaz a kimenő számok mind generált számok, +3630xxxxxxx, nem visszahívhatók.

ELADÓ <<narancs Honor Magic5 Ultimate>> <<Újszerű, doboz, minden kellék>>

(#69842) szabeska válasza Szellem. (#69278) üzenetére


szabeska
addikt

Csak beköszönök, F-Secure fut (pénzes, nem próbás) 1 éve nálam, minden ok vele, észre sem veszem, stb :K Még van plusz egy év előfizu is. Néha lefuttatok más keresőt, soha nem találnak semmit :) Mondjuk nem vagyok hardcore "xxx bigtits crack frídávnlód" user, inkább a tudatosabb, és a kergetőkhöz sem értek annyira, de na, elégedett vagyok :K Plusz Ublock is van Chrome-hoz. A 18-as verzió felülete nem gyere be annyira, 17 jobb volt, de mivel "nincs is a gépen", így nem nézegetem :N

[ Szerkesztve ]

F1

(#69843) Jack Oneill


Jack Oneill
veterán

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, lehet, hogy nem idevág, akkor előre is bocsi.
Szóval a napokban leveleztem egy külföldi céggel (Blizzard) technikai probléma miatt. A beküldött napló adatokból kisült, hogy a hálózati eszközzel van valami. Rengeteg napló fájlt, hálózati ellenőrző program naplóját bekérték stb. A lényeg, hogy kérték, használjam a Goolge DNS címét stb stb. Beállítottam, megy, de a kérdésem erre irányulna, hogy miért más, mint a szolgáltatói? Kell-e ezt használnom, biztonságosabb-e, ti mit használtok?

(#69844) Szellem. válasza szabeska (#69842) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

Azt gondolom, hogy ez a lényeg. Ne vedd észre a gépen, ne okozzon problémát és tegye a dolgát. Ahogy írtad is, nem vagy eszetlen user, aki össze-vissza kattintgat, így nem fogsz kapni semmit. Aki meg igen, annak meg baromira mindegy, hogy milyen AV vagy IS van a gépére telepítve. Én is ezért használok csak AV-t és kerülöm az IS tüzfalas, antispames, karbantartós, backupos csodákat! :R

(#69845) Jack Oneill válasza Jack Oneill (#69843) üzenetére


Jack Oneill
veterán

Kozben megkaptam a valaszt Plagtol DNS ugyben 🙂

(#69846) wwhy válasza Szellem. (#69844) üzenetére


wwhy
veterán

Még egy "szavazat" az F-Secure-re. Kb. 5-6 éve váltottam McAffee-ról, 5 gépen használom, 3 Antivirus, 1 Internet Security, 1 Safe, és csak annyi negatívumot tudok felhozni, hogy blokkolt pár nem vírusos, hibátlan weboldalt, amiket beküldtem, és pár nap múlva már javítva is volt az adatbázis, azaz nem voltak blokkolva.

[ Szerkesztve ]

ELADÓ <<narancs Honor Magic5 Ultimate>> <<Újszerű, doboz, minden kellék>>

(#69847) Cs1csó válasza Jack Oneill (#69845) üzenetére


Cs1csó
félisten

A CloudFlare DNS-ét is kipróbálhatod talán gyorsabb mint a Google-é.

(#69848) ƵøŁĭ


ƵøŁĭ
veterán

Mocskos cég.

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#69849) Pano válasza ƵøŁĭ (#69848) üzenetére


Pano
addikt

Nem véletlenül lehetett pár száz forintért licenszet venni múltkor. :D

(#69850) szabeska válasza ƵøŁĭ (#69848) üzenetére


szabeska
addikt

15% fee? Nem is sok ;]
Ezt Avira blogon találtam: "Yes, your device can be hit with a cryptominer" :DDD

[ Szerkesztve ]

F1

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.