- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Hétvégén próbálgattam a Helios 44-2-est (E-M10-en). Első tanulság, hogy focus peaking nem elég, kell a nagyítás is. Ezt a két funkciót fel is programoztam FN1-re és FN2-re. Böngészem a menüjét meg a leírását, egyelőre eredménytelenül, így itt tennék fel kérdést, hátha a tapasztaltabbak tudják: megoldható, hogy MF üzemmódban automatikusan funkciót váltson az említett két gomb?
Másik: az összes képem ferde lett (tippre 2-3°), ami már fotózás közben is feltűnt, így próbáltam ott is korrigálni, de akkor meg már a gép nem állt ferdén. Létezik, hogy az objektív-adapter kettősnél valahol pár fokot téved az illesztés?
És még valami...hogy van az, hogy a kis piros jelölés teljesen nyitott blendénél áll 16-nál, míg rekeszelve 2-nél? Elnézést, ha butaságot kérdezek, de éppen fordítva tudom.
Beszereztem egy Minolta MD 50mm f1.7-et is (78-as MD II), kipróbálni adapter hiányában még nem tudtam, de kézbe véve szimpatikusabb a felépítése, kezelhetősége, mint a Heliosnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest