Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Meglepő módon nem olyan hatalmas az eltérés mint vártam de azért van különbség. Közben feltűnt, hogy a Miranda valami oknál fogva a 300-as Pentaconnal használhatóbb, mint a 200-assal, noha a 200-as szebben rajzol nyitottabb blendével is szóval ezt nem teljesen értem de evvan
Részletgazdagságban nem olyan durva a különbség, ellenben a CA generálása lényegesen kevesebb a VEB-nek, és azért az sem mindegy.
Pentacon 4/300 @ F11 + Miranda 2x:![[kép] [kép]](http://photohost.extra.hu/up/images/thumbs/thumb_1181918969.png)
[link]
Pentacon 4/300 @ F11 + VEB 2x:![[kép] [kép]](http://photohost.extra.hu/up/images/thumbs/thumb_1181919244.png)
[link]
Mindkettő 100% crop, a kép széléről. Nem látványos a különbség a kép közepe és a széle között. Az állvány egy hangyafingnyival odébb mozdult amíg kétszerezőt cseréltem, így a kép széle is kicsit máshol lett de nagyjából ugyanazt a területet vágtam ki.
Majd ha egyszer lesz energiám és kedvem, megcsinálom a tesztet a 200-assal is. Ott biztos nagyobb a különbség, azon valami irtózat pacázást csinált a Miranda. Fingom sincs, miért pont azon.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Részletgazdagságban nem olyan durva a különbség, ellenben a CA generálása lényegesen kevesebb a VEB-nek, és azért az sem mindegy.