- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
Nehogy azt hidd, hogy a családba nem nyüstölnek azzal, hogy váltsak MILC-re... Igazából plátói oka van, hogy nem szeretnék váltani, mégpedig az, hogy akkora a tenyerem hogy az átlag fényképezőgépeknek (MILC, DSLR, Bridge stb) egyszerűen kényelmetlen a fogása. Nem tudom volt-e már a kezedben, de pl egy Nikon 7000-es szériának már számomra is jó a fogása, vagy még nem próbáltam, de akár az 5000-es széria is jó lehet egy portrémarkolattal megtámogatva.
És mint fentebb írtam, eszem ágában sincs lencsés adaptert használni, először sima menetátalakító, és ha tetszik az eredmény akkor jön vele a bütykölés.
Bár nem volt a kezemben, de MILC-ől egyedül a Sony Alpha család érdekelne esetleg, csak hát nincs kolbászból a kerítés.#9081 Novics: Egyáltalán nem zavar(sz), erre való a fórum, hogy megvitassuk a dolgokat
#9082 masterful87: Így van, énis nála szeretnék lejelentkezni, hogy egyáltalán lehetséges-e ezeket az optikákat majd idővővel átbarkácsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív ( Nikon ) - Újszerű -
- Új Insta360 X5 8K Akciókamera, számla, gari
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 / 3800 / 6400 expoval)
- Canon EOS M50 Mark II +18-45mm kit obi, CSAK 5680 expo !!!
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest