- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
válasz
ccs2929 #5710 üzenetére
majd' mindegyik filmes obinak hasonló bukéja van...
jeah: én lecseréltem a Canon FD1.2 SSC-t 'sima' f1.4 SC-re és amellett hogy alig vesztettem a mosásból, cserébe kisebb lett a szférikus aberráció (glow) és élesebb lett 1.4-en. Amaz 60-ért ment el, emezt 14-ért vettem (és megjegyzem, nem használom)
Ami nagyon tetszett nekem az SMC takumar 50/14 volt, nagyon szép mosás, annak is korongos bukéja és nagyon szép fénycsillagai voltak, csak sajnos annyira brutálisan sárgába hajlott, hogy korrigálhatatlan volt a képe. Portréra (az a darab) alkalmatlan volt. bukéminta itt.
OM 50-esekben tényleg akkora szórás van, hogy ihajj. Egyet én is kifogtam, éppen csak leheletnyivel volt jobb egy Heliosnál. Fos kontraszt, ellenfényben meghalt, satöbbi. Éppen szépen mosott volna, ez igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest