Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
A Soósban volt, eredetileg a Chinont foglaltam le de az említett problémák miatt vaciláltam, és ekkora árkülönbség (3900 vs. 8900) mellett egyértelművé vált, hogy nekem a Jupiter kell. Egyedül amiatt voltak kétségeim, hogy a Chinon azért mégiscsak 2.8-as amin úgysem használnám de arra gondoltam, hogy egy 2.8-as biztos szebben rajzol mondjuk F4-en mint a 3.5-ös. De ez a Jupiter úgy rajzol nyitott blendével is mint a kisangyal, nem bántam meg, hogy ezt válaszottam.
És persze egyben fel is hívnám mindenki figyelmét, hogy a Soós Fotónál hirdetett Chinon 135-ösnek lötyög a blendekapcsolója és nagyon könnyen visszaugrik beugróblende módra, szóval aki manuálisként használná digit vázon azt megszivathatja használat közben. Ugyanis auto módban hiába tekergeted a blendegyűrűt, nem ugrik be mert várja a váztól a blendetüske vezérlését, de nem kapja meg. Az átalakító sajna nem mindig nyomja be eléggé és bizony nyitva marad. Mi több, a már beugrasztott blende is kiugrik, ha közben a kapcsoló megint visszapattan automata állásba. Egyébként ránézésre optikailag kifogástalan állapotban van és még tokja is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Renault, Dacia topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mikrotik routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest