Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
Nehogy azt hidd, hogy a családba nem nyüstölnek azzal, hogy váltsak MILC-re... Igazából plátói oka van, hogy nem szeretnék váltani, mégpedig az, hogy akkora a tenyerem hogy az átlag fényképezőgépeknek (MILC, DSLR, Bridge stb) egyszerűen kényelmetlen a fogása. Nem tudom volt-e már a kezedben, de pl egy Nikon 7000-es szériának már számomra is jó a fogása, vagy még nem próbáltam, de akár az 5000-es széria is jó lehet egy portrémarkolattal megtámogatva.
És mint fentebb írtam, eszem ágában sincs lencsés adaptert használni, először sima menetátalakító, és ha tetszik az eredmény akkor jön vele a bütykölés.
Bár nem volt a kezemben, de MILC-ől egyedül a Sony Alpha család érdekelne esetleg, csak hát nincs kolbászból a kerítés.#9081 Novics: Egyáltalán nem zavar(sz), erre való a fórum, hogy megvitassuk a dolgokat
#9082 masterful87: Így van, énis nála szeretnék lejelentkezni, hogy egyáltalán lehetséges-e ezeket az optikákat majd idővővel átbarkácsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest