Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Az átfedés megvolt, a két pipa is, de pl. egy szobabelsőnél a fiókos szekrényt rendszeresen összekutyulta.
Illetve a kép szélein lévő szekrények is befelé dőltek, közben a kép közepén lévő szekrény szög egyenes volt, így elég érdekes absztrakt lett az eredmény.
Még nem jöttem rá, hogy milyen képeket kell készíteni, amiből jó eredményt tud produkálni.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Damage
senior tag
Nem hallottam még erről. Jó ötletnek
tűniktűnt, amíg el nem olvastam a következő HSZ-ban az árát. Ennyi pénzért inkább veszek mellé egy 5D-t. Amúgy is tervben van, hogy eladom a régebbi vázaim (70D kivételével) és cserélem egy mark II-re.''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
jjeahh
nagyúr
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
fókusz-rekeszgyűrűket hiperóvatosan kell kezelni, a vázról vagy adapterről lecsavarni meg szintén...a fókuszgyűrű könnyen túlcsavarodik, és nem hozható helyre, rossz esetben szét is esik... pedig a képi világ nagyon perverz, szal pótolni kéne valamivel mindenképp
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
fattyu
veterán
+1. semmi gond nincs az expóval. ha arra megy ne égjen ki bukik be a téma.
ezenkívül ha már meg lett mutatva neki hol kell véleményt kérni rá akkor miért kapott rá itt. ahol elképzlehető nem is akart.
meg ha elolvasta volna hogy helios bokeh akkor lehet gyanus hogy a bokeh mutatása volt a szándék.
megint sokat várunk el az emberektől...
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
titán
Én a Sonnar 135/3.5-t is szoktam kézből manuálisan használni. Nekem nincs vele gondom, kicsit jobban kell sasolni belenagyításkor, de ennyi.
(#5498) Vyndree
Teljesen oké.A jóképű 135-öst keresel, akkor irány a Carl Zeiss Sonnar.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest