- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Derrewyn
üzenetére
Ja, mint Facebook-on a reggeli tojásrántottát?
Nem nagyon használtam, pontosabban csak read-only módban ritkán, de erre ott lett volna pl. a Bioware fórum, amit eltüntettek a MEA-ra készülve. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ott úgy rémlik valamikor régen lehetett némi statisztikát látni a karakterünkről a telemetria alapján (amiből pl. később a DAI Keep is feltöltve indult, ha online módban játszottunk a DA első két részével), azzal talán mint ha lett volna olyan opció is, hogy feltölti az ottani galériába a screenshot-okat (sőt, a játék magától lőtt néha párat a szerinte meghatározó pillanatokban).
Bár most, hogy mondod, látom van Friends fül Origin-ben (csak még sohasem használtam), akkor még annak lehetne értelme, hogy ott küldözgessük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem nagyon használtam, pontosabban csak read-only módban ritkán, de erre ott lett volna pl. a Bioware fórum, amit eltüntettek a MEA-ra készülve. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)