Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabeur
csendes tag
A Zuiko 100/2,8-asa egy nagyon becsületes darab, annak ellenére, hogy semmi bajom vele, és olyan állapotban sikerült megcsípnem, mintha akkor hoztam volna ki a boltból, kategóriájában egy átlagos darab.
Ha 5 gyártótól fel kellene sorolnom objektíveket...
A Takumar 105/2,8-as a legjobb háromban benne lenne
A zuiko 100/2,8-as nem biztos, hogy benne lenne az 5-ben... Tény hogy a Takumár írgalmatlan jó obi! Netről felcsipegetett tesztképek is ezt bizonyítják, a gyakorlat meg majd megerősít vagy megcáfol...
Nagyon várom, és amit szeretnék mindenképpen, egy összahasonlító tesztet azonos rekesznél a két obit... ahogy nézegettem a Takinak nagyon szép lágy bokeh-ja van!
Picit aberrál a 85/2-es, persze erős ellenfényben mi nem (?) Ilyen tekintetben is érdekes lehet majd. A digi, sokkal igényesebb ezekre a dolgokra ahogy tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megvan a Hollow Knight: Silksong végső ára
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest