Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ccs2929 #5710 üzenetére
majd' mindegyik filmes obinak hasonló bukéja van...
jeah: én lecseréltem a Canon FD1.2 SSC-t 'sima' f1.4 SC-re és amellett hogy alig vesztettem a mosásból, cserébe kisebb lett a szférikus aberráció (glow) és élesebb lett 1.4-en. Amaz 60-ért ment el, emezt 14-ért vettem (és megjegyzem, nem használom)
Ami nagyon tetszett nekem az SMC takumar 50/14 volt, nagyon szép mosás, annak is korongos bukéja és nagyon szép fénycsillagai voltak, csak sajnos annyira brutálisan sárgába hajlott, hogy korrigálhatatlan volt a képe. Portréra (az a darab) alkalmatlan volt. bukéminta itt.
OM 50-esekben tényleg akkora szórás van, hogy ihajj. Egyet én is kifogtam, éppen csak leheletnyivel volt jobb egy Heliosnál. Fos kontraszt, ellenfényben meghalt, satöbbi. Éppen szépen mosott volna, ez igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OpenMediaVault
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest