Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
Új hozzászólás Aktív témák
-
na, csak, hogy kapjona MÁV egy-két jó szót is...

tegnap jöttem haza Szegedről. néztem az elvirán a vonatokat, volt egy ilyen, hogy ''ünnepi intercity''. indulás 13:39.
a 14:20-as gyorssal akartam menni, de amikor megláttam, hogy ez nem intercity árú, ráadásul nem ál meg, csak Kecskeméten, egyből elvágtáztam otthonról,h ogy még elérjem...
szóval egy szép, tiszta, modern Siemens motorvonat volt, ami körbejárja az országot.
Az elvira szerint ugyan nem volt rá helyjegy, de végül is kellett valami 200 Ft-os pótjegyet váltanom...
mindenesetre ilyen kényelmesen, ilyen jól régen tettem meg a Szeged-Budapest távot vasárnap délután.
vagononként kb. 10-15 ember ült - ennyien tudtak erről a vonatról.
Lefogadom, hogy a 14:20-as síma gyorson a szokásos tömegnyomor uralkodott, szóval ezt azért jobban illett volna reklámoznia a máv-nak...
(bár végül is a délmagyarország c. szegedi lap megíta, hogy van ilyen vonat...)
na mindegy, egy élmény volt így utazni,
pláne azok után, hogy pénteken, odafelé menet úgy álltam végig, mint a hetes buszon szoktam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Óra topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- OLED monitor topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3,5" Asztali HDD 1TB Seagate
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest