- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Meglepő módon nem olyan hatalmas az eltérés mint vártam de azért van különbség. Közben feltűnt, hogy a Miranda valami oknál fogva a 300-as Pentaconnal használhatóbb, mint a 200-assal, noha a 200-as szebben rajzol nyitottabb blendével is szóval ezt nem teljesen értem de evvan
Részletgazdagságban nem olyan durva a különbség, ellenben a CA generálása lényegesen kevesebb a VEB-nek, és azért az sem mindegy.
Pentacon 4/300 @ F11 + Miranda 2x:
[link]
Pentacon 4/300 @ F11 + VEB 2x:
[link]
Mindkettő 100% crop, a kép széléről. Nem látványos a különbség a kép közepe és a széle között. Az állvány egy hangyafingnyival odébb mozdult amíg kétszerezőt cseréltem, így a kép széle is kicsit máshol lett de nagyjából ugyanazt a területet vágtam ki.
Majd ha egyszer lesz energiám és kedvem, megcsinálom a tesztet a 200-assal is. Ott biztos nagyobb a különbség, azon valami irtózat pacázást csinált a Miranda. Fingom sincs, miért pont azon.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olympus M.Zuiko Digital ED 8mm F1:1.8 Fisheye PRO
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -Dobozos, újszerű-
- SONY ZV-1F Vlog kamera ÚJ!
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest