Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
válasz
burnaby_joe
üzenetére
Aha. Simán. Kézi tekerős, egészkaros, külön kis szénfűtéses bakterházikóval.
Régen még harang, vagy kolomp (vagy minek nevezik) is volt hozzá, de azt már valamiért leszerelték. Valószínűleg azért tartották meg ezt a kézi formát, mert az átkelő túl közel esik a váltókhoz, és a tolatásoknál nem bízhatják az automatára a dolgot. Legalábbis én így képzelem
Mindenesetre nem volt egy utolsó látvány, ahogy a buszok óvatosan, cipőkanállal megpróbáltak átférni a rögtönzött limbó-léc alatt 
MaTTeS: Biztosan. A saját sorompójával volt elfoglalva

KMan: Úgy tudom, dec. 9.-e óta az új menetrend van érvényben. Szóval az Elvirán egész pontosan tudsz tájékozódni

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Macrodroid
- Google Pixel 10a – évismétlés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Régen még harang, vagy kolomp (vagy minek nevezik) is volt hozzá, de azt már valamiért leszerelték. Valószínűleg azért tartották meg ezt a kézi formát, mert az átkelő túl közel esik a váltókhoz, és a tolatásoknál nem bízhatják az automatára a dolgot. Legalábbis én így képzelem